Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Menstruatiecups Natuurijke Producten:

Diva International, The Diva Cup, Model 1, 1 Menstrual Cup

Diva International, The Diva Cup, Model 1, 1 Menstrual Cup Review

€ 24,00

Vrouwelijke hygiënebescherming, slijtage tot twaalf uur per keer, lekvrij, gemakkelijk te gebruiken, herbruikbaar, model 1, comfortabel, schoon en gemakkelijk te gebruiken, lekvrije bescherming voor maximaal 12 uur per keer, 100% siliconen – geen kleur, plastic, BPA of latex, herbruikbaar, milieuvriendelijk en zuinig, de DivaCup, wereldwijd gelanceerd in 2003, is een revolutionaire zorgoplossing voor de periode, de DivaCup elimineert het ongemak en de kosten van Het kopen van wegwerpproducten in eindeloze absorpties, vormen en maten, De DivaCup is geschikt voor uw veranderende stroom: eenvoudig 2-3 keer per 24 uur leegmaken, wassen en opnieuw plaatsen, Kan met vertrouwen ‘s nachts worden gedragen en is perfect voor op reis, Ultieme vrijheid: geniet van alle dagelijkse activiteiten, yoga, zwemmen, kamperen, dansen, zelfs extreme sporten en meer. zonder zorgen, * Voor vrouwen onder de 30 jaar en/of voor vrouwen die vaginaal of via keizersnede zijn afgeleverd.

Bovendien zijn menstruatiecups beter voor het milieu, omdat ze tot minder afval leiden. Ik verbleef ook in hostels m…


Lunette, Reusable Menstrual Cup, Model 1, For Light to Normal Flow, Orange, 1 Cup

Lunette, Reusable Menstrual Cup, Model 1, For Light to Normal Flow, Orange, 1 Cup Review

€ 27,00

Revolutionaire periodezorg, The Power Within, Ontwerp uit Finland, Lichaamsveilig, BPA-vrij, Geen latex, Veganistisch, In de doos: Een levensveranderende Lunette-beker, instructieboekje en opbergzakje, Revolutionaire periodezorgproduct dat Verzamelt uw stroom, uw periode. Moeiteloos, comfortabel, slaap de hele nacht door – jij hebt de leiding, The Cup. Dagelijkse luxe, hoogwaardige BPA-vrije siliconen van medische kwaliteit. Draag tot 12 uur, The Planet. Jarenlang herbruikbaar, geen afval, eco-chic. Samen kunnen we de wereld veranderen!

Ongeveer 4 jaar geleden zag ik menstruatiecups in een natuurvoedingswinkel, en sindsdien heb ik de gedachte in mijn achterhoofd gehouden om het te proberen, maar ik zag toen de rechtvaardiging voor $ 40 niet als ik niet eens wist of het voor mij zou werken. En, voor de goede orde, vrouwen lijken er dol op te zijn. Je hebt tampons en maandverband geprobeerd, maar je hebt gehoord over menstruatiecups? De meeste menstruatiecups zijn alleen verkrijgbaar in een of twee kleuren, dus deze keuze geeft je veel variatie. Er zijn veel vrouwen bekend …


Diva International, The Diva Cup, Model 0, 1 Menstrual Cup

Diva International, The Diva Cup, Model 0, 1 Menstrual Cup Review

€ 24,00

Vrouwelijke hygiënebescherming, slijtage tot twaalf uur per keer, lekvrij, gemakkelijk te gebruiken, herbruikbaar, model 0, comfortabel, schoon en gemakkelijk te gebruiken, lekvrije bescherming voor maximaal 12 uur per keer, 100% siliconen – geen kleur, plastic, BPA of latex, herbruikbaar, milieuvriendelijk en zuinig, de DivaCup, wereldwijd gelanceerd in 2003, is een revolutionaire zorgoplossing voor de periode, de DivaCup elimineert het ongemak en de kosten van Het kopen van wegwerpproducten in eindeloze absorpties, vormen en maten, De DivaCup is geschikt voor uw veranderende stroom: eenvoudig 2-3 keer per 24 uur leegmaken, wassen en opnieuw plaatsen, Kan met vertrouwen ‘s nachts worden gedragen en is perfect voor op reis, Ultieme vrijheid: geniet van alle dagelijkse activiteiten, yoga, zwemmen, kamperen, dansen, zelfs extreme sporten en meer. zonder zorgen, * Voor vrouwen ouder dan 30 jaar en/of voor vrouwen die vaginaal of via keizersnede zijn afgeleverd.

