Bioherb.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Vrouwelijke Hygiëne, Vrouwelijke Pads, Herbruikbare Pads

Charlie Banana, Super Feminine Pads, White, 3 Pads + 1 Tote Bag

Charlie Banana, Super Feminine Pads, White, 3 Pads + 1 Tote Bag Review

€ 14,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Charlie Banana, Super Feminine Pads, White, 3 Pads + 1 Tote Bag
Inhoud: 3 Count, 0.15 kg, 11.9 x 8.9 x 8.4 cm
Categorieën: Herbruikbare Pads, Vrouwelijke Pads, Vrouwelijke Hygiëne, Bad

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Auromere, Rejuvenating Mud Bath & Mask, .71 oz (20 g)

Zonder parfum, zonder chloor, zonder vlekken, gezond, comfortabel, zuinig, milieuvriendelijk, de zachtste, absorberende en stijlvolle wasbare pad, 2 drukknopen, Inclusief: 3 vrouwelijke pads + 1 draagtas, waarom Charlie gebruiken Banana Feminine Pads? Veel vrouwen zijn gevoelig voor chemicaliën die vaak voorkomen in wegwerppads. Gynaecologen hebben vrouwen geadviseerd om alternatieve producten te gebruiken zonder parfum, bleekmiddel of superabsorberende chemicaliën. Onze producten zijn gezonder voor jonge meisjes en vrouwen. Altijd zacht. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer terug! Onze Feminine Pads zijn zo comfortabel, stijlvol en een veel gezonder alternatief dan conventionele wegwerpartikelen. Ze zijn gemakkelijk te wassen, ongelooflijk vlekvrij en van nature superabsorberend. Draag ze elke dag, op het werk, thuis, tijdens het sporten, ideaal tijdens het reizen. Ze blijven op hun plaats!

We realiseren ons dat dit duur lijkt in vergelijking met wegwerppads, maar deze pads gaan vele cycli mee en besparen u dus op de lange termijn geld. Zowel deze kussens als het volgende absorptievermogen zijn erg zacht en ze houden veel bloed vast. In totaal werden 558 vrouwen gerekruteerd voor de studie van wie 62,4% de diagnose kreeg van ten minste één van de drie geteste infecties en 52% een of meer rti-symptomen vertoonde. Om deze problemen op te lossen, moeten mannelijke leraren en werknemers in de scholen en instituten goed opgeleid en zelfverzekerd zijn met betrekking tot menstruatie en menstruatiehygiënebeheer, zodat zij meisjes/vrouwen ondersteunen door een veilige omgeving en privacy te bieden. Menstruatiecups zijn een veilige optie in vergelijking met andere vormen van menstruatiehygiëne. 3, De pads zorgen er niet voor dat je tijdens de zware dagen in bloed gaat verdrinken. In een gerandomiseerde gecontroleerde haalbaarheidsstudie op het platteland van westelijk Kenia kregen adolescente basisschoolmeisjes menstruatiecups of maandverband in plaats van traditionele menstruatieproducten van stof of weefsel. Dit was een cross-sectionele studie die vrouwen onderzocht die de verloskunde en gynaecologie (O en g) poliklinische afdeling (Opd) bezochten van twee openbare ziekenhuizen in de staat odisha, india: Capital hospital, bhubaneswar; en, ispat algemeen ziekenhuis (Igh), rourkela. Behoeften en eisen van de adolescente meisjes en vrouwen worden genegeerd ondanks het feit dat er grote ontwikkelingen zijn op het gebied van water en sanitatie.

Herbruikbare Pads, Vrouwelijke Pads - Charlie Banana, Super Feminine Pads, White, 3 Pads + 1 Tote Bag

Menstruele hygiënepraktijken werden beïnvloed door culturele normen, invloed van ouders, persoonlijke voorkeuren, economische status en sociaal-economische druk. Doek is zoveel comfortabeler, ik kan ze vaak vervangen en ik word echt opgewonden om mijn pads te gebruiken. De gemiddelde vrouw gooit tijdens haar leven 250 tot 300 pond aan pads, pluggen en applicators weg. Hoewel onze studie suggereert dat bepaalde mhm-praktijken bijdragen aan de ziektelast van rti, moet de rechtvaardiging om alle meisjes en vrouwen te ondersteunen bij het beheer van hun menstruatie met veiligheid, waardigheid en comfort verder reiken dan deze grondgedachte voor de volksgezondheid. Voor meisjes die op school instapten, waren er zorgen over jongens die elektroden zagen drogen, terwijl degenen die thuis droegen soms meldden ze voor ouders te verbergen. Omdat stoffen kussentjes een beetje een investering kunnen zijn, zult u uw best willen doen om er goed voor te zorgen. Maar ik merkte dat met deze stoffen kussentjes mijn zware dagen er in vergelijking niet zo groot uit zouden zien, ook al bloedde ik evenveel. Toen ik op de universiteit zat, herinner ik me een vriendin die sprak over een klasgenoot die vroeger haar eigen maandverband maakte.

