Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Tekenverdediging Natuurijke Producten:

PetAction Plus, For Medium Dogs, 3 Doses- 0.045 fl oz

PetAction Plus, For Medium Dogs, 3 Doses- 0.045 fl oz Review

€ 14,00

3 doses, doodt vlooien, vlooieneitjes en larven en kauwluizen, snelwerkend, langdurig, waterdicht, alleen te gebruiken bij honden en puppy’s met een gewicht van 23-44 lbs en 8 weken of ouder, doodt alle stadia van teken , inclusief die welke de ziekte van Lyme kunnen overdragen. PetAction Plus voor honden, dat helpt bij de bestrijding van sarcoptische schurftmijten, bevat de actieve ingrediënten fipronil en (S) -methopreen dat vlooien, teken en kauwluizen effectief doodt en onder controle houdt. PetAction Plus voor honden is snelwerkend, langdurig, waterdicht en gemakkelijk te gebruiken, PetAction Plus voor honden blijft effectief, zelfs na baden, onderdompeling in water of blootstelling aan zonlicht. PetAction Plus voor honden kan ook worden gebruikt bij fokdieren, drachtige en lacterende teefjes.

Bekend om hun maandelijkse actuele vlooien- en tekenwerende middelen, biedt Advantage ook deze teekspray die direct kan worden aangebracht op honden en puppy’s van 12 weken en ouder. Vind hier meer seresto vlooien- en tekenhalsband voor hondeninformatie en recensies. Het bevat …


Kin+Kind, Flea and Tick, Dog & Cat Protect Spray, 12 fl oz (354 ml)

Kin+Kind, Flea and Tick, Dog & Cat Protect Spray, 12 fl oz (354 ml) Review

€ 10,00

Natuurlijke, biologische, biologische neemolie, pepermunt en lavendeletherische oliën, door dierenartsen getest, sulfaatvrij, parabenenvrij, veganistisch, dierproefvrij, natuurlijke verlichting: veilige en effectieve bestrijding van ongedierte zonder chemische bestrijdingsmiddelen, gericht op ingrediënten, neem Olie: Verlicht natuurlijk irritatie van ongedierte en vermindert jeuk en zwelling, Etherische oliën: Je houdt van ze. Ongedierte haat ze. Door dierenartsen getest effectief, op aarde gericht, groen is goed. Biologische producten beschermen niet alleen onze huisdieren, maar ook onze aarde. Biologische ingrediënten zijn gecertificeerd vrij van GGO’s, chemische bestrijdingsmiddelen en schadelijke landbouwpraktijken. Dat betekent minder chemicaliën in de zorg van uw huisdier en in onze lucht, grond en beken.

Het is effectief voor het doden van vlooien en teken. Naast vlooien en teken doden of stoten veel producten muggen, luizen, bijtende vliegen en ander ongedierte af voor volledige bescherming van huisdieren. Door gebruik te maken van meer dan 100 jaar ervaring op he…


PetAction Plus, For Dogs, 45-88 lbs, 3 Doses – 0.091 fl oz (2.68 ml) Each

PetAction Plus, For Dogs, 45-88 lbs, 3 Doses - 0.091 fl oz (2.68 ml) Each Review

€ 14,00

Doodt vlooien, teken, vlooieneitjes, vlooienlarven, kauwluizen, snelwerkend, langdurig, waterdicht, alleen voor gebruik bij honden en puppy’s van 8 weken en ouder Weging: 45 – 88 lbs, doodt alle stadia van Herten teken die de ziekte van Lyme kunnen dragen. Helpt bij het beheersen van sarcoptische schurftbesmettingen, Bevat dezelfde actieve ingrediënten als Frontline Plus voor honden.

Geen enkele andere vlooienband werkt op dezelfde manier of biedt dezelfde mate van bescherming. Binnen vier uur (zes voor katten) zijn alle volwassen vlooien dood, waardoor u een schone lei krijgt om een ​​plaag onder controle te krijgen. Zodiac vlooien- en teken-spray voor honden, puppy’s, katten en kittens ($ 8,15 bij amazon. Een alternatieve applicatiemethode van de easydefense vlooien- en tekenverdedigingsoplossing van alleen natuurlijke huisdieren, deze beste vlooienbehandeling voor honden bevat dezelfde volledig natuurlijke ingrediënten als de shampoo hierboven. Dit natuurlijke, plantaardige product maakt gebruik van ingrediënten zoals pepermuntolie en kruidnagelextract om vlooien, teke…


