Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Buffered Creatine Natuurijke Producten:

EFX Sports, Kre-Alkalyn EFX, 240 Capsules

EFX Sports, Kre-Alkalyn EFX, 240 Capsules Review

€ 18,00

Geformuleerd om te winnen! PH-Correct Creatine Monohydraat, Spier, Prestaties, Kracht, Voedingssupplement, Klinisch bewezen, De originele paarse dop, Informed-Sport Trusted by Sport, Kre-Alkalyn EFX It’s Buffered. Het is stabiel, Kre-Alkalyn EFXC vertegenwoordigt een meer doorbraak in prestatieaanvulling dankzij de meervoudig gepatenteerde, pH-correcte creatinestabilisatietechnologie. Onze wetenschapper Dr. Jeff Golini ontdekte dat “bufferen” tot pH-12 een stabiel creatine-monohydraatmolecuul opleverde, PH-Correct maakt er een categorie van één van! Kre-Alkalyn EFX is het enige creatine-monohydraatproduct met een pH van 12 omdat de moleculen worden gesynthetiseerd met “bufferende” middelen met behulp van een gepatenteerd (# 6.339, 661) productieproces om het pH-correct te maken, Creatine-stabiliteit wordt negatief beïnvloed door zuren en vloeistoffen bij pH 6,9 of lager (# 6,399,661). Krea-Alkalyn is de enige creatine met patentbescherming van pH 7 tot pH 14.

Het is van nature gearomatiseerd in een verfrissende limoen-limoensmaak die gemakkelijk mengt met water en kan wor…


EFX Sports, Kre-Alkalyn EFX, 120 Capsules

EFX Sports, Kre-Alkalyn EFX, 120 Capsules Review

€ 10,00

Geformuleerd om te winnen! Muscle – Performance – Strength, PH-Correct Creatine onohydrate, Dietary Supplement, Clinically Proven, The Original Purple Cap, Informed Sport – Trusted by Sport, Kre-Alkalyn EFX. Het is gebufferd. Het is stabiel, Kre-Alkalyn EFX betekent een belangrijke doorbraak in de prestatiesuppletie dankzij de meervoudig gepatenteerde, pH-correcte creatinestabilisatietechnologie. Onze wetenschapper Dr. Jeff Golini ontdekte dat “bufferen” tot pH-12 een stabiel creatine-monohydraatmolecuul produceerde, PH-Correct maakt er een categorie van één van! Kre-Alkalyn EFX is het enige creatine-monohydraatproduct met een pH van 12 omdat de moleculen worden gesynthetiseerd met “bufferende” middelen met behulp van een gepatenteerd (# 6.399.661) productieproces om het pH-correct te maken.

Studies die aantonen dat creatine de testosteronspiegel verhoogt, hebben geen uitsluitsel gegeven. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat creatinesupplementen zorgen voor meer kracht tijdens dergelijke activiteiten. Het is een van de meest onderzochte sportsupplementen waarvan is b…