Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Scheerapparaten Natuurijke Producten:

Wowe, Double Edge Safety Razor with Bamboo Handle, 1 Razor, 5 Blades

Wowe, Double Edge Safety Razor with Bamboo Handle, 1 Razor, 5 Blades Review

€ 11,00

Gezondheid en bewustzijn van de aarde, ergonomisch ontwerp, scheermes met dubbele rand, handvat van bamboe, inclusief 5 scheermesjes, waarom een ​​veiligheidsscheermes gebruiken, om te beginnen met het veiligheidsscheermes in old school-stijl ziet WowE er geweldig uit in uw badkamer! Het gewicht van onze veiligheidsscheermessen maakt scheren gemakkelijker en vereist minder druk dan patroonscheermessen, waardoor een gladder scheerresultaat met minder irritatie ontstaat. Het enkele mesje zal minder snel verstoppen, wat zorgt voor een gladdere scheerbeurt, waardoor de kans op ingegroeide haartjes wordt verminderd. Ten slotte zijn de scheermesjes veel goedkoper dan cartridge-navullingen. Om het allemaal af te breken krijg je een schonere, goedkopere scheerbeurt. Waarom zou je het WowE Lifestyle Safety Razor nu niet kopen? Waarom bamboe, bamboe is milieuvriendelijk omdat het supersnel groeit, meer dan een meter per dag dat elke dag meer dan 3 voet is, plus bamboe kan in de buurt van elkaar groeien. Bamboe werkt uitstekend als handvat voor een veiligheidsscheermes, omdat het van natu…


Bulldog Skincare For Men, Original Bamboo Razor, Two 5-Blade Cartridges

Bulldog Skincare For Men, Original Bamboo Razor, Two 5-Blade Cartridges Review

€ 6,00

Man’s Best Friend, een kwaliteitsscheerbeurt van de experts in huidverzorging, precisietrimmer, smeerstrip met aloë, 5 gehard stalen mesjes, draaibaar scheermes met geborstelde metalen kop, waterbestendig bamboe handvat, unieke borgschroef, flexibele kop en originele stalen mesjes voor een soepele, comfortabele scheerbeurt, * Maakt vervanging van handgrepen mogelijk.

Het materiaal rond het mes heeft een beetje sheaboter om je huid te verwennen, maar je zult zeker aparte scheergel of lotion willen gebruiken om irritatie of de gevreesde scheerbultjes te voorkomen. Afhankelijk van uw haartype, kan dermaplaning thuis ook werken voor ontharing. Gels helpen het mesje tijdens het scheren beter over de huid te laten glijden. Elektrische scheerapparaat bikinitrimmer voor vrouwen, gezichtsbeharing voor vrouwen. Dat gezegd hebbende, sommige mensen zijn gevoeliger dan anderen en kunnen geïrriteerd raken door het scheren, dus zorg ervoor dat je altijd een scherp scheermes gebruikt en het tussen de slagen door spoelt om te voorkomen dat het verstopt raakt. Ondanks zijn miniatuurformaat…


Bulldog Skincare For Men, Original Steel Blades Refill, Four 5-Blade Cartridges

Bulldog Skincare For Men, Original Steel Blades Refill, Four 5-Blade Cartridges Review

€ 5,00

Beste vriend van de man, een kwaliteitsscheerbeurt van de experts in huidverzorging, precisietrimmer, smeerstrip met aloë, 5 geharde stalen mesjes, originele stalen mesjes voor een soepele, comfortabele scheerbeurt.

Nadat je de wax hebt laten uitharden, pak je een stoffen strip, strijk je deze glad over je huid en verwijder je de strip snel in de richting van de haargroei om het haar uit de wortel te trekken. De eerste keer dat ik het gebruikte, ondanks dat ik het maar een paar minuten liet zitten, was mijn huid geïrriteerd en rood. Naast het verwijderen van bacteriën tijdens het douchen, verwijder je ook de dode huid. Het proces voor het scheren van je scrotum is heel anders dan de rest van je schaamstreek. Het schoonheidslab van gh adviseert om ervoor te zorgen dat de huid volledig droog is voor het harsen (probeer zo nodig vocht op te nemen met babypoeder). Bescherm je huid met vochtinbrengende scheergel of scheercrème, samen met aftershave en stootbeschermer. Dit zijn wegwerpscheermesjes, dus je zult het hele scheerapparaat moeten weggooien als de mesjes bot worden.