Vetri-Science, Flea + Tick Defense for Cats 8 Weeks or Older, 3 Applicators, 0.017 fl oz Each

Vetri-Science, Flea + Tick Defense for Cats 8 Weeks or Older, 3 Applicators, 0.017 fl oz Each Review

€ 11,00

Bevat Fipronil, het actieve ingrediënt dat wordt gebruikt op de eerste plaats voor katten, snelwerkend, langdurig, doodt vlooien, doodt teken, doodt kauwluizen, waterdicht, doodt vlooien, teken en luizen, vlooien + tekenbescherming voor Katten bevatten het actieve ingrediënt fipronil dat effectief vlooien, teken en kauwluizen aanpakt. Fipronil verzamelt zich in de oliën van de huid en de haarzakjes en blijft vrijkomen uit de haarzakjes op de huid en de vacht, wat resulteert in langdurige activiteit, vlooien, doodt volwassen vlooien voordat ze eieren leggen, controleert en voorkomt herbesmetting, Doodt vlooien die bloedarmoede kunnen veroorzaken, Beschermt vlooien die vlooienallergie dermatitis kunnen veroorzaken, Teken, Doodt teken die de ziekte van Lyme kunnen overdragen, ehrlichiose en babesiose, Luizen, Verwijdert snel plagen met kauwluizen, * Vlooien + Tekenbescherming voor katten wordt niet vervaardigd door of gedistribueerd door Merial.

Huur een bedrijf in terwijl hij het huis uit is dat een niet-giftig product gebruikt om de tapijten en het meubilair te besproeien….


Dr. Mercola, Herbal Repellent Collar, For Small Dogs & Puppies, One Collar, 0.7 oz (19.85 g)

Dr. Mercola, Herbal Repellent Collar, For Small Dogs & Puppies, One Collar, 0.7 oz (19.85 g) Review

€ 9,00

Bewezen veilig en effectief bij gebruik volgens de voorschriften, effectief tot 4 maanden, geen harde ingrediënten, weert vlooien, teken en muggen af, verspreidt halsband voor kleine honden en puppy’s, past nek tot 21 “, laboratorium getest – dierenarts Goedgekeurd, met gebruik van actieve kruideningrediënten, bestrijdt Dr. Mercola kruidenwerende halsband voor kleine honden en puppy’s effectief vlooien, teken en muggen, waardoor het aantal beten wordt verminderd.

Dit afweermiddel produceert een natuurlijk schild tegen ongedierte waardoor uw huisdier onherkenbaar als gastheer voor vlooien en teken Capstar (R) heeft geen gelabelde bijwerkingen en kan worden gebruikt samen met andere vlooienbestrijdende producten en medicijnen die gewoonlijk door dierenartsen worden verstrekt, waaronder hartwormpreventie, ontwormingsproducten, shampoos en antibiotica. Het deed niets om vlooien te voorkomen of af te weren, en de halsband verbrandde haar nek. Met de juiste producten is het mogelijk om een ​​vlooienbesmetting aan te pakken. Hoe deze remedie werkt – de ingrediënten van zonnebloe…


Vetri-Science, Flea + Tick Defense for Dogs 45-88 lbs, 3 Applicators, 0.091 fl oz Each

Vetri-Science, Flea + Tick Defense for Dogs 45-88 lbs, 3 Applicators, 0.091 fl oz Each Review

€ 11,00

Bevat Fipronil, het actieve ingrediënt dat wordt gebruikt in de eerste plaats voor honden, snelwerkend, langdurig, doodt vlooien, doodt teken, doodt kauwluizen, waterdicht, doodt vlooien, teken en luizen, vlooien + tekenbescherming voor Honden bevatten het actieve ingrediënt fipronil dat effectief vlooien, teken en kauwluizen aanpakt. Fipronil verzamelt zich in de oliën van de huid en de haarzakjes en blijft vrijkomen uit de haarzakjes op de huid en de vacht, wat resulteert in langdurige activiteit, Vlooien, Doodt volwassen vlooien voordat ze eieren leggen, Bestrijdt vlooienbesmetting voor omhoog tot één maand (4 weken), Bestrijdt vlooien die dermatitis door vlooienallergie kunnen veroorzaken, Teken, Doodt teken die de ziekte van Lyme kunnen overdragen, Rocky Mountain-vlekkoorts, ehrlichiose en babesiose, Luizen, Verwijdert snel plagen met kauwluizen, Mijten, Helpt bij bestrijding van sarcoptische schurftbesmettingen, * Flea + Tick Defence voor honden die niet door Merial zijn vervaardigd of gedistribueerd.

