Bioherb.nl: Nutritional Bars

Julian Bakery, PrimalThin Whey Protein Bar, Sweet Cream, 12 Bars, 1.43 lbs (648 g)

Julian Bakery, PrimalThin Whey Protein Bar, Sweet Cream, 12 Bars, 1.43 lbs (648 g) Review

€ 20,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Julian Bakery, PrimalThin Whey Protein Bar, Sweet Cream, 12 Bars, 1.43 lbs (648 g)
Inhoud: 12 Count, 0.73 kg, 18.5 x 14.2 x 5.8 cm
Categorieën: Nutritional Bars

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Zing Bars, Vitality Bar, Lemon Cashew Crunch, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each

20 g proteïne, 1 g suiker, 1 g netto koolhydraten, 130 calorieën, USDA biologisch, geweldige bron van prebiotische vezels, complete maaltijdvervanging, slechts 4 ingrediënten, een complete proteïne, keto, glutenvrij, soja-vrij, Niet-GMO, graanvrij, laag natriumgehalte, biologisch gecertificeerd door biologische certificeerders, gemaakt met niet-gedenatureerd, koud gefilterd, grasgevoerd jaar rond wei-eiwit.

Rxbars: de repen bevatten elk ongeveer 210-220 calorieën en bevatten ongeveer zes gemakkelijk herkenbare ingrediënten, zoals noten en dadels. Na het lezen van de beschrijvingen van elke eiwitreep, kunt u hopelijk beslissen welke het beste bij u past. Toch zijn rxbars best lekker en bevatten ze slechts een klein aantal natuurlijke ingrediënten. Koolhydraten: als je wilt afvallen, kies dan een koolhydraatarme reep omdat je waarschijnlijk niet zoveel koolhydraten verbrandt als je op een gemiddelde dag eet. Uitzoeken welke smaak van de energiereep je moet krijgen, is een veel voorkomend probleem. We begrijpen dat ondanks het feit dat er geen toegevoegde suikers zijn, deze reep nogal zoet is door de toevoeging van verwerkte en kunstmatige zoetstoffen. Een groot voordeel van het thuis maken van je eigen eiwitrepen is dat het je op de lange termijn veel geld bespaart. Quest-balk: deze waren gemakkelijk te beoordelen omdat ze relatief weinig ingrediënten bevatten.

Nutritional Bars - Julian Bakery, PrimalThin Whey Protein Bar, Sweet Cream, 12 Bars, 1.43 lbs (648 g)

We hebben dus alleen gekeken naar repen waarin eiwitten goed waren voor 30% of meer van de totale calorieën. De beste eiwitreep moet voldoende eiwitten bevatten om aan uw voedingsdoelstellingen te voldoen en tegelijkertijd ongezonde suiker- en vetgehaltes te vermijden. Btw-questbars gebruiken alcoholsuikers als zoetstof die sommige mensen van streek maken als ze te veel eten of niet veel hebben gegeten en hun buik is er niet aan gewend. Maar voor degenen die af en toe genieten van een gatorade, doe jezelf een plezier en blijf weg van hun selectie van eiwitrepen. Ook al voldoen deze eiwitarme repen met weinig suiker aan dezelfde eiwitarme en suikerarme eisen als onze beste proteïnerepen, ze voldoen niet aan andere belangrijke voedingskenmerken. Clif bars zijn ontworpen met de actieve persoon in gedachten. Mensen met alle voedingsbehoeften en voorkeuren zijn op bars gaan vertrouwen als een gemakkelijke manier om wat voeding te krijgen terwijl ze op de vlucht zijn. Deze eiwitrepen hebben koeling nodig om hun vorm, textuur en smaak te behouden en bederf te voorkomen, omdat ze zijn gemaakt met ingrediënten voor het hele voedsel en zonder conserveermiddelen. Als je het gevoel wilt hebben dat je een decadente gezouten brownie eet terwijl je aan al je eiwitbehoeften voldoet, heb je je match ontmoet met een rxbar. Dit betekent dat het vervangen van te veel van uw maaltijden door eiwitrepen kan voorkomen dat u de voordelen krijgt die uw lichaam nodig heeft van de vitamines, mineralen, vezels en gezonde vetten die u uit hele voedselbronnen haalt. Afgezien van het voedingsprofiel van eiwitrepen, is een van de belangrijkste problemen die diëtisten hebben met veel merken dat ze hun producten op de markt brengen als maaltijdvervangende repen, of als vervanging voor volledige en uitgebalanceerde maaltijden.

Julian Bakery Nutritional Bars: Nutritional Bars

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Bluebonnet Nutrition, Targeted Choice, Urinary Tract Support, 30 Vegetable Capsules

Nutritional Bars – Julian Bakery, PrimalThin Whey Protein Bar, Sweet Cream, 12 Bars, 1.43 lbs (648 g)

Deze veganistische, glutenvrije reep is een uitstekende keuze voor vrouwen die onderweg zijn. Deze kleine reep is ook gemakkelijk voor de suiker en het vet, met het laagste aantal calorieën van al onze topkeuzes. Elke reep van 62 g bevat 213 calorieën, 36,6 g koolhydraten en 2,8 g eiwit. Ze zijn gemakkelijk te vinden in singles en 4-packs in de meeste supermarkten, waaronder target, publix, heb en Walmart (meestal in voedingspad waar de supplementen zijn). Mijn 18 maanden oude kleinzoon was dol op de date en cashew bar. Zo zijn clif hele lotta-repen veganistisch, gluten- en zuivelvrij, bevatten ze geen toegevoegde suikers (de 17 gram suiker komt van de basis van biologische dadelpasta) en slechts tien gemakkelijk te lezen ingrediënten. Net als clif-repen kosten luna-repen elk ongeveer een dollar. Elke reep heeft negen gram eiwit, drie gram vezels en 190 calorieën om de perfecte snack te maken. Recensenten melden dat deze bars heerlijk, van hoge kwaliteit en zeer verslavend zijn. Kernrepen zijn ook bederfelijk omdat ze geen conserveringsmiddelen gebruiken (geen zout, siroop, oliën of natuurlijke smaakstoffen). Populaire methoden om de koolhydraten binnen te krijgen zijn onder meer energiedrankjes, energiegels, energierepen en ouderwets traditioneel eten. Suikeralcoholen: om hun repen zoet te maken zonder suiker te gebruiken, gebruiken veel fabrikanten suikeralcoholen.