Er valt niets weg te gooien, het is niet op te sporen van buiten het lichaam, en kan gemakkelijk worden geleegd en …


Lunette, Reusable Menstrual Cup, Model 2, Clear, 1 Cup

Lunette, Reusable Menstrual Cup, Model 2, Clear, 1 Cup Review

€ 27,00

Revolutionaire menstruatie, voor normale tot zware stroming, de kracht van binnen, lichaamsveilig, BPA-vrij, geen latex, veganistisch, revolutionair verzorgingsproduct dat uw flow verzamelt, uw menstruatie, moeiteloze, comfortabele nachtrust, de hele nacht door – jij hebt de leiding, The Cup, Alledaagse luxe, hoogwaardige BPA-vrije siliconen van medische kwaliteit, Draag tot 12 uur, The Planet, Herbruikbaar voor jaren, geen afval, eco-chic. Samen kunnen we de wereld veranderen! In de doos: Een levensveranderende Lunette-beker, instructieboekje en opbergzakje.

Hoewel veel vrouwen met omgekeerde/omgekeerde baarmoeder menstruatiecups kunnen gebruiken (het hangt allemaal af van de richting/mate waarin het wordt getipt), lopen ze een verhoogd risico dat hun menstruatiecup achter hun schaambeen blijft steken. Het nieuwe onderzoek, dat vrijdag is gepubliceerd in toegepaste en omgevingsmicrobiologie, werd gedeeltelijk aangewakkerd door recente meldingen van tss bij vrouwen die menstruatiecups hadden gebruikt, aldus dr. U moet de regels voor uw kopje volgen, met één uitzondering: …


Lunette, Reusable Menstrual Cup, Model 1, For Light to Normal Flow, Violet, 1 Cup

Lunette, Reusable Menstrual Cup, Model 1, For Light to Normal Flow, Violet, 1 Cup Review

€ 27,00

Revolutionaire periodezorg, De kracht binnenin, Lichaamsveilig, BPA-vrij, Geen latex, Veganistisch, In de doos: Eén levensveranderende Lunette-beker, instructieboekje en opbergzakje, Revolutionair product voor periodieke verzorging dat uw stroom verzamelt, Je menstruatie. Moeiteloos, comfortabel, slaap de hele nacht door – jij hebt de leiding, The Cup. Dagelijkse luxe, hoogwaardige BPA-vrije siliconen van medische kwaliteit. Draag tot 12 uur.

Ok, zoals alle beoordelingen voor menstruatiecups, mijn excuses voor alle tmi! Zoals renee allen, md, een ob-gyn in atlanta, uitlegt, kunnen menstruatiecups meestal één ons vocht bevatten, wat ongeveer het dubbele is van een superabsorberende tampon of pad. Op de plank lagen twee maten: een voor vrouwen onder de 30 die nog nooit zijn bevallen; het tweede model is voor vrouwen van 30 jaar en ouder en/of vrouwen die vaginaal of per c-sectie hebben afgeleverd. Als je menstruatiecups wilt uitproberen, maar je niet op je gemak voelt met het hele was-het-uit-en-hergebruik-gedeelte, probeer dan de softcup. Menstruatieschijven hebben één bel…


Diva International, The Diva Cup, Model 2, 1 Menstrual Cup

Diva International, The Diva Cup, Model 2, 1 Menstrual Cup Review

€ 24,00

Vrouwelijke hygiënebescherming, slijtage tot twaalf uur per keer, lekvrij, gemakkelijk te gebruiken, herbruikbaar, model 2, comfortabel, schoon en gemakkelijk te gebruiken, lekvrije bescherming voor maximaal 12 uur per keer, 100% siliconen – geen kleur, plastic, BPA of latex, herbruikbaar, milieuvriendelijk en zuinig, de DivaCup, wereldwijd gelanceerd in 2003, is een revolutionaire zorgoplossing voor de periode, de DivaCup elimineert het ongemak en de kosten van Door wegwerpproducten te kopen in eindeloze absorpties, vormen en maten, past de DivaCup gemakkelijk uw veranderende stroom aan: eenvoudig 2-3 keer per 24 uur leegmaken, wassen en opnieuw plaatsen, kan ‘s nachts met vertrouwen worden gedragen en is perfect voor op reis, ultieme vrijheid: geniet van alle dagelijkse activiteiten, yoga, zwemmen, kamperen, dansen, zelfs extreme sporten en meer. zonder zorgen, * Voor vrouwen ouder dan 30 jaar en/of voor vrouwen die vaginaal of via keizersnede zijn afgeleverd.

Divacup adviseert bijvoorbeeld om het apparaat jaarlijks te vervangen, maar veel vrouwen houden het hunne veel …