Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Topics Natuurijke Producten:

Tea Tree Therapy, Tea Tree Antiseptic Ointment, 2 oz (57 g)

Tea Tree Therapy, Tea Tree Antiseptic Ointment, 2 oz (57 g) Review

€ 5,00

Met eucalyptus australiana en lavendelolie is de eucalyptusolie in dit product afkomstig van ‘s werelds grootste eucalyptusplantage, banalasta-olieplantage. Banalasta Eucalyptus australiana heeft een milder, aangenamer aroma met sterkere antimicrobiële eigenschappen. Eucalyptus Australian is de favoriete soort voor aromatherapeuten als de medicinale eucalyptus die het meest geschikt is voor gebruik op de huid.

Handboek over brandwonden volume 1: Acute brandwondenzorg. Niemand kan voorspellen of zonnebrand jeuk zal veroorzaken. Ze ontwikkelen zelden huidkanker en zijn minder vatbaar voor door de zon veroorzaakte rimpels. Azijn kan ook rechtstreeks op de door de zon verbrande huid worden gespoten. Let op: hoewel het nemen van een koel bad de huid helpt, kan het te lang in de badkuip je huid als een hagedis droog achterlaten en de peeling en jeuk verergeren. Maar vanwege de kosten van dermatologische afspraken was de bron meer een luxe. Dus ik had alles geprobeerd wat ik kon bedenken om de dode huid weg te halen, zodat haar huid kon ademen.

Earth’s Care, Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 2.4 oz (68 g)

Earth's Care, Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 2.4 oz (68 g) Review

€ 5,00

Voor u zorgen. Zorg voor de aarde, zonder steroïden, zonder parabenen, natuurlijke kamfer en menthol, getest op allergieën, geen dierproeven, geen parabenen, geen kunstmatige kleur- of geurstoffen, geen petrolatum, geen natriumhydroxide (loog), bewezen jeukverlichting voor: insecten Bites, Poison Ivy/Oak/Sumac, Sunburn, Origins: Natural Menthol, dat al eeuwenlang wordt gebruikt, is afkomstig van pepermunt en andere muntoliën. De aromatische metgezel – Natural Camphor is afgeleid van de Aziatische kamferlaurierboom (Cinnamonum camphora). Bekend om zijn huidverzachtende eigenschappen, Amandelolie (Prunus amygdalus dulcis) is van nature rijk aan vitamine E, Gebruik – Voor de tijdelijke verlichting van pijn en jeuk geassocieerd met kleine huidirritaties zoals poison ivy/eiken/sumak, zonnebrand, insectenbeten , en kleine snijwonden en krasjes, Indicaties: Earth’s Care Anti-Itch Cream is een krachtige combinatie van natuurlijke menthol en natuurlijke kamfer-twee ingrediënten waarvan bewezen is dat ze jeuk verlichten. Menthol zorgt voor een dubbel verkoelend/verwarmend effect terwijl …


Tea Tree Therapy, Antiseptic Cream, with Tea Tree Oil and Herbal Extracts, 4 fl oz (118 ml)

Tea Tree Therapy, Antiseptic Cream, with Tea Tree Oil and Herbal Extracts, 4 fl oz (118 ml) Review

€ 4,00

Verlicht lichte huidirritaties, Tea Tree Therapy Antiseptic Cream met zijn verzachtende en verkoelende werking verlicht lichte huidirritaties zoals huiduitslag, kleine snijwonden, zonnebrand, krassen en insectenbeten.

De patiënt vertoont een verminderd huidgevoel om te spelden, hoewel diepe druksensaties die voortkomen uit subdermale stimulatie nog steeds aanwezig zijn. Onze homeopathische zalf van medische kwaliteit combineert specifieke bio-actieve ingrediënten zoals: -Argentum metallicum (10X, 20x, 30x hpus puur colloïdaal zilver), een breed spectrum zalf voor wonden en een sterk anti-infectieus middel dat wordt gebruikt om huidinfecties te behandelen. Dit gevoel is meestal mild en zou na verloop van tijd geleidelijk moeten verminderen bij regelmatig gebruik van het geneesmiddel. Een jonge huid geneest sneller dan een oudere huid, maar is ook minder goed in staat zichzelf te beschermen tegen letsel, waaronder letsel door de zon. De dikke zalf blijft op zijn plaats en biedt continue wondbescherming. Er bestaan ​​een aantal huismiddeltjes voor de behandeling van lichte z…