Bioherb.nl: Supplementen, Vitaminen, Vitamine B, B3 Niacine

Source Naturals, No-Flush Niacin, 500 mg, 60 Tablets

Source Naturals, No-Flush Niacin, 500 mg, 60 Tablets Review

€ 6,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Source Naturals, No-Flush Niacin, 500 mg, 60 Tablets
Inhoud: 60 Count, 0.07 kg, 4.6 x 4.6 x 8.4 cm
Categorieën: B3 Niacine, Vitamine B, Vitaminen, Supplementen

Bekijk ook dit gerelateerd product:
California Gold Nutrition, Sport, MCT Oil, 32 fl oz (946 ml)

Voedingssupplement, B-3 voor energie en cardiovasculaire gezondheid, Niacine speelt een essentiële rol bij de activiteiten van verschillende enzymen die betrokken zijn bij het metabolisme van koolhydraten en vetten, de werking van het zenuwstelsel en de spijsvertering, de productie van geslachtshormonen en cholesterol, en het behoud van een gezonde huid. Inositol hexanicotinaat functioneert als niacine zonder de karakteristieke “flush”.

Alle supplementen van vitamine B-complex werken op deze manier en moeten op andere tijdstippen worden ingenomen dan tetracycline. Velen stoppen helemaal met het gebruik van statines bij het gebruik van niacine. Als u niacine gebruikt en jicht heeft, moet u mogelijk meer van dit jichtmedicijn gebruiken om uw jicht onder controle te houden. Maar zoals bij elk medicijn of supplement zijn er mogelijke interacties tussen geneesmiddelen, contra-indicaties en waarschuwingen met niacine. Als u niet bekend bent met niacine-reacties, kan de 50 mg niacine hierin gedurende tien tot twintig minuten een blos en een tintelend, verbrand gevoel veroorzaken. Studies hebben aangetoond dat het nemen van aspirine 30 minuten vóór of tegelijkertijd met niacine de intensiteit en duur van het spoelen met 30% tot 40% kan verminderen. Uw arts kan bepalen of niacine een geschikte therapie voor u is op basis van uw medische toestand, andere medicijnen die u gebruikt, allergieën voor medicijnen, enz. Uw arts moet op de hoogte zijn van eventuele allergieën die u heeft en van alle medicijnen die u gebruikt, of het nu een recept is. of vrij verkrijgbare vitamines, illegale of recreatieve drugs en voedings- of kruidensupplementen, omdat ze de werking van niacine kunnen beïnvloeden.

Purebulk biedt twee vormen van vitamine b3 die vaak als supplement worden gebruikt: niacine en niacinamide. Uit de studie bleek dat geen van de meest gebruikte supplementen een significant effect had op het risico op cardiovasculaire resultaten of overlijden door welke oorzaak dan ook. Er is gesuggereerd dat een tekort aan niacine, dat vaak wordt waargenomen bij kankerpatiënten, het beenmergweefsel kan sensibiliseren voor het onderdrukkende effect van chemotherapie. Aangezien dit bereik het hoge niveau van de dosering omvat die wordt gebruikt voor de behandeling van cholesterol, kunnen mensen die geleidelijk aan werken om enkele gram niacine per dag in te nemen, het op een manier opnemen die degenen die het plotseling nemen niet kunnen. De dag ervoor had ik een bijna bovengemiddelde dosis niacine ingenomen en ik denk dat dat het verschil maakte. Als u momenteel medicijnen gebruikt of regelmatig alcohol drinkt, mag u geen niacine gebruiken zonder eerst met uw arts te overleggen. Een hoge dosis niacine is ook geassocieerd met een verhoogd risico op een beroerte. Plantaardig voedsel, zoals noten, peulvruchten en granen, levert ongeveer 2-5 mg niacine per portie, voornamelijk als nicotinezuur. Veel brood, ontbijtgranen en zuigelingenvoeding in de Verenigde Staten en veel andere landen bevatten toegevoegde niacine. De effectiviteitsclassificaties voor niacine zijn als volgt: Waarschijnlijk effectief voor.

