Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Oor Van Een Huisdier Natuurijke Producten:

petnc NATURAL CARE, Tear Stain Cleansing Pads, For Cats & Dogs, 90 Pads

petnc NATURAL CARE, Tear Stain Cleansing Pads, For Cats & Dogs, 90 Pads Review

€ 4,00

Door dierenarts geformuleerd, helpt om de vacht van het huisdier te herstellen, reinigt scheur- en speekselvlekken van de vacht, alle huisdieren, getest in het laboratorium – gegarandeerde kwaliteit, scheurreinigingspad voor huisdieren om te helpen bij het verwijderen van scheurvlekken van de vacht, gebruikt voor: verwijdering van traan- en speekselvlekken. Om de volledige glans van de vacht te herstellen.

Het reinigen van tanden en tandvlees is essentieel voor een goede tandheelkundige zorg. Regelmatige oorreiniging in de bruidegomruimte kan de oren van uw huisdier schoon en droog houden, waardoor pijnlijke en kostbare infecties van de uitwendige gehoorgang worden voorkomen. Vaccinaties: U bent verantwoordelijk voor alle vaccinaties van huisdieren en neemt alle risico’s en gevolgen op zich die kunnen ontstaan ​​als uw huisdier niet volledig is gevaccineerd. Schone, goed verzorgde huisdieren zien er niet alleen beter uit en ruiken beter, ze genieten ook extra bescherming tegen gezondheidsproblemen. Door uw huisdier regelmatig te laten verzorgen, kunt u medische problemen …


Miracle Care, Ear Care, Ear Powder, For Dogs & Cats, Step 1, 24 g

Miracle Care, Ear Care, Ear Powder, For Dogs & Cats, Step 1, 24 g Review

€ 4,00

Houdt oren droog, vermindert oorgeur, vermindert wasachtige opbouw.

Aussie huisdier mobiel noch de trimmer kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor deze problemen. Als je ook grote of zwaar gecoate honden hebt, raden we ook pogi’s poetsdoekjes aan. Wanneer uw huisdier wordt verzorgd in de dierenkliniek van Mobley, onderzoeken onze dierenarts-professionals belangrijke gebieden zoals de ogen, oren en neus en controleren ze op tekenen van ziekte of infectie. Periodieke verzorging van huisdieren zorgt er ook voor dat bepaalde cosmetische problemen niet veranderen in echt pijnlijke problemen. Dierenhotel $ 25,00 per huisdier per nacht, uw huisdier wordt 4 keer per dag uitgelaten, heeft een oppervlakte van 40 vierkante meter. Bij alleen natuurlijke huisdieren worden alle producten en ingrediënten nauwkeurig onderzocht op gezondheid en veiligheid. Dus, voor een gemakkelijke en comfortabele ervaring, is het beter dat je deze reisvriendelijke huisdierendoekjes opbergt.

Oxyfresh, Best Solution, Ear Cleaner, Paws Down, 8 fl oz (237 ml)

Oxyfresh, Best Solution, Ear Cleaner, Paws Down, 8 fl oz (237 ml) Review

€ 7,00

Met zuurstof, elimineert het geuren, verwijdert het de opeenhoping, zacht en rustgevend, snelwerkend, huisdieren zijn belangrijk, niet giftig, alcoholvrij, aanbevolen door dierenarts, ons verhaal, Oxyfresh-producten voor huisdieren zijn voor elk huisdier. de knuffelige puppy’s, komische katten, vogels van een veer, knuffelige konijntjes, noem maar op, geboren uit het idee dat echte dierenverzorging niet hoeft te bezuinigen, onze producten zijn gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Ingrediënten waar je je altijd goed bij voelt. Dat is onze belofte, opscheppen, de oren van uw huisdier schoonmaken is niet langer een hele klus. Onze veilige en zachte oorreiniger met Oxygene maakt het snel en gemakkelijk om wasophoping, vuil, mijten en puin te verwijderen, waardoor uw huisdier schone, frisse oren achterlaat. Laat wat frisheid los. Deze gepatenteerde mix van veilige en effectieve ingrediënten ondersteunt en stimuleert huisdiergezondheid meer dan 30 jaar, met beoordelingen van mensen zoals jij.

Een van de dingen die we leuk vinden aan deze oorreiniger is het vermogen om oorm…