Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Lime Oil Natuurijke Producten:

Aura Cacia, 100% Pure Essential Oil, Lime, .5 fl oz (15 ml)

Aura Cacia, 100% Pure Essential Oil, Lime, .5 fl oz (15 ml) Review

€ 4,00

Pure etherische oliën, verfrissing, oorsprong – Mexico, VS, West-Indië, aroma – pittig, typische limoen topnoot, plantendeel – fruitschil.

Mengen met andere essentiële oliën: rozemarijn past goed bij basilicum, wierook, salie, tijm, citronella, kamille, citroengras, lavendel, pepermunt en essentiële oliën van eucalyptus. Lavendelolie heeft ook antivirale eigenschappen. Met een scherpe, sprankelende, verhelderende geur is grapefruit etherische olie een uitstekende stressbreker en is het zeer nuttig bij het verminderen van mentale vermoeidheid. Er zijn duizenden onderzoeken die instaan ​​voor de opmerkelijke genezende en therapeutische voordelen van etherische oliën. Als jij of iemand die je kent moeite heeft om overdag wakker te blijven en je wilt een natuurlijke methode om je alert te voelen, kan pepermuntolie plaatselijk of aromatisch worden gebruikt. Er zijn minimaal 60 rozen nodig om één druppel rozenolie te produceren. Wees voorzichtig om kleding te vermijden, omdat deze kan vlekken door de feloranje kleur.

Now Foods, Essential Oils, Lime, 1 fl oz (30 ml)

Now Foods, Essential Oils, Lime, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 4,00

100% puur, Citrus Aurantifolia, Getest op zuiverheid/kwaliteit verzekerd, Aroma: Verse citruskalk, Voordelen: Opbeurend, verfrissend, verrukkelijk, Mengt goed met: Grapefruitolie, lavendelolie, citroenolie, theeboomolie, Extractie Methode: Distillatie van het sap of hele geplette vruchten.

Dit zijn enkele oliën die als veilig worden beschouwd om te verspreiden als de veiligheidsmaatregelen worden opgevolgd. Hoe te gebruiken: Voeg zes druppels etherische olie van bergamot toe aan je diffuser met zes druppels wierook voor een humeurig aangepast huisaroma dat zowel aards als ongelooflijk aantrekkelijk is. Opmerking: het wordt aanbevolen om basilicumolie niet te gebruiken door zwangere vrouwen. Veelgestelde vragen: zijn essentiële oliën veilig in te nemen? Als er een allergie of gevoeligheid voor een plant of bloem is, moet u voorzichtig zijn bij het gebruik van dat type etherische olie. Gebruik geen onverdunde etherische olie op de huid. Kies voor je spirituele ontwaking of meditatieve oefeningen de etherische olie die het meest bij je klinkt. Gebruiksaanwijzing: Giet de dra…