Charlie Banana Reusable Pads: Herbruikbare Pads, Vrouwelijke Pads, Vrouwelijke Hygiëne, Bad

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Nature's Alchemy, Grapefruit, Essential Oil, 0.5 oz (15 ml)

Herbruikbare Pads, Vrouwelijke Pads – Charlie Banana, Super Feminine Pads, White, 3 Pads + 1 Tote Bag

Dat is iets wat altijd is gebeurd met conventionele pads. Tampons en maandverband zijn wegwerpproducten die een vrouw meer dan 30 jaar van haar leven mag gebruiken, zoals u weet. Als je de laatste tijd een target-run voor menstruatiepads hebt gemaakt (of, weet je, waar je je pads ook koopt), heb je waarschijnlijk steeds meer gezien die beweren biologisch te zijn. Maar je menstruatie kan een maandelijkse herinnering zijn om extra voor jezelf te zorgen. Het gevoel van een maand lang dag in dag uit een pad werd ondraaglijk, zelfs na het overschakelen naar vreemde kleurstofvrije en biologische variëteiten die allemaal hun unieke kwaliteitsproblemen hadden. Deze biologische pads zijn gemaakt van eersteklas gecertificeerde biologische katoenen flanel en badstof, voor nog meer comfort en bescherming. Informatie over mhm-praktijken omvatte het type menstruatie-absorptiemiddel dat werd gebruikt, individuele hygiënegewoonten en huishoudelijke water- en sanitaire omstandigheden. Weet je nog die 12.000 tot 16.000 wegwerpartikelen die de gemiddelde vrouw zal gebruiken? Omdat de pads die ik gebruikte niet zo snel de rommel zouden opslokken als ik had gewild, zou het zich door het pad verspreiden, zodat de vlek er enorm uitzag, wat me vroeger vuil maakte. Ik besloot om deze pad tot het uiterste te testen en droeg hem zo lang als ik kon voordat hij op mijn zware dag begon te lekken. Is ongeveer 1 per 100.000 vrouwen per jaar. Ik ga tijdens mijn menstruatie heen en weer tussen de twee kussens. Verbeteren interventies op het gebied van menstruele hygiënebeheer het onderwijs en de psychosociale resultaten voor vrouwen en meisjes in lage en middeninkomenslanden?

Een van de belangrijkste redenen waarom menstruatie een taboe is en menstruatiehygiëne wordt verwaarloosd, is genderongelijkheid. Andere meisjes gebruikten hun eigen loon van het boerenwerk om kleding of wegwerppads te kopen. Omdat ik de eerste twee dagen drie pads per dag zou gebruiken, moet ik zeggen dat ik me als een zesjarige voelde: Ew! Het herbruikbare, wasbare maandverband van de korf is ideaal voor vrouwen met een gevoelige huid of huidallergieën en is een geweldig alternatief voor wegwerpbare vrouwelijke bescherming. Ik hou van de vrolijke heineys-pads voor zware dagen. De meeste vrouwen weten dat ze hun lakens of kleding in koud water moeten spoelen voordat ze ze in de machine gooien. Hoewel de zevende generatie vooral bekend staat om hun wreedheidvrije schoonmaakproducten, bieden ze ook een brede selectie aan vrouwelijke verzorgingsproducten, waaronder tampons, maandverband en inlegkruisjes. Potentiële risicofactoren voor de drie infecties werden onderzocht met behulp van een vooraf gespecificeerd conceptueel kader met drie groepen risicofactoren: sociaaldemografische kenmerken, mhm-praktijken (gerelateerd aan menstruatie-absorberend materiaal en lichaamshygiëne) en variabelen voor toegang tot wassen (toegang tot water en sanitaire middelen voor het beoefenen van veilige mhm) (Afb. Meisjes die afripads kregen, voelden dat ze superieur waren aan eerdere geïmproviseerde absorptiemiddelen in comfort en betrouwbaarheid. Zorg ervoor dat u het dooslabel zorgvuldig leest voordat u koopt als u een herbruikbare wilt. Voor meer informatie over de materialen die we hebben gebruik in onze pads, bezoek onze blog, die u waarschijnlijk meer informatie geeft dan u nodig heeft!

