Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Smeerwortel Natuurijke Producten:

Herb Pharm, Comfrey, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Comfrey, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 9,00

Gedroogde wortel, organische USDA, verhouding droge kruiden/menstruatie: 1: 4, gecertificeerd biologisch door biologische certificeerders, smeerwortel vloeibaar extract. We bereiden ons smeerwortelextract voor op basis van de gedroogde wortel van gecertificeerde biologisch geteelde Symphytum officinale planten.

Tlc-lotion bevat homeopathische en kruidentincturen, waaronder smeerwortel, om gezonde pezen en ligamenten te behouden en te ondersteunen. Over het geheel genomen suggereerden deze resultaten dat smeerwortel en riddelliine vergelijkbare soorten dna-adducten en mutatiespectra produceerden, en dat pa in smeerwortel waarschijnlijk verantwoordelijk is voor mutatie-inductie en tumorinitiatie in rattenlever. Gaia kruiden ondersteuning van kurkuma opperste sinus (voorheen kurkuma opperste allergie) combineert kurkuma met andere kruidenextracten om u gezond te houden tijdens seizoensovergangen. Spaanse meldingen van hepatotoxiciteit geassocieerd met herbalife-producten. De foto’s van smeerwortel (Symphytum officinale): (A) hele plant; (B) smeerwortelwortels. De belangrijks…


Christopher’s Original Formulas, Comfrey Root Extract, 2 fl oz (59 ml)

Christopher's Original Formulas, Comfrey Root Extract, 2 fl oz (59 ml) Review

€ 8,00

De biologisch actieve stoffen van het smeerwortelextract van Dr. Christopher hebben beschermende eigenschappen die de bloeddruk verlagen en de ademhalingsactiviteit stimuleren.

Op basis van klinische tekenen van vergiftiging, serum biochemie en histopathologische analyse was het verminderde smeerwortelextract giftiger dan lycopsamine en tussenproduct. Hoewel casestudy’s worden besproken waarbij patiënten hepatotoxiciteit vertoonden als gevolg van het gebruik van kruidengeneesmiddelen, zijn ook resultaten opgenomen van zowel in vitro als in vivo onderzoeken die zijn uitgevoerd om leverbeschadiging te bevestigen. Mannelijke en vrouwelijke aciratten kregen tot 600 dagen een dieet met smeerwortelbladeren (A) of smeerwortelwortels (B) in verschillende percentages. Hoewel de mf bij de ratten die smeerwortel met verschillende doses kregen ongeveer vier keer zo groot was als de mf voor controleratten, waren er geen significante verschillen in de mf tussen de drie met smeerwortel behandelde groepen. Veno-occlusieve leverziekte secundair aan inname van smeerwortel. De keuken zelf i…


Christopher’s Original Formulas, Comfrey Ointment, 2 fl oz (59 ml)

Christopher's Original Formulas, Comfrey Ointment, 2 fl oz (59 ml) Review

€ 8,00

Nederland

Waarom we consumentengidsen nodig hebben voor complementaire en alternatieve geneeswijzen. Historisch kamp e-mun-talee land gekocht voor school voor kruidengeneeskunde en conferentiecentrum. Britse onderzoekers onderzoeken Chinese kruidengeneeskunde als alternatieve behandeling voor antibiotica. Hkbu publiceert aanbeveling voor het melden van klinische proeven met Chinese kruidengeneesmiddelen. In klinische onderzoeken bij mensen hebben smeerwortelpreparaten goed gepresteerd. Dit is gedaan met plantmateriaal van de interviewpartners (80 Hshr, 25,4%) of met behulp van plantmonsters uit onze collectie kruidengeneesmiddelen (16 Hshr, 5,1%). De museumtentoonstelling in New York beschrijft het complexe verhaal van de Chinese geneeskunde in Amerika. Maak goede aantekeningen en label uw flessen zodat u in de toekomst hetzelfde mooie medicijn kunt maken. Zet het vuur uit, doe de met kruiden gevulde mousselinezak erin, dek af en laat 20-30 minuten trekken.

Copyright © Bioherb.nl | Privacy Beleid | Medische disclaimer | Affiliate disclaimer | Contact Opnemen