Bioherb.nl: Creatine Monohydrate, Micronized Creatine, Muscle Builders

Optimum Nutrition, Micronized Creatine Powder, Unflavored, 1.32 lb (600 g)

Optimum Nutrition, Micronized Creatine Powder, Unflavored, 1.32 lb (600 g) Review

€ 10,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Optimum Nutrition, Micronized Creatine Powder, Unflavored, 1.32 lb (600 g)
Inhoud: 1.32 lb, 0.68 kg, 16.5 x 9.7 x 9.7 cm
Categorieën: Creatine Monohydrate, Micronized Creatine, Muscle Builders

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Muscletech, Creactor, Creatine Formula, Unflavored, 8.29 oz (235 g)

5 g creatinemonohydraat, 0 calorieën, gemaakt met creapure, 114 porties, creatinesupplement, gepatenteerde creatineformule, ware kracht, de ware kracht van creatine, veel onderzocht creatine-monohydraat ondersteunt spierkracht, kracht en grootte in combinatie met activiteiten met hoge intensiteit. Ons gemicroniseerd creatinepoeder is gemaakt met Creapure, een creatinemonohydraat dat bekend staat om zijn uitzonderlijke zuiverheid. Het is ook gemicroniseerd (om de deeltjes kleiner te maken), zodat ons poeder gemakkelijker mengt en langer in vloeistof blijft hangen dan niet-gemicroniseerde creatinesupplementen.

Sommige creatinesupplementen bevatten andere ingrediënten, zoals cafeïne of vitamines, om je training nog meer op te krikken. Allmax nutrition essentials creatine is gemicroniseerd om elk deeltje te microdelen om een ​​ultrafijn creatinepoeder te garanderen dat gemakkelijk in vrijwel elke vloeistof kan worden gemengd. 2,2 Pounds (1 Kg) monohydraat kan voor ongeveer $ 20 usd worden gekocht. Er worden geen significante veranderingen in adrenaline in het plasma gezien bij suppletie met creatine tijdens slaaptekort. Dit creatinepoeder kan ook uw energieniveau verhogen en uw hersteltijd versnellen door de energiereserves in uw spieren te vergroten en de eiwitafbraak te minimaliseren. Mensen die de neiging hebben om het paleodieet te volgen, moeten hier mogelijk aanpassingen doen, omdat het niet eten van voldoende koolhydraten ertoe leidt dat veel van de creatine wordt verspild. De hoeveelheid varieert van persoon tot persoon en is mede afhankelijk van de spiermassa van een persoon en het type spiervezel. Dit is het grootste probleem voor vrouwen die de supplementen gebruiken.

Creatine Monohydrate, Micronized Creatine - Optimum Nutrition, Micronized Creatine Powder, Unflavored, 1.32 lb (600 g)

Desondanks zijn de mechanismen waarmee creatine in het menselijk lichaam werkt om de fysieke en cognitieve prestaties te verbeteren nog steeds niet duidelijk. Maar je krijgt geen residu als je bsn gemicroniseerd creatine monohydraat poeder gebruikt. De geconcentreerde formule bevat minder suiker en koolhydraten dan het origineel en heeft een aangename fruitpunch-smaak die de spiergroei bevordert. Deze beoordeling belicht ook andere mogelijke voordelen van inname van creatine voor oudere volwassenen, zoals verbeteringen in: weerstand tegen vermoeidheid, kracht, spiermassa, botmineraaldichtheid en prestaties van dagelijkse activiteiten. Hun creatinesupplement heeft een snel absorberend complex dat geen laadperiode vereist, wat leidt tot nog snellere resultaten. Deze supplementen zijn verkrijgbaar in poeder-, capsule- en softgelvorm. Studies hebben aangetoond dat het consumeren van monohydraat gedurende twee tot vijf jaar veilig lijkt te zijn, zonder gedocumenteerde bijwerkingen (2, 3 4). Prijs van alle creatinesupplementen van topkwaliteit. Waarom moeten we creatine aanvullen als ons lichaam het haalt?