Ze kunnen er zelfs voor zorgen dat je later op de dag trek krijgt in suiker, wat het feit dat je reep suikervrij was teniet doet. De suiker in elke reep is zelfs afkomstig van rauwe, biologische dadels en fruit. Deze reep heeft 8 gram eiwit en minimale suiker, wat helpt de bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden door een bloedsuikerspiegel te voorkomen (en daaropvolgende daling), zegt king. Elke reep bevat veel eiwitten, vezels, kalium, vitamines en mineralen. Een van de beste dingen van clif-bars is hoe goedkoop ze zijn. Met de koffiechocoladereep proef je je favoriete kopje koffie in combinatie met de rijke smaak van 100% ongezoete chocolade, waardoor je overdag een boost van energie krijgt. Kind bars zijn uniek op deze lijst omdat ze voornamelijk op noten zijn gebaseerd. Van alle bars op deze lijst is oatmega degene die volgens mijn klanten het beste smaakt. Klein zegt inderdaad dat je op zoek moet naar een reep met minder dan 10 gram suiker.

Julian Bakery Nutritional Bars: Houd er rekening mee dat alle lijnen van nugobars gelijk zijn qua smaak of voeding. Soja-ingrediënten zijn populair in veel voedingsrepen als eiwitbron (zoals soja-eiwitisolaat) en productverbeterende additieven (zoals sojalecithine). Om het volgen van deze richtlijnen voor u nog gemakkelijker te maken, hebben we voedingsdeskundigen gevraagd om enkele van hun favoriete voedingsrepen te noemen. De Quest-balken verslaan alle andere bars, qua gezondheid, meestal door een afstandsschot. Perfect bar zal elke herziening van deze overeenkomst op de website plaatsen en de herziening zal onmiddellijk van kracht worden op een dergelijke plaatsing. Als u op zoek bent naar uw betere lichaamsdoelen, kunt u overwegen eiwitrijke repen te eten. Deze reep gebruikt alleen gezonde ingrediënten om een ​​krachtige snack te creëren die rijk is aan proteïne en vezels om je lichaam te helpen gevoed te blijven terwijl het ook je zoete verlangens verplettert. Er zijn geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen, conserveringsmiddelen of vulstoffen, en de meeste repen zijn glutenvrij zonder soja of zuivel. Rxbars zijn taai en taai, terwijl larabars zachter en kruimeliger zijn. Als de ideale snack in een pakket bestond, zouden rauwe crunch-bars een gouden medaille krijgen. De jury is er echter op uit om ritten ermee te tanken, deze balk leent zich meer voor de herstelbalkkant van het voedingsgesprek.

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Yogi Tea, Honey Chai, Turmeric Vitality, 16 Tea Bags, 1.12 oz (32 g)

Julian Bakery Nutritional Bars Nutritional Bars

Onze smaaktesters hadden gemengde reacties op de orgainbar. Mensen met ibs moeten voorzichtig zijn, omdat zing-bars (zoals juno-bars) prebiotische vezels bevatten om het vezelgehalte te verhogen. Deze reep controleert alle vakjes: meer proteïne dan suiker, minder dan tien ingrediënten en bevat vezels. Ik denk dat er meer aan de hand is dan alleen de ingrediënten, zoals hoe laat je de reep eet, eet je het alleen of met wat voor soort vloeistof? Verschillende barmerken gebruiken verschillende ingrediënten als basis voor hun repen. Bovendien, hoewel eiwitrepen erg handig zijn, zijn ze veel duurder dan het kopen van hele voedingsmiddelen. Maar zijn alle eiwitrepen eigenlijk wel goed voor jou? Al die andere repen die je aanbeveelt, bevatten meer calorieën en suiker en veel minder eiwitten. Al met al zijn hier negen gekoelde eiwitrepen die het proberen waard zijn.

Verpakt met proteïne), sommige soorten kunnen meer suiker bevatten dan een reep. Er was een tijd dat ik afstand deed van queestebars die naar de handelsschool gingen voor een carrièreswitch (vertaling: een lange periode van onbetaalde tijd). Er zijn enkele repen die slechts vier tot vijf ingrediënten bevatten, zoals amandelen, wei-eiwit, enz. Er is een grote markt voor proteïnerepen in de VS, en andere snackbedrijven zijn hier op voorbereid. We gaven de voorkeur aan eiwitrepen die gezonde vetten van noten en zaden bevatten, in plaats van die die plantaardige oliën als vul- en bindmiddelen gebruiken. Veelgestelde vragen over eiwitrepen is een bron van eiwitten beter dan andere? Een nadeel: de reep bevat erythritol, een zoetstof die volgens sommigen leidt tot maagklachten.

Sommige repen bevatten meer suiker dan andere, dus controleer altijd eerst het etiket met voedingsfeiten; de madagascar vanille is een van hun beste, met slechts vier gram suiker en zeven gram eiwit voor 210 calorieën. We besloten dat we er genoeg van hadden om voor de gek gehouden te worden en gingen naar onze lokale cvs-winkel om alle aangeboden proteïnerepen te proeven.