Bioherb.nl - Biologische Gezondheidsproducten

Verzorging Van Huisdieren Natuurijke Producten:

Safari, Self-Cleaning Cat Slicker Brush, 1 Slicker Brush

Safari, Self-Cleaning Cat Slicker Brush, 1 Slicker Brush Review

€ 6,00

Zachte, roestvrijstalen pinnen, verwijdert dood haar, pinnen intrekken voor eenvoudig opruimen, gebruik een Safari-kam om los haar of matten te verwijderen.

Als een reeks, in deze top 10 van de beste verzorgingsborstels voor huisdieren hieronder, zal het u de beste tien beste verzorgingsborstels voor huisdieren laten zien waar u doorheen kunt kijken en uw favoriete gemakkelijk kunt kiezen. De ontluchtingskam voor huisdierenportalen is gemaakt met een ergonomisch en comfortabel handvat. Het wordt geleverd met een comfortabele grip waarmee u moeiteloos en naadloos aan uw huisdieren kunt werken zonder vermoeidheid te ervaren. Als uw hond echter te groot is, is deze verzorgingsborstel misschien niet de beste voor u. Deze furmintor hondenschuifbris staat ook vermeld in een van de beste geweldige opties voor huisdierenborstels. Hierdoor zal het huisdier het gevoel van de tool waarderen. Het huisdierportaalbedrijf heeft het model voorzien van hun gepatenteerde zelfreinigende functie waarmee het haar binnen enkele seconden van de borstel kan worden verwijderd.

Charlie & Frank, Pet Smell Good Grooming Mist, Lavender, 8 fl oz (237 ml)

Charlie & Frank, Pet Smell Good Grooming Mist, Lavender, 8 fl oz (237 ml) Review

€ 4,00

Charlie en FrankPet ruiken goede verzorgingsmist, lavendel, voor katten en honden, tussen badspray voor een schone en glanzende vacht, veilig te gebruiken met vlooien- en tekenbehandelingen, leuke, speelse en vertrouwde producten voor de meest dierbare leden van uw familie, Charlie en Frank LavenderPet Smell Good Grooming Mist zorgt ervoor dat uw huisdier er op zijn best uitziet met een glanzende vacht en laat ze schoon en fris ruiken tussen de baden. Onze hoogwaardige lavendelspray is kleurstof, conserveermiddel en fosfaatvrij, bevat geen parabenen of ftalaten, en is veilig te gebruiken bij vlooien- en tekenbehandelingen, Nederland Blog: The Benefits of Natural Pet Foods and Products, Winter Pet Health Tips.

Houd de container gewoon ongeveer een halve meter van uw huisdier verwijderd. Meer dan 465 nieuwe verzorgingsproducten voor huisdieren, van shampoos en ontgeurende sprays tot afslanksupplementen, zijn dit jaar tot nu toe wereldwijd op de markt verschenen, volgens een onderzoek van mintel, het internationale bedrijf voor marketingonderzoek, tegen slechts 291 het jaar er…


Dr. Mercola, Dental Gel, Peppermint Flavor, 4 oz (113.4 g)

Dr. Mercola, Dental Gel, Peppermint Flavor, 4 oz (113.4 g) Review

€ 15,00

Met kruidenextracten hebben we, samen met een bedrijf in de VS dat al tien jaar lang hoogwaardige kruiden-tandheelkundige producten produceert, een eigen formule ontwikkeld voor gezonde huisdieren van Mercola, nergens anders verkrijgbaar, myHealthy Pets Dental Gel bevat 8 essentiële oliën en extracten die mogelijk kunnen zijn: tanden helpen reinigen, adem verfrissen, tandvlees helpen bevorderen, mijn complete Dental Gel-formule bevat in totaal 8 hoofdingrediënten die: plantaardig en 100% natuurlijk zijn, veilig zonder mogelijke nadelige effecten voor zowel katten als honden, Effectief bij het reinigen van tanden, zelfs zonder te poetsen, De 8 hoofdingrediënten in mijn pepermuntsmaak zijn Healthy Pets Dental Gelare ontworpen om samen te werken om de tanden schoon te houden. Wacht niet om vuile tanden te zien. Gebruik myDental Gel met kruidenextract zo vroeg mogelijk bij uw huisdier, het is zo gemakkelijk te gebruiken. Knijp gewoon de aanbevolen hoeveelheid op uw vingertop. Voor een middelgrote hond is dat slechts een vierde van een theelepel. Voor een kat, slechts een achtste th…


Vet Organics, EcoEars, Ear Cleaner For Dogs, 8 fl oz (237 ml)

Vet Organics, EcoEars, Ear Cleaner For Dogs, 8 fl oz (237 ml) Review

€ 15,00

Effectieve en veilige, natuurlijke oorverzorging, multi-symptoomformule, voor jeukende oren, slechte oorgeur en vieze oorontlading, natuurlijke oorreiniger alleen voor honden, multi-symptoomformule, gebruik bij aanhoudende jeuk, stank, en vuile afscheiding in hondenoren door mijten, parasieten, bacteriën, gisten en schimmelinfecties.

