Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Patchouli-Olie Natuurijke Producten:

Now Foods, Organic Essential Oils, Patchouli, 1 fl oz (30 ml)

Now Foods, Organic Essential Oils, Patchouli, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 10,00

Gecertificeerd biologisch en 100% puur, USDA biologisch, Pogostemon Cablin, gecertificeerd biologisch door QAI, Aroma: muskusachtig, aards, Eigenschappen: aarding, balancerend, rustgevend, goed te mengen met: bergamotolie, frankinscense olie, ylang ylang olie Extractiemethode: stoom gedestilleerd uit gedroogde bladeren. Nu worden essentiële oliën analytisch getest op identiteit, zuiverheid en vervalsing om de hogere kwaliteit te garanderen. Natuurlijke etherische oliën zijn sterk geconcentreerd en moeten met zorg worden gebruikt.

Deze prachtige olie wordt veel gebruikt in parfums, in combinatie met een grote verscheidenheid aan andere essentiële oliën. Is het mijn relatie met etherische oliën? Bergamot-sinaasappel etherische olie is afkomstig van de citrus bergamia-boom. Breng zonnebrandcrème aan na het gebruik van mengsels of formules die bergamotolie gebruiken. Mandarijnolie heeft ook een hoog antioxidantprofiel, wat het nuttig maakt voor het bevorderen van een gladdere, strakker huid. Een dragerolie is een natuurlijke manier om de opname en therapeutische eigenschappen…


Now Foods, Essential Oils, Patchouli, 1 fl oz (30 ml)

Now Foods, Essential Oils, Patchouli, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 7,00

100% puur, Pogostemon Cablin, getest op zuiverheid/kwaliteit verzekerd, aroma: muskusachtig, aards, voordelen: romantisch, rustgevend, stimulerend, extractiemethode: stoom gedestilleerd uit gedroogde bladeren.

Je moet de oliën ook eerst verdunnen met een dragerolie, zoals amandel- of olijfolie. Hier bij aromagieterij helpen we je om je licht terug te brengen door middel van onze essentiële oliën. In plaats van individuele oliën, wordt de edens garden de-stress set geleverd met drie voorgemengde melanges om u te helpen ontspannen, stress te verminderen en sneller in slaap te vallen. Je kunt etherische oliën kopen bij apotheken, natuurvoedingswinkels, online en bij grote retailers. Essentiële oliën eerst mengen met een dragerolie en daarna met badzout is de juiste keuze. De meest voorkomende fout is aan te nemen dat alle kleine, donker gekleurde flesjes gevuld zijn met echte etherische oliën. Gelukkig is er een grote verscheidenheid aan essentiële oliën waarvan je in het bad kunt genieten.

Aura Cacia, Pure Essential Oil, Patchouli, .5 fl oz (15 ml)

Aura Cacia, Pure Essential Oil, Patchouli, .5 fl oz (15 ml) Review

€ 9,00

Balancerend, Aura Cacia patchouli wordt gekweekt en gedistilleerd door boeren in Indonesië. zelfverzorging, gaat goed met: geranium, lavendel, zoete sinaasappel, sandelhout, aroma Opmerking: bladachtige basisnoot.

Patchouli-olie staat erom bekend pijn en ontstekingen te verminderen. In de aromatherapie wordt aangenomen dat het inademen van de geur van etherische olie van patchoeli (of het absorberen van etherische olie van patchoeli door de huid) berichten verzendt naar een hersengebied dat betrokken is bij het beheersen van emoties. Essentiële olie van Neroli, of etherische olie van oranjebloesem, komt van de bittere sinaasappelboom of citrus aurantium. Deze oliën worden snel geabsorbeerd door geurreceptoren voordat ze via de reukzenuw rechtstreeks naar het limbische systeem worden gestuurd. Je kunt ook vijf tot zes druppels toevoegen aan een warm bad of een ongeparfumeerde lotion voordat je het op de huid aanbrengt. Samen met de slaapverwekkende eigenschappen, plaatst het rigoureuze testen en de duurzame productie van deze Eden Garden-producten deze olie bij onze favori…


Artnaturals, Patchouli Oil, .50 fl oz (15 ml)

Artnaturals, Patchouli Oil, .50 fl oz (15 ml) Review

€ 3,00

Verzacht de huid, balans, stemming, pure en natuurlijke etherische olie, dierproefvrij, uit de natuur, voor jou, getest en gecontroleerd op zuiverheid, geen synthetische ingrediënten, afkomstig uit Zuidoost-Azië en een van de meest populaire geuren in parfum , stoomgedestilleerde patchoeli-olie (pogostemon cablin) heeft een complexe en unieke geur. Aangenomen wordt dat het geruststellende aroma helpt om contact te maken met hun sensuele karakter.

Elke olie heeft een groot aantal mentale, emotionele, fysieke en spirituele voordelen. Bergamot-sinaasappel is een populaire aromatherapie-olie om angst te verlichten. Deze essentiële oliën die de stemming stimuleren, kunnen u helpen gevoelens van rust en veiligheid te krijgen. Met een mix van drie essentiële aromatherapie-oliën die zijn ontworpen om je te helpen afdrijven, worden de delicate geuren van vetiver, kamille en sandelhout al eeuwenlang gebruikt om vreedzame sluimering te bevorderen. Eucalyptus etherische olie zal die verstopte neusholtes opvullen als je in het bad geniet. Een persoon kan ook overwegen om een ​​patchte…