Bioherb.nl: Homeopathie, Kruiden, Amla

Pure Indian Foods, Organic Amla Powder, 8 oz (227 g)

Pure Indian Foods, Organic Amla Powder, 8 oz (227 g) Review

€ 8,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Pure Indian Foods, Organic Amla Powder, 8 oz (227 g)
Inhoud: 8 oz, 0.25 kg, 23.6 x 14 x 4.6 cm
Categorieën: Amla, Homeopathie, Kruiden

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Hyland's, #5 Kali Mur. 6X, 500 Tablets

100% puur, USDA biologisch, Emblica Officinalis, fijn gemalen – lost volledig op in water, voedingssupplement, gecertificeerd biologisch door NJDA.

Recente preklinische onderzoeken hebben de anxiolytische activiteit van verschillende kruidengeneesmiddelen aangetoond. Kruidengeneeskunde, dat een belangrijke rol speelt in ontwikkelingslanden, wordt opnieuw populair in ontwikkelings- en ontwikkelde landen. Om die reden kijken veel mensen naar alternatieve geneesmiddelsystemen zoals ayurveda voor jichtbehandeling. Gotu-kola wordt al eeuwenlang gebruikt in de ayurvedische en traditionele Chinese geneeskunde om symptomen van depressie en angst te verlichten. Zelfs in dit tijdperk van antibiotica, radiotherapie en strikte drugswetten wordt een zeer groot aantal kruidenproducten over de hele wereld geconsumeerd en op de markt gebracht als voedingsstoffen voor de gezondheid, voedingssupplementen en genezende middelen voor ziektebestrijding. Chemopreventie is een snel groeiend gebied van oncologie dat zich richt op de kankerpreventieve strategie van natuurlijke of synthetische interventies, tegenwoordig wordt chemopreventie bereikt door kruiden en kruidenproducten te vervangen door het gebruik van synthetische middelen die toxische en schadelijke bijwerkingen vertonen. Soms is het nodig om supplementen te nemen als alternatief voor het eten van het eigenlijke product en in de hoop meer gezondheidsvoordelen te behalen. Chyawanprash, dat al duizenden jaren in India wordt gebruikt en gekoesterd, bestaat uit zevenenveertig ingrediënten waarvan amla (Emblica officinalis) of Indische kruisbes het hoofdingrediënt is.

Amla, Homeopathie - Pure Indian Foods, Organic Amla Powder, 8 oz (227 g)

Een sorbet bereid uit vers fruit met (of zonder) rozijnen en honing is een favoriete verkoelende drank met een diuretisch effect. Deze belemmering zou kunnen worden opgelost door het gebruik van natuurlijke kruidengeneesmiddelen. Nederland biedt nauwkeurige en onafhankelijke informatie over meer dan 24.000 geneesmiddelen op recept, zelfzorggeneesmiddelen en natuurlijke producten. Onnodig te zeggen dat de westerse geneeskunde het ermee eens is dat lichaamsbeweging talloze gezondheidsvoordelen biedt. In vergelijking met de snelle groei van de kruidenmarkt is het exportpercentage van de traditionele Indiase geneeskunde vrij onbeduidend. Triphala is een traditionele ayurvedische kruidenformulering, bestaande uit gelijke delen van drie medicinale planten, namelijk emblica officinalis, terminalia chebula en terminalia belerica. Deze onderzoeken hebben methodologische problemen, zoals een klein aantal proefpersonen, een gebrek aan placebo- en controlegroepen, de opname van heterogene proefpersonen en een korte behandelingsduur, wat een consistente conclusie over deze kruidenpreparaten belemmert. Een alternatief geneesmiddelsysteem is ayurveda, dat oorspronkelijk uit India komt. Voordien was traditionele geneeskunde de dominante vorm van medische zorg en speelt het nu nog steeds een belangrijke rol in China en wordt het voortdurend ontwikkeld. Onder andere gember, amla, ashwagandha en kurkuma zijn ook belangrijke planten in dit traditionele geneeswijzen.