Charlie Banana herbruikbare pads: in deze studie pakken we deze kloof aan door de associatie van verschillende mhm-praktijken bij vrouwen van reproductieve leeftijd bij odisha met het risico op drie veelvoorkomende infecties van het lagere reproductieve kanaal: bacteriële vaginose (Bv), candida en trichomonas vaginalis (Tv). zal enigszins variëren tussen de kussentjes als gevolg van de handgesneden en de aard van de producten. Stoffen maandverband is vrij van irriterende materialen, zodat u onnodige blootstelling aan de synthetische ingrediënten in wegwerppads en tampons kunt voorkomen. Nadat ik contact had opgenomen met alle bedrijven voor vrouwelijke hygiëne die ik kon vinden, was ik zo aangenaam verrast om een ​​overvloed aan prachtige opties zonder wreedheid te vinden! Ten slotte kunnen interventies die ouders en verzorgers bereiken en het menstruatiestigma in het algemeen verminderen, belangrijk zijn bij het openen van communicatiekanalen, zodat meisjes openlijk over hun behoeften kunnen praten. Ik heb een vrij zware stroming (soms meer dan andere natuurlijk) en gebruik uitsluitend doeken. Ik gebruikte organische doeken van hesta en ik had niet het gevoel dat ik iets anders droeg dan mijn vertrouwde, comfortabele, oude oma-slipjes. In sommige scholen voor controle en pad-only werden door de leraar verstrekte sessies over menstruatie gerapporteerd; sommige bleken speciale sessies te zijn, georganiseerd door vrouwelijke leraren, terwijl andere deel uitmaakten van lessen over reproductie. Dus was het tijd voor mij om te kijken naar biologische en herbruikbare alternatieven voor tampons en maandverband.

Bekijk ook dit gerelateerd product:
Sai Baba, Satya, Nag Champa, Agarbatti Incense Sticks, 100 g

Charlie Banana Reusable Pads Herbruikbare Pads, Vrouwelijke Pads, Vrouwelijke Hygiëne, Bad

Onder de deelnemers-subgroep die het gebruik van herbruikbare pads rapporteerde, hebben we onderzocht of verschillende was-, droog- en bewaarmethoden geassocieerd waren met de drie onderzochte infecties. Ik zou dat op geen enkele manier kunnen doen met een conventionele pad. Een van de dingen die ik het meest haatte bij maandverband was het feit dat ik ze altijd kon voelen zoals ik me voorstel dat ik een luier zou voelen. Bleekmiddel is slecht voor het milieu en kan de hardware van je pad beschadigen. Laat de pad onder de koude kraan lopen of geniet om vlekken te verwijderen. Pul kan lekken voorkomen, microfiber is superabsorberend, bamboe houtskoolvezel is antibacterieel en zacht, en bovenal is het comfortabel en gezond om te dragen voor de vrouwenhuid. Ik zou deze pads en de hogere absorptievermogen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een meer milieuvriendelijke manier om met je menstruatie om te gaan.Op een oppervlakkig niveau zijn de kussens super schattig en betaalbaar. Een van de belangrijkste redenen waarom ik de sprong waagde en overging op herbruikbare elektroden, was om de irritatie te verhelpen die ik van gewone elektroden krijg.

De meeste landen hebben technieken ontwikkeld om hun fecale en urinaire afvalstoffen te beheersen, maar vanwege het gebrek aan menstruatiebeheerspraktijken in de wereld, gooien de meeste vrouwen hun maandverband of andere menstruatieartikelen weg in huishoudelijk vast lichaam afval of vuilnisbakken die uiteindelijk een onderdeel worden van vast afval. Jaarlijks worden in Noord-Amerika naar schatting 20 miljard maandverband en tampons weggegooid. Ik gebruik de pads meestal met een kopje op mijn zware dagen en ga dan alleen met pad op mijn lichtere dagen. Andere uitdagingen op het gebied van menstruele hygiëne zoals wassen, drogen en privacy bleven prominent aanwezig. Pads voor eenmalig gebruik werden weggegooid in latrines voor schoolputten. Ik denk dat iedereen op zijn minst stoffen kussens of een beker moet proberen! Ik was nog steeds op het hek over het hele bekergedoe en begon toen na te denken over het gebruik van stoffen kussens. Vrij van schadelijke pesticiden of synthetische materialen), niets daarvan is wetenschappelijk bestudeerd, zegt rashmi kudesia, md, een reproductieve endocrinoloog en klinisch assistent-professor verloskunde en gynaecologie bij de methodist van houston. Als je vragen hebt over het overschakelen naar of het selecteren van de juiste stoffen maandverband, stel deze dan gerust in de comments.

Sommige meisjes rapporteerden een branderig gevoel bij langdurig gebruik van de tripadad, wat een weerspiegeling kan zijn van een interactie met verlenging van de schaamlippen of hygiëne. Het duurt een paar cycli om het onder de knie te krijgen om het goed en snel in te brengen, maar dan geen lek en wat een verschil in comfort gaf het me in vergelijking met pads! De beker vangt de menstruatie op in plaats van deze op te nemen zoals tampons of maandverband. En gewoon me bewust zijn van elke keer dat er iets uitlekte, was genoeg om me naar de badkamer te laten rennen om te controleren of deze dingen werkten.