Edward & Sons, Organic Miso-Cup, Traditional Soup with Tofu, 4 Single Serving Envelops, 9 g Each
€ 2,00
Vetarm, caloriearm, cholesterolvrij, vier enkele porties, het origineel, direct! Voeg gewoon warm water toe, Kosher Parve, glutenvrij, veganistisch, biologische USDA, heerlijke soep in seconden, biologisch gecertificeerd door QAI, gemak zonder compromis, het verhaal van Miso-Cup, Miso (uitgesproken als mee-so), een van Azië’s belangrijkste voedsel, werd meer dan tweeduizend jaar geleden door de oude Chinezen gemaakt. Boeddhistische monniken brachten dit veelzijdige sojavoedsel later naar Japan, waar het uitgroeide tot de heerlijke miso-soep waar we vandaag van genieten. Miso was oorspronkelijk exclusief gereserveerd voor adel, maar werd uiteindelijk op grotere schaal gedeeld en is nu een kostbaar hoofdbestanddeel geworden in keukens in heel Azië. De populariteit van de Japanse keuken heeft van miso-soep een wereldwijde favoriet gemaakt, dankzij de heerlijke smaak en het unieke voedingsprofiel. Om miso-cup gereduceerde natriumsoep te maken, rijpen ambachtslieden van biologische sojabonen en biologische rijst met een traditionele begonnen cultuur genaamd “koji”. Ze gebruiken zout…