Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Sojasaus Natuurijke Producten:

Eden Foods, Organic, Tamari Soy Sauce, 10 fl oz (296 ml)

Eden Foods, Organic, Tamari Soy Sauce, 10 fl oz (296 ml) Review

€ 4,00

Natuurlijk gebrouwen, glutenvrij, beschermd door amberglas, OCIA-gecertificeerd biologisch, koosjer Pareve, Tamari – biologisch VS A, Eden Tamari is een rijke sojasaus die wordt gekenmerkt als tarwevrij in de VS Het wordt sneller gefermenteerd dan traditioneel tamari. In Koji geïnoculeerde sojabonen worden zes maanden gerijpt in een versneld brouwproces. Tamari was de vloeistof die geproduceerd werd bij het maken van miso. Tegenwoordig wordt er puree van gebrouwen. Tamari-sojasauzen geven een smaak die doet denken aan miso. Shoyu verbetert, geeft rijkdom en blijft op de achtergrond.

Donkere sojasaus (Lao chou in mandarijn; hac xi dau in het Vietnamees) wordt meestal gebruikt om voedsel een rijke mahonie kleur te geven. Bedankt gembermensen, deze volledig natuurlijke saus is absoluut een winnaar! Wan ja shan sojasaus is 100% natuurlijk gebrouwen uit basisingrediënten met suiker en alcohol als conserveermiddel. We hebben onlangs ontdekt dat de Thaise keuken premium vissaus opnieuw is geformuleerd. Hoewel het als kooksaus werkte, werkte de zoete gember chili goed op maat. Vi…


Eden Foods, Organic Tamari Soy Sauce, 20 fl oz (592 ml)

Eden Foods, Organic Tamari Soy Sauce, 20 fl oz (592 ml) Review

€ 10,00

Traditioneel gebrouwen, geïmporteerd, niet-GMO-geverifieerd, glutenvrij, gecertificeerd biologisch door OCIA, Eden Tamari, gefermenteerde hele soja zonder graan toegevoegd. Eden Tamari is traditioneel, koji gebrouwen gedurende twee jaar. Alleen natuurlijk (niet-kunstmatig enzym) brouwen kan heerlijke sojasaus creëren. Tamari was oorspronkelijk een vloeistof van het maken van miso. Nu wordt het puree gebrouwen, maar behoudt het miso-smaken. Het is geen vervanging voor shoyu, waaraan gerst of tarwe is toegevoegd. Shoyu verbetert de smaken, maar geeft geen smaak aan voedsel. Eden-sojasaus is gemakkelijk te assimileren gefermenteerd plantaardig eiwit of FVP.

Sojasaus heeft de belangrijke rol om de smaak van al je andere ingrediënten te verbeteren, dus hebben we onze sojasauzen gemengd met soep gemaakt van dashi en getest op umami. In tegenstelling tot andere sojasauzen met tarwe, wordt deze gemaakt met alleen sojabonen, waardoor het de smaak van het eten op natuurlijke wijze verbetert. De tarwe en/of rijst is nodig om de gist te voeden terwijl het mengsel fermenteert, en om e…


Eden Foods, Organic, Shoyu Soy Sauce, 10 fl oz (296 ml)

Eden Foods, Organic, Shoyu Soy Sauce, 10 fl oz (296 ml) Review

€ 4,00

Traditioneel gebrouwen, geïmporteerd, beschermd door amberglas, OCIA-gecertificeerd biologisch, koosjer Pareve, biologische shoyu uit Japan. Amerikaanse biologisch geteelde hele sojabonen en tarwe worden twee jaar gerijpt, waardoor koji-enzymen en patiënten de neiging hebben om deze sublieme Shoyu-sojasaus te creëren. Tamari-sojasaus geeft zijn eigen smaak, terwijl shoyu de smaken in voedsel versterkt en harmoniseert, boeket geeft en verdwijnt. Het is de essentiële sojasaus, nauwgezette Eden-tracking en gecontroleerde records zorgen voor zuiverheid.

Liefhebbers van natuurvoeding vinden het leuk omdat het, nou ja, ongepasteuriseerd is. Sommige sojasaus, vooral die uit Taiwan, heeft een zoetheid doordat er suiker in zit. Ik gebruik de Pearl River Bridge premium lichte sojasaus regelmatig in mijn keuken. In massa geproduceerde sojasaus wordt gemaakt van ontvet soja-residu (soja waaruit de olie is gewonnen), waardoor de sojasaus veel sneller fermenteert dan het gebruik van de hele boon. Over het algemeen was dit een erg smakelijke saus, hoewel het leek te lijden onder een ide…