Optimum Nutrition Micronized Creatine Creatine Monohydrate: Creatine Monohydrate, Micronized Creatine, Muscle Builders

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Flora, Floradix, Iron + Herbs Supplement, Liquid Extract Formula, 17 fl oz (500 ml)

Creatine Monohydrate, Micronized Creatine – Optimum Nutrition, Micronized Creatine Powder, Unflavored, 1.32 lb (600 g)

De omvang van het voordeel dat een topsporter haalt uit creatine is misschien minder dan je dagelijkse joe. Dit betekent dat er een verlies aan opname van voedingsstoffen kan zijn terwijl het lichaam het supplement verteert. Vloeibare creatine absorbeert mogelijk het snelst, maar niet genoeg om een ​​significant verschil te maken. Toch moet elk supplement zorgvuldig worden gebruikt en na overleg met een diëtist of arts. De meeste vermeende gevaren van creatine zijn ongegrond. Bijna alle gezondheids- en bewegingsvoordelen van het nemen van creatinesupplementen zijn aangetoond in onderzoeken met monohydraat (1, 7, 13, 14). Een andere uitgebreide recensie (22 studies) gepubliceerd in het tijdschrift over kracht- en conditioneringsonderzoek ontdekte dat de gemiddelde toename in spierkracht voor proefpersonen die creatine gebruikten terwijl krachttraining 8% groter was dan de winst op placebo.

Creatine Monohydrate, Micronized Creatine

Ten tijde van het schrijven van deze gids was elke portie celtechnologie meer dan vier keer de prijs van platina-creatine. Hoe lang moet ik creatine aanvullen?Gecombineerd helpen deze zes creatinetypen bij spiergroei, meer kracht en sneller herstel na de training. Hoewel niet gemeten in deze studie, is het twijfelachtig dat deze kleine verschillen in plasmacreatineconcentraties enig effect zouden hebben op de toename van de opname van spiercreatine. Kleine hoeveelheden creatine worden door het lichaam geproduceerd, maar grotere hoeveelheden kunnen worden ingenomen door het eten van vlees en vis. Er werd gevonden dat de serumspiegels van myostatine, een spiergroeiremmer, in de creatinegroep verlaagd waren. Dit was het duurste creatinesupplement dat we hebben beoordeeld. Zie de sectie over creatinetypen voor meer details. De door creatine veroorzaakte spierzwelling lijkt spiergroei en winst in spiermassa te veroorzaken. Creatine-ethylester (Cee) is een andere creatine-monohydraatvariatie die beweert een betere opname in het lichaam te hebben en een langere halfwaardetijd. Kan ik creatine nemen en alcohol drinken, is dat veilig? Cellucor cor-performance creatine is zo rechttoe rechtaan als maar kan. Het werkelijke creatinegehalte varieerde van 0,8 g tot 8,1 g per portie, met een gemiddeld product van 4,3 g per portie.

Creatine Monohydrate, Micronized Creatine, Muscle Builders

Optimale voeding Gemicroniseerde creatine Creatine-monohydraat: Creatine hmb leidt het creatinepakket omdat het het bewezen combineert met het nieuwe. Dit niet-gearomatiseerde gemicroniseerde creatinepoeder is verkrijgbaar in twee verschillende maten, zodat u een beetje of veel kunt proberen, voor een prijs die voor u werkt. De jongens die creatine gebruikten, verhoogden hun benchpress-prestaties met 24 procent, terwijl de jongens die placebo kregen met slechts 16% stegen. Dan is dit krachtige, gemicroniseerde creatine-monohydraatpoeder iets voor jou! Dus, blijf bij monohydraat of hydrochloride, die beide zeer effectief zijn voor prestaties en lichaamssamenstelling. Samenvatting: Een groot aantal onderzoeken heeft bevestigd dat creatine-monohydraat veilig kan worden geconsumeerd. Hoewel is aangetoond dat creatinesuppletie effectiever is bij overwegend anaërobe periodieke training, is er enig bewijs voor de positieve effecten ervan op uithoudingsactiviteiten. Beperkt bewijs suggereert dat magnesiumchelaatcreatine, aanwezig in 3 producten, werkt met een potentie die vergelijkbaar is met die van de monohydraatvorm, maar mogelijk geen toename in watergewicht veroorzaakt. Deze twee zijn beide populaire supplementen onder gewichtheffers, krachtsporters en bodybuilders, en uit ten minste één studie bleek dat ze nuttiger zijn in combinatie met creatine. Met zijn flitsende branding en feloranje fles, zou je kunnen denken dat het creatinesupplement dat nu door sport is gemaakt, weer een van de maximalistische formuleringen is die probeert extra ingrediënten en supplementen in te proppen om zich te onderscheiden van de massa. Volgens de fabrikant is ons creatinemonohydraatpoeder volgens de gestandaardiseerde HPLC-testmethoden 99,5% zuiver.