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Garden of Life, FucoThin, Non-Stimulant, Natural Fat Burner, 90 Softgels

B3 Niacine, Vitamine B – Source Naturals, No-Flush Niacin, 500 mg, 60 Tablets

Beta-caroteen een combinatie van niacine en het voorgeschreven medicijn simvastatine (Zocor) verhoogt het HDL-cholesterol (hoge dichtheid lipoproteïne) (goede cholesterol) bij mensen met coronaire hartziekte en lage HDL-waarden. Niacine is verkrijgbaar als receptproduct en in de Verenigde Staten als voedingssupplement. De b-vitamines zijn een familie van in water oplosbare voedingsstoffen die een belangrijke rol spelen in bijna elk biochemisch proces dat in het lichaam plaatsvindt. Wanneer uw arts een nieuw medicijn voorschrijft, bespreek dan al uw voorgeschreven en vrij verkrijgbare medicijnen, inclusief voedingssupplementen, vitamines, plantaardige, mineralen en kruiden, evenals het voedsel dat u eet. Als u diabetes heeft en niacine en chroom gebruikt, moet u uw bloedsuikerspiegel nauwlettend volgen. Nicotinamide verminderde de snelheid van premaligne actinische keratose (-11%), plaveiselcelcarcinoom (-30%) en basaalcelcarcinoom (-20%) effectief vergeleken met placebo na 12 maanden, maar deze bescherming werd niet behouden tijdens de zes maanden na de suppletieperiode. Het huidige inzicht is dat de pool van nad wordt verminderd tijdens niacine-deficiëntie en dat het de activiteit van nad-consumerende enzymen beïnvloedt in plaats van redox- en metabole functies. Sommige vrij verkrijgbare niacine-tabletten geven de dosis in een korte burst af, waardoor de reactie intenser wordt. Wat zou verklaren waarom sommigen succes hebben bij het gebruik van gewone gaba als supplement. Met die kanttekeningen in het achterhoofd heeft treloar de volgende supplementen als nuttig ervaren in haar praktijk.

Hiervoor is veel meer nodig dan niacine, gaba en picamilon. Ik weet dat niacinamide huidproblemen zoals acne en roodheid en ontstekingen helpt, samen met laksheid en fijne lijntjes en rimpels. Dientengevolge mogen mensen die inositol hexaniacinaat gebruiken het niet gebruiken zonder toezicht van een arts, die zal beoordelen of het nuttig is (door het cholesterolgehalte te meten) en ervoor zal zorgen dat er geen toxiciteit optreedt (door leverenzymen, urinezuur en glucosespiegels en door medische geschiedenis af te nemen en lichamelijk onderzoek te doen). Een nieuwe Canadese review bundelde de bevindingen van bestaand onderzoek naar de rol van vitamine- en mineralensupplementen voor de preventie en behandeling van hart- en vaatziekten (Cvd). Over het algemeen worden hoge doses niacine gebruikt om specifieke ziekten onder controle te houden. Sommige van deze effecten, zoals blozen, maagklachten en verlaging van serumcholesterol, komen niet voor bij gebruik van niacinamide. Het probleem is dat u mogelijk niet hetzelfde lipideverlagende voordeel krijgt als gewone niacine. En niacine was eerder goedgekeurd voor gebruik in Europa en op de markt gebracht als tredaptive.

Source Naturals B3 Niacine: het gebruik van nicotinepleisters met niacine kan het risico op blozen als gevolg van niacine verergeren of verhogen. Iedereen heeft niacine nodig, maar de meeste mensen kunnen alleen genoeg krijgen van hun dieet. Onderzoek wijst uit dat het nemen van niacine met deze cholesterolmedicijnen weinig extra voordeel biedt in vergelijking met statines alleen, en het risico op bijwerkingen zou kunnen verhogen. Van deze speciale vorm van niacine is gemeld dat deze het serumcholesterol verlaagt, maar tot dusverre is niet gebleken dat het significante toxiciteit veroorzaakt. Wanneer doses van meer dan 3 gram per dag niacine worden ingenomen, kunnen ernstigere bijwerkingen optreden. Of u nu zonder recept niacine koopt of het op recept gaat gebruiken, beschouw het niet als alleen een supplement. Onze mening: één kleine softgel bevat 100% van uw dagelijkse waarde van acht essentiële b-vitamines. Deze voorgeschreven niacineproducten zijn meestal verkrijgbaar in hoge sterktes van 500 mg of hoger. Neem niacine of niacinamide en de medicijnen minimaal 4-6 uur uit elkaar.

