Bioherb.nl: Medicijnkastje, Ehbo, Brekers, Pillensplitters

Apex, Ultra Pill Splitter

Apex, Ultra Pill Splitter Review

€ 4,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Apex, Ultra Pill Splitter
Inhoud: 1 Count, 0.05 kg, 16 x 7.1 x 3.8 cm
Categorieën: Brekers, Pillensplitters, Ehbo, Medicijnkastje

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Apex, 7-Day AM/PM Pill Tray, 1 Pill Tray

De maatstaf voor uitmuntendheid in zelfzorg, zelfintrekbare mesbeschermer voor extra veiligheid, pilgreep houdt pillen stevig vast, voorgevormd ontwerp voor comfort, Carex Health Brands.

Ontdek alles wat elderluxe u of een ouder wordende vriend te bieden heeft: scootmobielen, rollators, wandelstokken en stokken, persoonlijke verzorging, zichthulpmiddelen, elektronica, geweldige cadeau-ideeën, woonaccessoires, spa, senior fitness, kledingkast, mantelzorg en nog veel meer. Apex-Carex Healthcare Ultra Pill Crusherunit hoeft geen mortier en een stamper mee te slepen tijdens uw volgende vakantie! Bovendien kunnen de meeste pillenbrekers die er zijn alleen kleine pillen vermalen en kunnen ze het niet aan om grotere pillen in poeder te veranderen. Als u begunstigde bent en u ervoor kiest om medische apparatuur of benodigdheden via deze website te kopen, bent u persoonlijk en volledig verantwoordelijk voor de betaling. Ik kocht dit toen de gezondheid van mijn grootmoeder achteruitging en ze bij mij in het hospice was. De manier waarop de meeste pillenbrekers werken, is door het medicijn in een zak of beker te steken en vervolgens het handvat van een breker omlaag te brengen, waardoor de pillen uiteenvallen. Al onze pillenscharen en brekers zijn ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan ​​en velen hebben een roestvrijstalen mes voor gemakkelijk snijden. Als u in een concurrerend biedgebied woont, vergoedt medicare u niet voor concurrerende bieditems die niet zijn gekocht bij toegekende medicare-leveranciers zonder bepaalde uitzonderingen. Als zodanig kunt u geen vergoeding van medicare aanvragen voor medische apparatuur of benodigdheden die via deze website zijn gekocht en die worden beschouwd als concurrerende bieditems als u in een concurrerend biedgebied woont. Medline is in sommige staten een medicare en medicaïde deelnemende leverancier.

Brekers, Pillensplitters - Apex, Ultra Pill Splitter

Andere combinatieproducten zijn onder meer pilsplitters en brekers met opbergvakken, maar ook brekers of pillendozen met een bevestigde drinkbeker voor onderweg. De medische apparatuur en benodigdheden die via deze website worden verkocht, kunnen worden gedekt door medicare, medicaid of uw commerciële verzekeringsplan. Als er zorgen of vragen zijn over de gezondheidszorg, neem dan contact op met uw bevoegde zorgverlener voor advies. Van onze designer mobiliteitsproducten, luxe wandelstokken, bloeddrukmeters voor thuis, tot onze badveiligheid en persoonlijke producten en hulpmiddelen voor het dagelijks leven, u zult een winkel en service als geen ander ervaren, gevuld met goed ontworpen hulpmiddelen voor dagelijks leven dat zowel functioneel als esthetisch superieur is. G, plastic zak of beker), maar sommige pillenbrekers kunnen elektrisch worden aangedreven. Verbeterde badveiligheid voor een betaalbare prijs is een feit geworden met de plastic kuiprail van drive medical. Het enige waar ik niet om gaf, was dat ik het 2-3 keer moest openen om volledig verpletterd te worden. Pillenbreker, zware pilbreker, metalen pilbreker, plastic pilbreker, elektrische pilbrekers en draagbare pilbreker. Medline zal geen claims indienen of betalingen innen voor bestellingen die op deze website worden geplaatst, noch zal Medline controleren of gekochte artikelen onder Medicare vallen, ongeacht of u een eerdere Medline-klant bent. De meeste pillenbrekers op de markt vereisen herhaaldelijk draaien en losdraaien om de klus te klaren, en kunnen erg moeilijk zijn voor de handen.