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Badger Company, Yoga & Meditation, Cedarwood & Mandarin, .60 oz (17 g)

Optimum Nutrition Micronized Creatine Creatine Monohydrate Creatine Monohydrate, Micronized Creatine, Muscle Builders

Optimum Nutrition Micronized Creatine Creatine Monohydrate

Het maakt satellietcellen meer geneigd myonuclei te doneren aan beschadigde spiercellen. Pillen zijn slechts een vat voor creatine om het lichaam binnen te komen. Als je een atleet bent die herhaaldelijk explosieve kracht nodig heeft, zware gewichten opheft en sprint (denk aan voetbal, basketbal), dan is creatine je prestatieverbeterende vriend. Deze bestaan ​​ofwel uit een vorm van creatine alleen, ofwel uit een mix met andere heilzame ingrediënten. Dit is dus de reden waarom vegetariërs een lager natuurlijk creatinegehalte in hun organisme hebben. Dus hoeveel creatine heeft mijn lichaam eigenlijk nodig? Creatine-monohydraatpoeder is ook de goedkoopste van allemaal. De auteurs gebruikten een dagelijks doseringsprotocol om spiercreatinevoorraden langzaam te verzadigen. Er zijn veel creatineproducten om uit te kiezen, maar het is altijd het beste als je je creatine met een snel werkend koolhydraat kunt nemen om het insulinegehalte te verhogen en die creatine rechtstreeks in de spiercellen te krijgen. Door je spieren extra energie te geven wanneer je die het meest nodig hebt, kun je nog een herhalings-, set- of explosieve beweging doen die je spieren verder zal belasten en zal resulteren in een grotere toename van spiermassa en kracht.

Optimum Nutrition, Micronized Creatine Powder, Unflavored, 1.32 lb (600 g)

Het hangt ook af van spiermassa en geslacht en leeftijd en gewicht, enz, enz. Iedereen die onlangs heeft overwogen om creatinemonohydraat toe te voegen aan hun voeding, weet hoe verwarrend het kan zijn om de juiste te kiezen met de grote variëteit die tegenwoordig op de markt is. Versterk voor een krachtige bodybuilding-training met hoge intensiteit met de beste pre-post workout, gemicroniseerde creatine-monohydraatformule door bulksupplements! Steenge et al vonden dat je de retentie van een dosis van 5 g creatine met 25% kunt verhogen door een combinatie van eiwitten en koolhydraten. Op basis van het bovenstaande wetenschappelijke onderzoek, moet vóór de training één dosis van 5 g creatine worden ingenomen, met een optimale tijd van 30-60 minuten voordat u met uw training begint. Naakt creatinemonohydraat is het hoogste gehalte, het snelst oplossende en snel opneembare creatinemonohydraat dat beschikbaar is. Het beschikbare bewijs geeft aan dat de consumptie van creatine veilig is.Hoewel er voortdurend nieuwe vormen van creatine worden uitgevonden, is geen creatine effectiever voor spiergroei, hersteltijd en kracht dan creatine-monohydraat. Afgezien van professionals, is creatine ook populair bij sommige universiteits- en middelbare schoolatleten en waarom? Ten tweede werd gespeculeerd dat het nemen van creatine zou leiden tot gevaarlijkere prestatieverhogende producten zoals anabole steroïden.

Optimum Nutrition, Micronized Creatine Powder, Unflavored, 1.32 lb (600 g)

Ten slotte verhoogt creatine het waterpeil in de cellen, wat niet alleen helpt bij de functie, maar ook de spier opzwelt. Chlorella en spirulina zijn de meest populaire algensupplementen op de markt en je vraagt ​​je misschien af ​​hoe ze verschillen. Studies hebben aangetoond dat creatine-monohydraat, indien aangevuld met de juiste voeding, lichaamsbeweging en voldoende hydratatie, de magere spiermassa en -kracht kan vergroten. Creatine is een supplement dat je kan helpen.

