Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Kinderdranken Natuurijke Producten:

Gerber, Variety Juice Pack, Toddler, 12+ Months, 4 Pack, 4 fl oz (118 ml) Each

Gerber, Variety Juice Pack, Toddler, 12+ Months, 4 Pack, 4 fl oz (118 ml) Each Review

€ 4,00

2 appels – 1 peer – 1 witte druif, sappen uit concentraat, niet-GMO – niet genetisch gemanipuleerde ingrediënten, sappen uit concentraat, gepasteuriseerd voor premium kwaliteit, het goede spul, 100% dagelijkse waarde van vitamine C, ongezoet , 100% sap, de goedheid in elke respectieve fles begint met sap van: 3/4 appel, 3/4 peer, 30 druiven, 4 fl oz 100% sap mag maximaal 1 portie fruit per dag tellen, onze appels worden uit de bomen geplukt en nooit uit de grond. Gemaakt van met de hand geteelde, met de hand geplukte peren! We gebruiken sap van alleen natuurlijk zoete witte druiven.

Gezamenlijk geven kinderen en jongeren jaarlijks meer dan $ 200 miljard uit, en ze beïnvloeden veel andere aankopen van eten en drinken dan die ze rechtstreeks doen. Aanbeveling 6: De regering moet, in samenwerking met de particuliere sector, een veelzijdig en financieel ondersteunend sociaal marketingprogramma op lange termijn opzetten dat ouders, verzorgers en gezinnen ondersteunt bij het bevorderen van een gezond voedingspatroon voor kinderen en jongeren. De resultaten van een recent onderz…


Gerber, Apple Prune Juice, Toddler, 12+ Months, 4 Pack, 16 fl oz (473 ml)

Gerber, Apple Prune Juice, Toddler, 12+ Months, 4 Pack, 16 fl oz (473 ml) Review

€ 4,00

The Goodness Inside, Juice from? Appel in elke fles, sap van 1? Pruimen in elke fles, sap uit concentraat, exclusief gemaakt van D’Agen Prune, The Good Stuff, 100% dagelijkse waarde van vitamine C, ongezoet, niet-GMO niet gemaakt met genetisch gemanipuleerde ingrediënten, koosjer, 100% sap, gepasteuriseerd voor premium Kwaliteit, 4 fl oz van 100% sap kan maximaal 1 portie fruit per dag tellen.

Een belangrijke determinant van voedselvoorkeuren is smaak. Beyond-brand effect van tv-voedselreclame op voedselkeuze bij kinderen: de effecten van gewichtstatus. Ongeveer 70% van de 45 reclamespots op kanaal één gedurende één maand waren voor voedselproducten, waaronder fastfood, frisdrank, frites en snoep. Nieuwe smaken kunnen ook tijd vergen; het kan 10 of meer pogingen kosten voordat een kind van eten houdt. Er zijn natuurlijk verschillen tussen culturen in de specifieke kenmerken van deze praktijken en in het specifieke voedsel dat aan kinderen wordt aangeboden. Er zijn geen veiligheidsproblemen als een kind per ongeluk te veel of te weinig poeder gebruikt. We vulden de flessen…


Nature’s Plus, Spiru-Tein Junior, Nutritious Thick Shake Mix, Chocolate, 1 lb (450 g)

Nature's Plus, Spiru-Tein Junior, Nutritious Thick Shake Mix, Chocolate, 1 lb (450 g) Review

€ 11,00

Glutenvrij, Tri-Part Protein, For Kids Only, Non-GMO – Natural Soy, Superior Tri-Part Protein Blend: Rijst, Erwt en Soja, Vegetarisch, Gistvrij Product, Chocolade Spiru-Tein Junior, geformuleerd voor de delicate behoeften van een kind, is een heerlijk smakende, zeer voedzame milkshake. Slechts één 8 oz. portie levert 7 gram compleet eiwit voor de meest gezonde vegetarische eiwitbronnen van de natuur. Elke portie levert ook 50% van de dagelijkse waarden voor alle vitamines en de meeste mineralen (inclusief calcium, B-vitamines, vitamine A, vitamine C en zink), hoge energie koolhydraten, en een natuurlijke basis voor hele voedingsmiddelen met bioflavonoïden uit citrusvruchten, ananas en papaja, Chocolate Spiru-Tein Junior leert kinderen op jonge leeftijd dat gezonde voeding ook leuk en lekker kan zijn! Spiru-Tein Junior is wetenschappelijk geformuleerd met geïsoleerd soja-eiwit van alleen niet-genetisch gemodificeerde (niet-GMO) sojabonen – As Nature Intended.

Beleid voor voedings- en marketingnormen moet worden geïmplementeerd en gehandhaafd door federale, staats- en lokal…