Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Usnea Natuurijke Producten:

Herb Pharm, Usnea, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Usnea, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 8,00

Usnea Spp, Cleanse and Detoxify, Herbal Supplement, Usnea Liquid Extract.

Bij wet heeft bfarm drie commissies opgericht om alternatieve therapieën te evalueren: Commissie c voor antroposofische geneesmiddelen, commissie d voor homeopathische geneesmiddelen en commissie e voor kruidengeneesmiddelen. Ze gebruiken gecertificeerde biologische alcohol van farmaceutische kwaliteit om meer dan 80% van hun vloeibare kruidenextracten te maken. Ja, al dat korstmos dat op de boom aan de linkerkant groeit, is usnea. Tegenwoordig wordt usnea gebruikt als antibacterieel kruid, antiviraal kruid en als schimmelwerend kruid. Meestal worden kruidengeneesmiddelen gebruikt zonder een arts te raadplegen over de aandoening in kwestie. Zelfs als een kruid relatief veilig is, kan het de dood tot gevolg hebben als u erop vertrouwt voor een ernstige medische aandoening zonder een arts te raadplegen voor standaard medische zorg. Sommige verzoeken zijn beter te behandelen met kruiden dan andere, zeiden ze, en elke behandeling is afhankelijk van de persoon.

Eclectic Institute, Usnea, 2 fl oz (60 ml)

Eclectic Institute, Usnea, 2 fl oz (60 ml) Review

€ 10,00

Graanvrije alcohol, sinds 1982, kruidenextract – voedingssupplement, Usnea Spp. Korstmos, 20 mg/ml Kruidenequivalentie, niet-GMO, gluten-soja-zuivelvrij, volledige sterkte, veganistisch, biologische alcohol.

De wetenschappers gebruikten deze keer een kruiden-oordruppel die dezelfde ingrediënten bevatte als in de eerdere studie, evenals lavendel en vitamine e. Je kunt het geluid van het bos en de liedjes van rae swersey over kruiden horen op onze dagelijkse podcast, de overzichtswereld. (Opmerking: de kruiden in dit recept kunnen ook worden gepoederd en gecapsuleerd om aan oudere kinderen toe te dienen). Het is bekend dat het lichaam 64-75% van arbutine in de urine uitscheidt, en arbutine omgezet in hydrochinon zorgt voor een gezond microbieel evenwicht in de urinewegen. Kruidengeneeskunde (kruidengeneeskunde, botanische geneeskunde) is het gebruik van van planten afkomstige stoffen en soms andere omgevingsstoffen om medische aandoeningen te behandelen of te genezen. Af en toe veroorzaakt een kruid in de voorgeschreven dosis maagklachten of hoofdpijn. Tegenwoordig is theeb…