De belasting van de nieren en pijn in de gewrichten! Verwachtingen zijn gerechtvaardigd. Lepel. Spiertraining. Creatine. Uitstekend! Een van de meest werkbare supplementen! aanbeveling. Uitstekend. Love Oh Fell

Na het begin van deze inname van creatine begonnen de schoudergewrichten na 3 dagen pijn te doen en de knie brak, sinds het begin kon ik niet inhalen wat er gebeurde en om welke reden, Ik begon verschillende toevoegingen te verwijderen om te begrijpen, maar het resultaat was dat de gewrichten verzwakten. Toen voelde ik dat de linker nier gevuld leek te zijn met flexie en onmiddellijk verscheen er een begrip in de chm. Ik leed 2 weken aan gewrichten en na het volledig elimineren van creatine voor het experiment, voelde ik op de 3e dag verlichting en verdwijning van pijn in de gewrichten. Dit is de meest kwaadaardige creatine die ik heb geprobeerd, een zeer onverwachte reactie. Daarvoor heb ik altijd creatine van andere merken gedronken, dit is nooit gebeurd! Klik op “Ja” alsjeblieft, als mijn recensie je begrip van dit product gaf. Productief voor je trainingen en gezonde gewrichten!

Ik heb dit product een maand geleden gekocht. Voorheen heb ik nog nooit dergelijke sportsupplementen gebruikt, met uitzondering van sportvitamine- en mineraalcomplexen, l-carnitine en Omega-3. Er was een wens om de sterkte-indicatoren te verbeteren. Het product is geselecteerd volgens de aanbevelingen van Nederland. Gebruikt zonder laadfasen, een theelepel met sap. Bijwerkingen worden niet gevonden. Behalve dat plassen vaker leek. Ik vond mezelf niet opgezwollen. Het resultaat na een maand gebruik is een gewichtstoename van 98 kg naar 102, 103 kg. De toename in kracht (gericht op pull-ups, op de horizontale balk), verhoogde het aantal herhalingen van 6 keer naar 10. Naast krachttraining oefen ik eens per week joggen in de frisse lucht, van 4 naar 7,5 km . Leeftijd – 44 jaar. Ik ga puur voor mezelf sporten, voor gezondheid. Als u geïnteresseerd was in mijn recensie, markeer deze dan met een positieve beoordeling.

Hebben jullie niet allemaal een lepel

Ik drink altijd

Ik dronk een maand, zoals marketeers schrijven, merkten ze geen significant effect op in algemeen Ik denk dat dit alleen voor professionele atleten is, het heeft geen zin om het als amateur te drinken.

Creatine zeehond, geweldig!

Waarschijnlijk hebben alleen de meest luie mensen niets gehoord over de voordelen van creatine. Ik neem constant dit supplement en dit specifieke merk. Sinds ik haar al heel lang gebruik en vertrouw. Gecontroleerd op tijd. Ik accepteer dit: 5 g (theelepel) ongeveer een uur voor de training, bij voorkeur met iets zoets. Druivensap is erg goed. En 5gr daarna. Op dagen vrij van training, 5 g in de ochtend. Feedback was nuttig, klik op Ja. bedankt

Het te hanteren gewicht nam met 10 kg toe na het drinken. Pomp kan ook meer voelen. Ik nam 3 g na spiertraining en na maaltijden.

Het wordt beschouwd als een van de beste creatine die een atleet kan gebruiken, vooral de weerstandsspeler, en ik heb het na het sporten gemengd met de ISO omdat het de beste tijd is om het in te nemen, vijf gram met een eiwit lepel. Wat betreft het ontbreken van een maat, de beste manier om u te behandelen met een maat zuigelingenvoeding is altijd vijf gram. Neem het, was het, gebruik het en rust uit. Supplement

Elke dag met LJG (drankjes) 379 perfect!

Elke procedure om de vervaldatum te weten als de datum niet zichtbaar is op het product
Beste, Biedt u groothandel aan? Bedankt,
Kun je me vertellen dat dit product origineel is
Is dit oké voor vrouwen?
Ik kan geen theelepel in de container vinden. enig idee hoe kan ik een portie meten?
Is dit product geschikt voor veganisten?
Is het gemaakt van dier of synthetisch?
Bevat dit product voedingsstoffen die getest kunnen worden op doping?
zonder lepel?
Is dit origineel?

Tudo certo!
Ja, dit product kan in bulk worden gekocht
Het is origineel. Verbazingwekkende kwaliteit
Ja
Hallo, Optimum Nutrition beveelt een portie van 5 gram aan.Klinische studies hebben een meetbaar voordeel aangetoond van 3 g tot 10 g per dag. Vanwege deze variantie is het veilig om een ​​standaard theelepel als meetinstrument te gebruiken. Ik heb dit getest door een ronde dosis creatine in een standaard theelepel op keukenweegschaal te doen. Het komt op precies 5 gram (0,18 gram).
yup!
Ik weet het niet
Er zitten geen dopingstoffen in dit product.
Lepel of schep niet inbegrepen.
Hallo daar – ja het lijkt legitiem.