Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Soepbekers Natuurijke Producten:

Edward & Sons, Miso-Cup, Japanese Restaurant Style, 3 Individual Servings

Edward & Sons, Miso-Cup, Japanese Restaurant Style, 3 Individual Servings Review

€ 2,00

Gemaakt met biologische miso, 3 individuele porties, instant misosoep, veganistisch, glutenvrij, slechts 45 calorieën per portie, voeg gewoon heet water toe, gecertificeerd biologisch door QAI, gemak zonder compromis, het verhaal van miso-cup, Miso (spreek me-so uit), een van de belangrijkste voedingsmiddelen van Azië, werd meer dan tweeduizend jaar geleden voor het eerst in China gegeten. Boeddhistische monniken brachten dit veelzijdige sojavoedsel naar Japan, waar het uitgroeide tot de heerlijke miso-soep waar we vandaag van genieten. Oorspronkelijk exclusief gereserveerd voor adel, is miso nu een kostbaar hoofdbestanddeel in huizen en keukens in heel Azië. Dankzij de heerlijke smaak en het unieke voedingsprofiel is miso-soep een belangrijk menu-item geworden in sushibars en Japanse restaurants over de hele wereld.Om Japanse Restaurant Style Miso-Cup te creëren, verouderen onze voedselkunstenaars biologische sojabonen en biologische rijst met een traditioneel voorgerecht cultuur genaamd “koji”. Zout, tijd en druk reguleren dit verouderingsproces en leveren de culinaire schat …


Edward & Sons, Organic Miso-Cup, Traditional Soup with Tofu, 4 Single Serving Envelops, 9 g Each

Edward & Sons, Organic Miso-Cup, Traditional Soup with Tofu, 4 Single Serving Envelops, 9 g Each Review

€ 2,00

Vetarm, caloriearm, cholesterolvrij, vier enkele porties, het origineel, direct! Voeg gewoon warm water toe, Kosher Parve, glutenvrij, veganistisch, biologische USDA, heerlijke soep in seconden, biologisch gecertificeerd door QAI, gemak zonder compromis, het verhaal van Miso-Cup, Miso (uitgesproken als mee-so), een van Azië’s belangrijkste voedsel, werd meer dan tweeduizend jaar geleden door de oude Chinezen gemaakt. Boeddhistische monniken brachten dit veelzijdige sojavoedsel later naar Japan, waar het uitgroeide tot de heerlijke miso-soep waar we vandaag van genieten. Miso was oorspronkelijk exclusief gereserveerd voor adel, maar werd uiteindelijk op grotere schaal gedeeld en is nu een kostbaar hoofdbestanddeel geworden in keukens in heel Azië. De populariteit van de Japanse keuken heeft van miso-soep een wereldwijde favoriet gemaakt, dankzij de heerlijke smaak en het unieke voedingsprofiel. Om miso-cup gereduceerde natriumsoep te maken, rijpen ambachtslieden van biologische sojabonen en biologische rijst met een traditionele begonnen cultuur genaamd “koji”. Ze gebruiken zout…