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Source Naturals, Melatonin, Peppermint, 2.5 mg, 240 Lozenges

Source Naturals B3 Niacin B3 Niacine, Vitamine B, Vitaminen, Supplementen

De niacine samen met een omega-3-vetzuur op recept lijkt nog beter te werken. Effect van colesevelam en niacine op lipoproteïne-cholesterol met lage dichtheid en glykemische controle bij proefpersonen met dyslipidemie en verminderde nuchtere glucose. In een voorlopig onderzoek bleek suppletie met niacine met verlengde afgifte, in combinatie met een cholesterolverlagend statinegeneesmiddel, atherosclerose van de halsslagaders (de slagaders die bloed naar de hersenen leveren) om te keren. Ziektebeheer omvat suppletie met nicotinezuur of nicotinamide. Een gevaarlijker effect van niacine is leverontsteking. Desalniettemin mogen grote hoeveelheden niacine om alle bovengenoemde redenen nooit worden ingenomen zonder een arts te raadplegen. Vele jaren geleden ontdekten onderzoekers dat het injecteren van thiamine in het ruggenmerg of het gebruik van intraveneuze thiamine in combinatie met niacine bij mensen met MS leidde tot een vermindering van de symptomen.

De ul is van toepassing op niacine als een supplement dat als een enkele dosis wordt ingenomen, en bedoeld om de huidspoeling te voorkomen. In één onderzoek vertraagden mannen met een bestaande hartaandoening de progressie van atherosclerose door niacine samen met colestipol in te nemen. Nee, b-vitamines hebben niet altijd de meest aangename geur. Chronische suppletie van farmacologische doses niacine lijkt de nuchtere insulineconcentraties te verhogen in vergelijking met controlepersonen. Bovendien zijn er aanwijzingen dat de synthese van niacine is verminderd bij mensen die carbidopa en andere geneesmiddelen in zijn klasse gebruiken, wat de bezorgdheid doet toenemen dat mensen die deze geneesmiddelen gebruiken het risico lopen op een tekort aan niacine, zelfs als ze niet eerlijk gezegd een tekort hebben. Standaard niacine (nicotinezuur) wordt van nature in uw lichaam geproduceerd. Vergeleken met pravastatine resulteerde niacine plus pravastatine in een significant verlaagd cholesterolgehalte. Effect van orale niacine op occlusie van de centrale retinale ader.

Uit ander onderzoek is gebleken dat niacine geen effect heeft op het risico op een beroerte. Mijn man begon driemaal daags het niacinepoeder met 500 mg in te nemen en zijn bloeddruk daalde, evenals de bloeddruk die hij onlangs in zijn benen voelde – onmiddellijk! Niacine de enige vitamine B is die in de lever kan worden aangemaakt uit het aminozuur tryptofaan? Het gebruik van niacine lijkt het niveau van cholesterol en bloedvetten, triglyceriden genoemd, te verbeteren bij hiv/helpt patiënten met abnormale bloedvetwaarden als gevolg van antiretrovirale behandeling. Pellagra-encefalopathie na behandeling met vitamine B-complex zonder niacine.Niacine wordt ook via de mond ingenomen om vitamine B3-tekort en aanverwante aandoeningen zoals pellagra te voorkomen. Ten slotte omvatten andere populaties die risico lopen op niacine-deficiëntie dialysepatiënten, kankerpatiënten (36, 37), personen met chronisch alcoholisme en mensen met hiv (zie hiv/aids hieronder). Mensen die insuline, metformine (Glucophage), glyburide (Dibeta, micronase), glipizide (Glucotrol) of andere medicijnen gebruiken die worden gebruikt voor de behandeling van hoge bloedglucosespiegels, moeten hun bloedsuikerspiegel nauwlettend volgen wanneer ze niacinesupplementen gebruiken. De synthese van nad uit tryptofaan is vrij inefficiënt en hangt af van enzymen die vitamine B 6 en riboflavine nodig hebben, evenals een heem (ijzer) -bevattend enzym. Uit onderzoek bij dieren is gebleken dat carbidopa een enzym remt dat betrokken is bij de synthese van niacine in het lichaam. Chirurgie: Niacine en niacinamide kunnen de bloedsuikerspiegel tijdens en na de operatie verstoren.

Het nemen van niacine samen met combinaties van antioxidanten, waaronder vitamine C, lijkt deze stijging van HDL echter af te zwakken.