Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Maïsmeel Natuurijke Producten:

Bob’s Red Mill, Golden Corn Flour, Masa Harina, 22 oz (624 g)

Bob's Red Mill, Golden Corn Flour, Masa Harina, 22 oz (624 g) Review

€ 3,00

Hersluitbaar pakket, een bedrijf dat eigendom is van een werknemer, voor uw gezondheid – Bob Moore, Pride of The Mill, You Can See Our Quality, Kosher Pareve, gemaakt met gedroogde maïskorrels die eerder zijn gekookt en gedrenkt in kalkwater onze masa harina maïsmeel is ideaal voor traditionele gerechten zoals tortilla’s, tamales en pupusas, en het is ook een fantastische toevoeging aan gebakken goederen. Gebruik het als paneermeel of om chili en soep te verdikken, Beste vrienden, Bij Bob’s Red Mill gebruiken we sinds 1978 eeuwenoude methoden om traditionele gerechten aan tafel te brengen. Nu bieden we de meest uiteenlopende soorten volkoren granen, meel en zaden van elke molen ter wereld. Zoals veel van onze producten, wordt onze masa harina gemaakt met behulp van eeuwenoude technieken om een ​​heerlijk meel van hoge kwaliteit te maken waarop u kunt vertrouwen, op uw goede gezondheid, Bob Moore.

Mijn maïsbrood zet de oude gastvrijheidstraditie in zuidelijke stijl voort. De eerste is dat elke keer dat ik pannenkoeken met kokosmeel maak, ze er altijd zwart uitkomen aan de …


Bob’s Red Mill, Organic Corn Flour, Whole Grain, 22 oz (624 g)

Bob's Red Mill, Organic Corn Flour, Whole Grain, 22 oz (624 g) Review

€ 4,00

Hersluitbaar pakket, een bedrijf in eigendom van een werknemer, voor uw gezondheid – Bob Moore, USDA Organic, Stone Ground, Kosher Pareve, 100% volkoren – 31 g of meer per portie, 100% van de korrel is heel Graan, u kunt onze kwaliteit zien, gecertificeerd biologisch door QAI, uitstekend in gebakken goederen in combinatie met ander meel, ons maïsmeel is ook het geheime ingrediënt voor fijn gestructureerd, rijk maisbrood: vervang maïsmeel door een deel of het hele maïsmeel in uw favoriete recept. Gemengd 50/50 met meel voor alle doeleinden, het is ook fantastisch voor het paneren van zeevruchten, kip en groente om te frituren, beste vrienden, maïs is misschien wel het meest traditionele Amerikaanse voedsel: duizenden jaren geleden gedomesticeerd, het is sindsdien een culturele en voedzame steunpilaar . Bij Bob’s Red Mill malen we ons maïsmeel van de beste kwaliteit gouden maïs, op de ouderwetse manier gemalen steen op onze molenstenen om alle essentiële voedingsstoffen – en smaak – te behouden waar we al generaties lang van houden, voor uw goede gezondheid , Bob Moore.

Ik …