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Paradise Herbs, European Passion Flower, 60 Vegetarian Capsules

Amla, Homeopathie – Pure Indian Foods, Organic Amla Powder, 8 oz (227 g)

Hennapoeder, amla-poeder, droog extract van aloë vera en hibiscuspoeder. De grootste hulp was van mijn studenten die interesse hadden in mijn onderwerp als collegecollege en aangemoedigd werden om een ​​dergelijk artikel te schrijven met traditionele medicijnen, hun vooruitzichten en beperkingen. Het is een van de oudste oosterse geneesmiddelen die in ayurveda worden genoemd als mogelijke remedie tegen verschillende aandoeningen. Veel mensen met hyperurikemie of jicht wenden zich tot alternatieve geneeswijzen en veranderingen in levensstijl om urinezuur in hun lichaam te verminderen als een manier om opflakkeringen te voorkomen. Deze informatie heeft betrekking op een kruiden-, vitamine-, mineraal- of ander voedingssupplement. Net als in de westerse geneeskunde, omvatten ayurvedische behandelingen voor jicht meestal een dieetverandering. De klinische werkzaamheid van amla wordt in ayurveda een maharasayana genoemd. Zowel ayurveda als westerse geneeskunde raden aan alcohol, suiker, vlees en zeevruchten te verminderen of te vermijden. Hering pharma is een toonaangevende fabrikant en leverancier van homoeopathische en biochemische geneesmiddelen. Een belangrijk doel van ayurveda is om de ideale staat van balans van een persoon te identificeren en oplossingen aan te bieden met behulp van voeding, kruiden, muziek, massagebehandelingen en meditatie om het lichaam in balans te brengen.

Inleiding: Planten hebben de basis gevormd van een geavanceerd traditioneel geneeskundig systeem en natuurlijke producten vormen een uitstekende aanzet tot een nieuwe ontwikkeling van geneesmiddelen 1, in ongeveer 80% van de wereldbewoners leunt op traditionele geneeskunde voor hun eerstelijnsgezondheidszorg en spelen een belangrijke rol in het gezondheidszorgsysteem van de resterende 20% van de bevolking 2. Bijna 40% van de leden van de plattelandsgemeenschap heeft bijgeloof/ongeloof of sterke overtuiging over kruiden en ongeveer 15% behandelt eenvoudige aandoeningen met kruiden. Securidaca longepedunculata is een savannestruik die veel wordt gebruikt door beoefenaars van de traditionele geneeskunde in Nigeria. Ons gepatenteerde volledige spectrumproces extraheert voorzichtig het volledige scala aan fytonutriënten met behulp van een combinatie van superkritische en hydro-ethanolische extractie, en biedt de volledige signatuur van het kruid in zijn meest krachtige en pure vorm. Emblica officinalis), algemeen bekend als Indiase kruisbes of amla, familie euphorbiaceae, is een belangrijk kruidengeneesmiddel dat wordt gebruikt in unani (Graceo – arab) en ayurvedische geneeswijzen. Hoewel het bewijs van de effectiviteit van kruiden en hun preparaten bij de behandeling van neuropsychiatrische stoornissen toeneemt, wordt de vertaling van deze resultaten om patiënten effectief te behandelen vertraagd door de beperkte kennis over de chemische samenstelling van de producten, het gebrek aan standaardisatie van deze preparaten en het gebrek aan goed gecontroleerde studies . Veel westerse medicijnen zijn gebaseerd op traditionele kennis uit Europa en het Middellandse Zeegebied.

Pure Indian Foods Amla: Onlangs zijn allopathische geneesmiddelen geclassificeerd door wie op basis van het classificatiepatroon atc/ddd (anatomisch-therapeutisch-chemisch/dagelijks gedefinieerde dosis). Kwantificering van actieve principes door middel van moderne analytische hulpmiddelen is essentieel voor het vaststellen van de authenticiteit, kredietwaardigheid, voorschrift en gebruik van ayurvedische geneesmiddelen/kruidenformuleringen. Duizend claims van traditionele medicijnen tegen gif of tegengiffen (tabel 8). Van planten afgeleide medicijnen kwamen in de moderne geneeskunde in gebruik door het gebruik van plantaardig materiaal als een inheemse genezing in folklore of traditionele geneeswijzen. In de allopathische geneeskunde, die de westerse gezondheidsgerelateerde zorg domineert, zijn er een aantal verschillende behandelingen voor jicht. Interessant is dat het blad van het brahmi-kruid een vergelijkbare vorm heeft als die van het cerebellum – een deel van de hersenen dat helpt bij het beheersen van concentratie en geheugen. Ook zijn de meeste hemopathische kruidensupplementen afgeleid van planten, mineralen of dieren. Ayurveda pura chyawanprash is een traditionele ayurvedische kruidenjam bereid volgens een oude ayurvedische formule met meerdere gezondheidsvoordelen.