Ontworpen om vlooien, vlooieneitjes, teken, vliegende vliegen en …


PetAction Plus, For Cats, 3 Doses – 0.017 fl oz Each

PetAction Plus, For Cats, 3 Doses - 0.017 fl oz Each Review

€ 14,00

3 doses, doodt vlooien, vlooieneitjes en larven en kauwluizen, snelwerkend, langdurig, waterdicht, alleen te gebruiken bij katten die meer dan 1,5 lbs wegen en 8 weken of ouder, doodt alle stadia van teken, inclusief die van teken kan de ziekte van Lyme overdragen, PetAction Plus voor katten bevat de actieve ingrediënten fipronil en (S) -methopreen die effectief vlooien, teken en kauwluizen aanpakken. PetAction Plus voor katten is snelwerkend, duurzaam, waterdicht en gemakkelijk te gebruiken, PetAction Plus voor katten blijft effectief, zelfs na baden, onderdompeling in water of blootstelling aan zonlicht. PetAction Plus voor katten kan ook worden gebruikt voor de behandeling en bestrijding van vlooien-, teken- en kauwluizenplagen bij fokdieren, drachtige en zogende poezen.

Deze vet-kem ovitrol plus vlooien- en teken shampoo is veilig voor gebruik bij zowel honden als katten. Vlooien planten zich zeer snel voort en als er één vlo is, zullen er waarschijnlijk nog honderd zijn. Hondenvlooien komen het meest voor, zijn het gemakkelijkst op te sporen en te verwijderen. In erg…


Ark Naturals, Flea Flicker! Tick Kicker! For Dogs & Cats, 8 fl oz (237 ml)

Ark Naturals, Flea Flicker! Tick Kicker! For Dogs & Cats, 8 fl oz (237 ml) Review

€ 7,00

Voor honden en katten, natuurlijke producten voor huisdieren, weert en doodt natuurlijk vlooien, teken, muggen bij contact! Eco-vriendelijke en natuurlijke botanicals, waarom kiezen voor Flea Flicker! Tik op Kicker! Alle natuurlijke botanische formule, milieuvriendelijk, weert en doodt vlooien, muggen, teken bij contact, NO: pyrethrin, citronella, cederblad of citroengras, weert en doodt natuurlijk vlooien, teken en muggen bij contact. Veilig en effectief voor honden en katten van 12 weken en ouder. Gebruik zoals aangegeven.

Hondenvlooien springen met verbazingwekkende snelheid en behendigheid van de ene hond naar de andere. Als het droog is, wil je misschien wat vlooienpoeder op je hond gebruiken. Vlooien stijgen op naar de bovenkant van de vacht van uw huisdier als ze doodgaan, dus beschouw het als een triomf als u in het begin meer vlooien ziet, nadat u uw huisdier heeft behandeld. Belangrijk: de easydefense-tag beschermt tegen nieuwe vlooien, teken en muggen, maar elimineert een bestaande vlooienbesmetting niet. Als de normale gastheer beschikbaar is, kunnen vlooien m…


PetAction Plus, For Dogs, 45-88 lbs, 3 Doses – 0.091 fl oz (2.68 ml) Each

PetAction Plus, For Dogs, 45-88 lbs, 3 Doses - 0.091 fl oz (2.68 ml) Each Review

€ 14,00

Doodt vlooien, teken, vlooieneitjes, vlooienlarven, kauwluizen, snelwerkend, langdurig, waterdicht, alleen voor gebruik bij honden en puppy’s van 8 weken en ouder Weging: 45 – 88 lbs, doodt alle stadia van Herten teken die de ziekte van Lyme kunnen dragen. Helpt bij het beheersen van sarcoptische schurftbesmettingen, Bevat dezelfde actieve ingrediënten als Frontline Plus voor honden.

