Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Rooibos Thee Natuurijke Producten:

Twinings, Herbal Tea, Orange & Cinnamon Spice, Naturally Caffeine Free, 20 Individual Tea Bags, 1.41 oz (40 g)

Twinings, Herbal Tea, Orange & Cinnamon Spice, Naturally Caffeine Free, 20 Individual Tea Bags, 1.41 oz (40 g) Review

€ 2,00

100% natuurlijke ingrediënten, een warme en uitnodigende kruidenthee die vakkundig is vermengd met rooibos, hartige kaneel en de verfrissende smaak van sinaasappel voor een rustgevende thee met een pittig aroma en een kruidige citrussmaak, kruidenthee, fris, smaakvol en Aromatisch, Twinings zoekt en mengt al meer dan 300 jaar de beste theesoorten van hoge kwaliteit van over de hele wereld om ervoor te zorgen dat uw thee de perfecte balans heeft tussen smaak en aroma. Twinings combineert tot in de perfectie de beste kruiden, fruit en specerijen om u een lijn van heerlijk smakende kruidenthee te geven met een smakelijke smaak, frisse smaak en uitnodigend aroma. Wat je stemming ook is – er is een mix voor elke gelegenheid, The Twinings Story, In 1706 begon Thomas Twinings fijne thee te verkopen van een Engelse winkel in The Strand, Londen. Tegenwoordig verkoopt Twinings nog steeds enkele van ‘s werelds beste theesoorten uit de oorspronkelijke winkel en in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Het heeft een subtiele maar verfrissende smaak, dus je kunt meer bladeren toevoe…


Uncle Lee’s Tea, Imperial Organic Vanilla Rooibos Chai, Caffeine Free, 18 Tea Bags, 1.14 oz (32.4 g)

Uncle Lee's Tea, Imperial Organic Vanilla Rooibos Chai, Caffeine Free, 18 Tea Bags, 1.14 oz (32.4 g) Review

€ 4,00

Natuurlijk cafeïnevrij, USDA biologisch, koosjer, gecertificeerd biologisch door QAI, Met kruiden van over de hele wereld is Imperial Organic’s Vanilla Rooibos Chai een heerlijke ervaring. Een speciaal recept afkomstig uit India, we mengen exotische kruiden met geurige vanille. We gebruiken rode thee (rooibos) om een ​​biologische en natuurlijk cafeïnevrije melange te creëren. Deze pittige thee is heerlijk warm of koud. Voeg verse melk of sojamelk toe voor een heerlijke, traditionele kop chai. Proef het verschil met Uncle Lee’s Teas.

Mindful energy bladert door een selectie van onze beste theesoorten om de hele dag een kickstart of energie te geven met een mengeling van heilzame ingrediënten. Als je de smaak vergelijkt met normale chai gemaakt van zwarte theebladeren, raad ik aan om minder melk en suiker (of helemaal geen melk en suiker) te gebruiken, omdat de smaak van roobios niet zo sterk is als de smaak van zwarte thee. Dit merk rooibos is 100% pure rooibos uit zuid-afrika. Verwijder theezakje/theezakjes en laat de thee afkoelen tot kamertemperatuur. Een volle groene …


Yogi Tea, Organic, Chai Rooibos, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.27 oz (36 g)

Yogi Tea, Organic, Chai Rooibos, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.27 oz (36 g) Review

€ 3,00

Verwarmend en pittig-zoet, cafeïnevrij, kruidensupplement, niet-GMO-project geverifieerd, USDA biologisch, gecertificeerd biologisch door QAI, koosjer, veganistisch, gecertificeerd B Corporation, composteerbare theezakjes, niet-bestraalde ingrediënten, zuurstof- Gebleekte theezakjes, geniet van onze exotische Chai Rooibos, Roep de schoonheid van Zuid-Afrika op met onze Chai Rooibos-thee – een creatieve draai aan traditionele chai. We combineren Rooibos, een rode thee met antioxiderende eigenschappen, en een traditionele ayurvedische melange van kardemom, kaneel en kruidnagel. Geniet op elk moment van de dag of nacht van de pittige warmte van deze intrigerende heerlijke thee. Bij Yogi gaat het om meer dan het creëren van heerlijke, doelgerichte theesoorten. Ons verhaal begon in 1969 toen Yogi Bhajan, een inspirerende leraar van holistisch leven, yoga begon te geven in het Westen . Terwijl hij zijn wijsheid en kennis van kruiden en gezond leven deelde, serveerde hij zijn studenten een aromatische, gekruide thee die ze liefkozend ‘Yogi Tea’ noemden.

Er zijn geen klinische on…