Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Protein Brownies Natuurijke Producten:

RSP Nutrition, Protein Brownie, Birthday Cake, 12 Brownies, 1.87 oz (53 g) Each

RSP Nutrition, Protein Brownie, Birthday Cake, 12 Brownies, 1.87 oz (53 g) Each Review

€ 15,00

16 g proteïne, zacht gebakken, goede bron van vezels, gemaakt met echte toppings, natuurlijke smaken en kleuren, nul transvet, glutenvrij.

Het is ongelooflijk goed om te proeven en om te verzamelen, serveren en delen met je kleine vrienden, de juiste hoeveelheid proteïne te krijgen, te bewaren en bij je te houden. Ik denk dat het voldoende is om te zeggen dat ik een fan ben geworden van alle brownies na het eten van deze eiwitsoort. Onze proteïne brownies zijn gemaakt met enorm veel cacaopoeder en gebakken met zoete chocoladeschilfers en zitten boordevol 23 g proteïne voor een heerlijke dagelijkse traktatie. Na het lezen van dit artikel ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt bij het kiezen van de zoektocht naar mijn eiwitrepen. De gemiddelde persoon zou 1 gram eiwit per vetvrije massa moeten consumeren om spierafbraak te behouden en te voorkomen. Na een zware sessie in de gewichtsruimte of crossfit-arena, kan een eiwitreep je spieren en weefsels een kickstart geven om te herstellen met een schok van aminozuren, om je sneller terug in het spel te krijgen…


Lenny & Larry’s, Muscle Brownie, Triple Chocolate, 12 Brownies, 2.29 oz (65 g) Each

Lenny & Larry's, Muscle Brownie, Triple Chocolate, 12 Brownies, 2.29 oz (65 g) Each Review

€ 18,00

20 g proteïne per brownie, 20% dagelijkse vezels, 10 g vet per brownie, minder suiker, 35% minder suiker dan een gewone brownie, 0 g suikeralcoholen, wei-eiwit bevat melk, een gewone (40 g) brownie heeft 14 g suiker of meer. Lenny and Larry’s The Muscle Brownie heeft slechts 6 g!

Clif-builders zijn een uitstekende keuze voor mensen die meer proteïne in hun dieet willen opnemen zonder aan smaak in te boeten. De meeste eiwitrepen leveren ergens tussen de 15 g en 25 g eiwit. Deze clusters bevatten een erwtenproteïne die glutenvrij, gecertificeerd biologisch is, geweldig smaakt en is ontworpen om stand te houden (en te drijven)! Als je de boeken raakt of streeft naar mentale helderheid, zijn de iq-balk of de keto hunk-energiebalk de balken voor jou. Dit is een perfecte snack voor/na school. Primal Kitchen maakt fantastische producten met weinig suiker en veel echte voedselingrediënten. Er is een reden waarom wei-eiwit zo populair is. De repen bevatten 264 calorieën, maar slechts 3,1 g suiker, waarbij stevia wordt gebruikt om de zoetheid te geven.

RSP Nutrition, Protein Brownie, Classic Fudge, 12 Brownies, 1.87 oz (53 g) Each

RSP Nutrition, Protein Brownie, Classic Fudge, 12 Brownies, 1.87 oz (53 g) Each Review

€ 15,00

16 g proteïne, zacht gebakken, goede bron van vezels, gemaakt met echte toppings, natuurlijke smaken en kleuren, nul transvet, glutenvrij.

Als het gaat om het gebruiken of toevoegen van eiwitpoeder in gebakken goederen, moet je ongelooflijk voorzichtig zijn met welk merk, type en consistentie je gebruikt. Deze oatmega-repen vallen echt op door de unieke combinatie van zure framboos en romige witte chocolade. Biotrust-eiwitbrownies zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder toegevoegde rommel: geen hormonen, antibiotica, soja, gluten, ggo’s, transvetten, ongezonde geraffineerde plantaardige oliën of kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen, kleuren of conserveermiddelen. Terwijl smoothies en eiwitshakes voor onderweg fantastisch gebruik zijn van veganistische eiwitpoeders, wil je soms iets stevigers. Een Zwitserse chocoladereep met een vulling van haver en amandelboter. Sommige repen voegen ook vezels toe, die samenwerken met het eiwit om je te helpen vol te blijven zonder een hoop calorieën toe te voegen. Waar sportschoolgangers ooit een paar rotisserie-kippen moest…