Als u de halsband van uw huisdier ‘s nachts verwijdert, plaatst u deze in of zeer dicht bij hun bed. Lees ook: Wat zijn de beste vlooienbanden voor honden? Als je al vlooien op je hond hebt gevonden, wil je hem misschien een lekker bad geven met een vlooienshampoo. Gevoeligheden kunnen optreden na het gebruik van een vlooien- of tekenpreventieprogramma. Het pakket bevat een ring die gemakkelijk als een label aan de halsband van uw huisdier kan worden bevestigd. Er is gemeld dat sommige honden lijden aan verlies van eetlust, rusteloosheid, nerveus worden en andere vormen van vreemd gedrag als bijwerkingen. Vlooien kunnen meeliften op knaagdieren die een weg naar binnen vinden, of honden kunnen…


Dr. Mercola, Tick Stick, Tick Removal Tool, 2 Sticks

Dr. Mercola, Tick Stick, Tick Removal Tool, 2 Sticks Review

€ 4,00

Verwijdert teek volledig, snel en gemakkelijk te gebruiken, ook veilig voor mensen! Ik wil nogmaals benadrukken dat het regelmatig onderzoeken van het lichaam van uw huisdier deel moet uitmaken van uw totale plan voor het voorkomen van plagen. Alle insectenwerende middelen (zowel chemisch als natuurlijk) zijn slechts afschrikmiddelen en uw huisdier zal af en toe nog steeds worden lastiggevallen door insecten. Zeker, het houden van uw huisdier met regelmatig baden en poetsen maakt deel uit van een regelmatig onderzoeksprogramma. Het verwijderen van de meeste plagen die u af en toe op uw hond of kat aantreft, is geen groot probleem, behalve één … teken. Teken drongen in de huid van uw huisdier met naar achteren gerichte spikes die ze veilig kunnen verwijderen, een van de beste tools die ik ben tegengekomen en die ik ten zeerste aanbeveel als onderdeel van mijn natuurlijke systeem om uw huisdier te beschermen, is de Tick Stick, The Tick Stick is een van de weinige tools die ik heb gevonden waarmee je de teek daadwerkelijk kunt vasthouden (zonder deze te comprimeren) en deze kunt…


PetAction Plus, For Xlarge Dogs, 3 Doses – 0.136 fl oz Each

PetAction Plus, For Xlarge Dogs, 3 Doses - 0.136 fl oz Each Review

€ 14,00

3 doses, doodt vlooien, vlooieneitjes en larven en kauwluizen, snelwerkend, langdurig, waterdicht, alleen te gebruiken bij honden en puppy’s met een gewicht van 89-132 lbs en 8 weken of ouder, doodt alle stadia van teken , inclusief die welke de ziekte van Lyme kunnen overdragen. PetAction Plus voor honden, dat helpt bij de bestrijding van sarcoptische schurftmijten, bevat de actieve ingrediënten fipronil en (S) -methopreen dat vlooien, teken en kauwluizen effectief doodt en onder controle houdt. PetAction Plus for Dogs is snelwerkend, langdurig, waterdicht en gemakkelijk te gebruiken, PetAction Plus for Dogs blijft effectief, zelfs na baden, onderdompeling in water of blootstelling aan zonlicht. PetAction Plus voor honden kan ook worden gebruikt bij fokdieren, drachtige en lacterende teefjes.

De meeste hondenvlooien staan ​​in de medische wereld bekend als ctenocephalides felis, een soort kattenvlo die echt van hondenvlees houdt. Aangezien het elektriciteitsniveau dat wordt gebruikt in schokkragen en elektrische/onzichtbare hekken het biologische systeem van uw huisdier …


Vetri-Science, Flea + Tick Defense for Dogs 45-88 lbs, 3 Applicators, 0.091 fl oz Each

Vetri-Science, Flea + Tick Defense for Dogs 45-88 lbs, 3 Applicators, 0.091 fl oz Each Review

€ 11,00

Bevat Fipronil, het actieve ingrediënt dat wordt gebruikt in de eerste plaats voor honden, snelwerkend, langdurig, doodt vlooien, doodt teken, doodt kauwluizen, waterdicht, doodt vlooien, teken en luizen, vlooien + tekenbescherming voor Honden bevatten het actieve ingrediënt fipronil dat effectief vlooien, teken en kauwluizen aanpakt. Fipronil verzamelt zich in de oliën van de huid en de haarzakjes en blijft vrijkomen uit de haarzakjes op de huid en de vacht, wat resulteert in langdurige activiteit, Vlooien, Doodt volwassen vlooien voordat ze eieren leggen, Bestrijdt vlooienbesmetting voor omhoog tot één maand (4 weken), Bestrijdt vlooien die dermatitis door vlooienallergie kunnen veroorzaken, Teken, Doodt teken die de ziekte van Lyme kunnen overdragen, Rocky Mountain-vlekkoorts, ehrlichiose en babesiose, Luizen, Verwijdert snel plagen met kauwluizen, Mijten, Helpt bij bestrijding van sarcoptische schurftbesmetting, * Flea + Tick Defence voor honden die niet is vervaardigd door of gedistribueerd door Merial.