Apex Pill Splitters Crushers: Brekers, Pillensplitters, Ehbo, Medicijnkastje

Bekijk ook dit gerelateerd product:
NatraBio, Pain Relief, 60 Tablets

Brekers, Pillensplitters – Apex, Ultra Pill Splitter

Pillenbrekers worden voornamelijk gebruikt in zorginstellingen en thuis om de inname van medicijnen of vitamines te vergemakkelijken, direct of gemengd met vloeibaar of zacht voedsel. De badbank met afneembare beklede armen maakt douchen veiliger en gemakkelijker door de risico’s te verminderen die gepaard gaan met uitglijden en vallen van de badkamer en hulp. De medische neerklapbare gewatteerde transferbank is een handig badveiligheidsinstrument dat patiënten helpt bij het in- en uitstappen in het bad, elimina. Scroll naar beneden om onze selectie van pilbrekers en accessoires te koop te zien. We hebben ook medicatiehulpmiddelen zoals pillendispensers, reispillenhouders, medicijnbekers en meer. Dit item is mogelijk gedekt door Medicare, Medicaid of uw commerciële verzekeringsplan. Pillenbrekers zijn meestal een tafelmodel met een handmatig handvatmechanisme om druk uit te oefenen om de pil en een afzetting in een aparte container te verpletteren (E. U kunt ook een volledige selectie van pilherinneringen, medicijnbekers en andere handige medicatiehulpmiddelen vinden. hebben een grote selectie van verschillende merken en soorten pilbrekers en accessoires voor pilbrekers, waaronder zware metalen pilbrekers voor moeilijk te verpletteren pillen, draagbare pilbrekers, stille ridderpilbrekers, elektrische pilmolens, pilbrekers en stampers. Sommige medicijnorganisatoren worden geleverd met een alarm om u eraan te herinneren dat u uw medicatie op tijd moet innemen.

Brekers, Pillensplitters

Ik vind hem leuk. Zeer nuttig ding. Goed. Geweldig product, zeer aan te bevelen! Goed product vervangen. Geweldig product. Goed product. Goed. Leuke snijder. Bedankt, een heel goed mes voor tablets!

Brekers, Pillensplitters, Ehbo, Medicijnkastje

Ik vind het leuk omdat het gemakkelijk te breken is en het tweede stuk bespaart.

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Hearos, Ear Plugs, Ultimate Softness, High, NRR 32, 6 Pair

Apex Pill Splitters Crushers Brekers, Pillensplitters, Ehbo, Medicijnkastje

Apex Pill Splitters Crushers

Voor degenen die constant medicijnen slikken en pillen moeten delen, een onmisbaar iets. Handig, snel en schoon.

Heel cool klein ding, snijdt zelfs de kleinste tabletten netjes, een noodzakelijke zaak!

Geweldig product, zeer aan te bevelen!

Ik verving hetzelfde product dat twintig jaar had geduurd.

Doet precies wat er op het blik staat!

Geweldige snijder. Wat een kleine die ronde tablet snijdt duidelijk! Ik raad aan

Uitstekend

GOED PRODUCT TE SNIJDEN ELKE PIL JUIST ALS JE DE PIL VOOR DE SNIJDER VOORSTELT

Super, pilverdeler!

Mag ik dit gebruiken om de pil in vier stukken te splitsen?

Ja, dat mag, ik doe dit dagelijks voor mijn ovaalvormige pillen. Ik heb het eerst in tweeën gedeeld, daarna in kwartjes, het heeft mooie “kussens” om ze op hun plaats te houden zodat ze niet wegglijden en er gelijkmatig uitkomen