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Dragon Herbs, Super Pill No. 2, 420 mg Each, 60 Veggie Caps

Pure Indian Foods Amla Amla, Homeopathie, Kruiden

Nogmaals, kruidengeneesmiddelen bevatten een combinatie van farmacologisch actieve plantenbestanddelen waarvan wordt beweerd dat ze synergetisch werken om een ​​groter effect dan de som van de effecten van de afzonderlijke bestanddelen te produceren. De belangrijkste kruiden in het mentat zijn brahmi (Bacopa monnieri), mandookparni (asiatica Centella). De effecten van chronische orale toediening van vers fruithomogenaat van amla op het myocardiale antioxidantensysteem en oxidatieve stress veroorzaakt door ischemisch reperfusieletsel (Iri) werden onderzocht op het hart bij ratten. Brahmi is een therapeutisch kruid dat vaak wordt gebruikt als geheugenversterker, afrodisiacum en een gezondheidstonicum. In India bieden meer dan 2000 hogescholen graden aan in de ayurvedische geneeskunde. Dit homeopathische geneesmiddel is behoorlijk effectief bij een bloedarmoede. Hoewel er niet genoeg bewijs is om amla voor een bepaald doel aan te bevelen, lijkt het een breed spectrum aan potentiële voordelen te hebben die verder onderzoek vereisen en die kunnen bijdragen aan het algemeen welzijn en de levensduur, zoals insinueert in de traditionele geneeskunde. Een andere kruidenformule, sumind is (Ayurvedische nomenclatuur en de hoeveelheid van elk ingrediënt wordt tussen haakjes gegeven), nardostachys atamans (Jatamansi), acorus calamus (Vacha), celastrus paniculata (Jyotishmati), convolvulus microphyllus (Shankapushpi), bacopa monmiieri) , withania somnifera (Ashwagadha), valeriaan wallichii (Tagara), eclipta alba (Bhringaraja). Eo (Amla) wordt veel gebruikt in de ayurvedische geneesmiddelen en er wordt aangenomen dat het de afweer of het immuunsysteem tegen ziekten verhoogt. De kennisbasis van de farmacie verandert.

Kortom, chyawanprash is een ayurvedische kruidentonicum met een zeer hoog vitamine C-gehalte en helpt het immuunsysteem te versterken, waardoor het lichaam wordt beschermd tegen alledaagse infecties zoals hoest, koorts en verkoudheid. Een andere proef gebruikte driemaal daags amla 300 mg tabletten (elk met 50% amla-extract en 50% dextrine).Zowel spirituele genezing (Rituals) als plantaardige medicijnen worden beoefend om gifstoffen van plantaardige en dierlijke oorsprong te ontgiften en te beheersen. Dit voedende ayurvedische kruid beschermt celweefsel tegen schade door vrije radicalen en bevordert gezonde vitale organen, met name de lever en het hart. Overlap van voedselmedicijnen die in veel culturen wordt vertoond, kan een interessant onderzoeksgebied zijn. Polyherbal formuleringen worden over het algemeen gebruikt in ayurveda, gebaseerd op het concept dat dergelijke combinaties een synergetisch therapeutisch effect opleveren. Ze werkten aan een kruidenpreparaat waardoor hij weer jong en sterk werd. In de westerse geneeskunde worden dit hoog-purine-voedingsmiddelen genoemd en hebben ze de neiging om de hoeveelheid urinezuur in het lichaam te verhogen. De belangrijkste reden is dat een ander medicijnsysteem, hoewel effectief, gepaard gaat met een aantal bijwerkingen die vaak tot ernstige complicaties leiden. De medicijnen die in de westerse geneeskunde gewoonlijk worden voorgeschreven voor jicht kunnen een reeks bijwerkingen hebben. Mensen proberen talloze behandelingen en huismiddeltjes om te voorkomen dat hun haar grijs wordt, maar weet u dat zelfs homeopathie een uitstekend alternatief kan zijn om van dit probleem af te komen? Een natuurlijk systeem op basis van planten is natuurlijk geen ernstige problemen.

Ayurveda staat er al eeuwen bekend om talloze aandoeningen te behandelen en blijft dit doen door de eeuwenoude praktijk van het in evenwicht brengen van de verschillende systemen in ons lichaam door middel van kruidenbehandelingen. Het traditionele gebruik van brahmi als een middel tegen angst in de ayurvedische geneeskunde wordt ondersteund door zowel dierstudies als klinische studies. Tegenwoordig verkopen bijna alle Franse apotheken homeopathische middelen en medicijnen; en homeopathie heeft een bijzonder sterke aanhang in Rusland, India, Zwitserland, Mexico, Duitsland, Nederland, Italië, Engeland en Zuid-Amerika. Het belangrijkste ingrediënt, de amla-vrucht (Emblica officinalis), wordt van oudsher gebruikt als verjongend en adaptogeen.