Dit klinkt misschien eng, maar alle insecticiden die in vlooienm…


Safari, Dog Flea Combs for All Coat Types

Safari, Dog Flea Combs for All Coat Types Review

€ 2,00

Verwijdert vlooien en vuil grondig, kwaliteit gegarandeerd, helpt vlooien of droge, schilferige huid in de vroege stadia te detecteren, comfortabele, gemakkelijk te hanteren handgreep.

Er staat dat schildwacht natuurlijke afweerproducten zo vaak als nodig kunnen worden gebruikt, veilig bij mensen en andere huisdieren, ja, schildwacht natuurlijke afweer is veilig om samen te gebruiken, onthoud dat u de producten op elk moment opnieuw kunt toepassen veilig, veilig bij inslikken. Nederland voor een breed scala aan vlooienbehandelingen voor honden. Terwijl we doorlopen met onze huisdieren, poetsen we tegen ze aan waar ze zich hechten. Voor snelwerkende uitroeiing, probeer in plaats daarvan een oraal vlooienmedicijn (zoals onze laatste drie keuzes); deze kunnen binnen een uur tot 96 procent van de vlooien doden. Dankzij het insecticide in de halsband houdt het gas dat door de halsband wordt uitgestoten vlooien weg van de hond, samen met elk ander insect. Binnen 12 uur doodt het 98 tot 100 procent van de vlooien bij honden en blijft het 30 dagen werken. We merkten dat de honden n…


Dr. Mercola, Diatomaceous Earth with Neem, 1 lb (453.5 g)

Dr. Mercola, Diatomaceous Earth with Neem, 1 lb (453.5 g) Review

€ 11,00

Healthy Home, multifunctioneel poeder voor thuis- en huisdiergebruik, binnen en buiten, gemaakt in de VS.

Tegenwoordig worden spot-on vlooienpreparaten door velen beschouwd als de royale rol vlooienproducten en worden ze snel verkocht in dierenklinieken en dierenwinkels. Het artikel beveelt het aan als een behandeling voor vlooien (waar het geweldig voor is bij mensen). Voor het bestrijden van vlooien buitenshuis (tuin en huisomtrek), raden we onze insectendoder aan voor gazons en landschappen met slanguiteinden. Zware vlooienbesmettingen kunnen ervoor zorgen dat huisdieren zuinig zijn en bloedarmoede veroorzaken bij puppy’s en kittens. Spot-on behandelingen vormen minder een bedreiging dan halsbanden, maar omdat ze zo geconcentreerd zijn, is het belangrijk dat u de juiste dosering op uw huisdier toepast, op basis van de grootte en het gewicht. De meeste producten vereisen dat mensen en huisdieren uit het gebied worden gehouden totdat de spray is opgedroogd, maar sommige hebben mogelijk langere herintredingsbeperkingen. Daarom kan een speciale vlooienvanger handig zijn. T…


Dr. Mercola, Herbal Repellent Collar for Large Dogs, One Collar, 1.5 oz (42.52 g)

Dr. Mercola, Herbal Repellent Collar for Large Dogs, One Collar, 1.5 oz (42.52 g) Review

€ 10,00

Bewezen veilig en effectief bij gebruik volgens de voorschriften, effectief tot 4 maanden, geen harde ingrediënten, weert vlooien, teken en muggen af, verspreidt halsband voor kleine honden en puppy’s, past nek tot 27 “, laboratorium getest – dierenarts Goedgekeurd, met gebruik van actieve kruideningrediënten, bestrijdt Dr. Mercola Kruidenwerende Halsband voor Grote Honden effectief vlooien, teken en muggen, waardoor het aantal beten wordt verminderd.

Deze vlooien- en tekenhalsband is een van de beste in het elimineren van beten. vlooien, insecten, teken en ander irriterend ongedierte dat onze huisdieren aanvalt. We hebben 5 heelers 3 zijn binnen en buiten en 2 zijn alleen buiten en ze krijgen allemaal vlooien vanaf de basis van de ruggengraat tot ongeveer een kwart van hun terug Sentry natuurlijke afweer vlo hondenshampoo doodt en stoot vlooien en teken af, maar is veilig voor gebruik rond kinderen en andere huisdieren. Het meest effectieve wat u kunt doen om vlooien en teken van uw honden af ​​te weren, is het immuunsysteem te versterken. vlooienbehandeling ook voor hon…


Vetri-Science, Flea + Tick Defense for Dogs 89-132 lbs, 3 Applicators, 0.136 fl oz Each

Vetri-Science, Flea + Tick Defense for Dogs 89-132 lbs, 3 Applicators, 0.136 fl oz Each Review

€ 11,00

Bevat Fipronil, het actieve ingrediënt dat wordt gebruikt in de eerste plaats voor honden, snelwerkend, langdurig, doodt vlooien, doodt teken, doodt kauwluizen, waterdicht, doodt vlooien, teken en luizen, vlooien + tekenbescherming voor Honden bevatten het actieve ingrediënt fipronil dat effectief vlooien, teken en kauwluizen aanpakt. Fipronil verzamelt zich in de oliën van de huid en de haarzakjes en blijft vrijkomen uit de haarzakjes op de huid en de vacht, wat resulteert in langdurige activiteit, Vlooien, Doodt volwassen vlooien voordat ze eieren leggen, Bestrijdt vlooienbesmetting voor omhoog tot één maand (4 weken), Bestrijdt vlooien die dermatitis door vlooienallergie kunnen veroorzaken, Teken, Doodt teken die de ziekte van Lyme kunnen overdragen, Rocky Mountain-vlekkoorts, ehrlichiose en babesiose, Luizen, Verwijdert snel plagen met kauwluizen, Mijten, Helpt bij bestrijding van sarcoptische schurftbesmettingen, * Flea + Tick Defense for Dogs wordt niet vervaardigd door of gedistribueerd door Merial.

Zodiac non-breakaway vlooien- en tekenhalsband voor katten en kitt…


Dr. Mercola, Flea and Tick Defense, For Dogs and Cats, 8 oz (237 ml)

Dr. Mercola, Flea and Tick Defense, For Dogs and Cats, 8 oz (237 ml) Review

€ 14,00

Een natuurlijk afweermiddel om uw huisdieren te beschermen tegen vlooien, teken, muggen en vliegen.

Hondenvlooien springen met verbazingwekkende snelheid en behendigheid van de ene hond naar de andere. De preventieve kracht van deze zachte oliën is niet aanstootgevend voor de hond of kat, maar weerzinwekkend voor vlooien, teken en andere bijtende insecten. De vlooien- en tekenhalsband van de sergeant voor honden ($ 6,15 bij Amazon. Als de normale gastheer beschikbaar is, kunnen vlooien meerdere keren per dag eten, maar ze zijn in staat om langere perioden van verhongering te overleven. Deze teken-spray voor honden is voorzien van water -gebaseerde formule die een unieke mix van citronella en andere plantaardige ingrediënten gebruikt om uw huisdier effectief van vlooien en teken te ontdoen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Tot slot kunnen aanhoudende aanvallen van vlooien bij sommige mensen en huisdieren ernstige allergische reacties veroorzaken. Deze zachte nevelspray is geschikt voor gebruik met katachtigen en doodt vlooien, vlooieneitjes en teken bij contac…


PetAction Plus, For Small Dogs, 3 Doses – 0.023 fl oz

PetAction Plus, For Small Dogs, 3 Doses - 0.023 fl oz Review

€ 14,00

3 doses, doodt vlooien, vlooieneitjes en larven en kauwluizen, snelwerkend, langdurig, waterdicht, alleen te gebruiken bij honden en puppy’s met een gewicht van 6-22 lbs en 8 weken of ouder, doodt alle stadia van teken , inclusief die welke de ziekte van Lyme kunnen overdragen. PetAction Plus voor honden, dat helpt bij de bestrijding van sarcoptische schurftmijten, bevat de actieve ingrediënten fipronil en (S) -methopreen dat vlooien, teken en kauwluizen effectief doodt en onder controle houdt. PetAction Plus voor honden is snelwerkend, langdurig, waterdicht en gemakkelijk te gebruiken, PetAction Plus voor honden blijft effectief, zelfs na baden, onderdompeling in water of blootstelling aan zonlicht. PetAction Plus voor honden kan ook worden gebruikt bij fokdieren, drachtige en lacterende teefjes.

Een enkele dosis van deze orale behandeling doodt 90 procent van de volwassen vlooien en kan eenmaal daags worden gegeven totdat de besmetting is verdwenen. De halsband voor huisdieren is ontworpen om 8 maanden bescherming te bieden tegen vlooien, teken, luizen en vlooienlarven….