Over het algemeen zijn hondendoekjes draagbaar en voordelig voor drukke, moderne ouders van huisdieren. Hieronder volgt een lijst met de 10 beste hondenverzorgingsscharen op basis van beoordelingen. Als uw huisdier een goede poetsbeurt, haar- of nagelknipsel of een professionele shampoo nodig heeft, neem dan vandaag nog contact op met de dierenkliniek van normandale. Hondendoekjes zijn wegwerpdoekjes die perfect zijn om uw huisdier tussen de baden te reinigen. Deze herbruikbare hondenhanddoeken van scrubbypet zijn hypoallergeen, geurvrij en pH-gebalanceerd. Regelmatig onderhoud door verzorgingssessies voor katten en honden kan dergelijke onaangename resultaten voorkomen, waardoor u een gelukkiger, gezonder huisdier krijgt. Aloe vera en eucaly…


Oxyfresh, Best Solution, Ear Cleaner, Paws Down, 8 fl oz (237 ml)

Oxyfresh, Best Solution, Ear Cleaner, Paws Down, 8 fl oz (237 ml) Review

€ 7,00

Met zuurstof, elimineert het geuren, verwijdert het de opeenhoping, zacht en rustgevend, snelwerkend, huisdieren zijn belangrijk, niet giftig, alcoholvrij, aanbevolen door dierenarts, ons verhaal, Oxyfresh-producten voor huisdieren zijn voor elk huisdier. de knuffelige puppy’s, komische katten, vogels van een veer, knuffelige konijntjes, noem maar op, geboren uit het idee dat echte dierenverzorging niet hoeft te bezuinigen, onze producten zijn gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Ingrediënten waar je je altijd goed bij voelt. Dat is onze belofte, opscheppen, de oren van uw huisdier schoonmaken is niet langer een hele klus. Onze veilige en zachte oorreiniger met Oxygene maakt het snel en gemakkelijk om wasophoping, vuil, mijten en puin te verwijderen, waardoor uw huisdier schone, frisse oren achterlaat. Laat wat frisheid los. Deze gepatenteerde mix van veilige en effectieve ingrediënten ondersteunt en stimuleert huisdiergezondheid meer dan 30 jaar, met beoordelingen van mensen zoals jij.

Een van de dingen die we leuk vinden aan deze oorreiniger is het vermogen om oorm…


petnc NATURAL CARE, Clean Ear Cleansing Pads, For Cats and Dogs, 90 Pads

petnc NATURAL CARE, Clean Ear Cleansing Pads, For Cats and Dogs, 90 Pads Review

€ 4,00

Door dierenarts geformuleerd, dagelijkse doekjes om te helpen bij het onderhouden van schone oren, AllPet, reinigt en lost wasopbouw op, getest in laboratorium – Gegarandeerde kwaliteit, oorreinigingspad voor huisdieren om de opbouw van was te helpen reinigen en verwijderen, gebruikt: verwijder vuil en los wasachtige opbouw op.

Meestal zijn we een paar dagen na de verzorging bij de dierenartsen. Ongeacht wanneer u uw huisdier meeneemt om te worden verzorgd, wees voorbereid op eventuele reacties die het dier kan vertonen op verzorgingstools of bepaalde procedures zoals nagel- of haarverwijdering. Onze plantaardige huisdierendoekjes voor honden zijn ook voor 99 procent biobased in de VS gecertificeerd! Het is ook een van de best verkochte producten voor huisdieren op basis van verkopen en positieve recensies van verschillende online platforms. We kunnen de ogen, oren, vacht en tanden van uw huisdier controleren en u waarschuwen voor mogelijke gezondheidsproblemen. Als u het soort persoon bent dat oefent om aardvriendelijker te zijn en momenteel producten ondersteunt die bij…


ATTITUDE, Furry Friends, Natural Pet Fur Detangler, Coconut Lime, 8 fl oz (240 ml)

ATTITUDE, Furry Friends, Natural Pet Fur Detangler, Coconut Lime, 8 fl oz (240 ml) Review

€ 8,00

Hypoallergeen, Zorgeloos Ingrediënten, Getest door een Onafhankelijk Laboratorium, Veganistisch Product, Septic Tank Safe, Onze Motivatie, Dit product is ontwikkeld met compromisloze veiligheid in het achterhoofd en is gemaakt met zorgeloze ingrediënten. Terwijl kankerverwekkende chemicaliën, mutagene stoffen en reproductietoxines nog steeds wettelijk getolereerde verontreinigingen zijn in verzorgingsproducten voor huisdieren, zult u ze niet vinden in de onze, Onze Betekenis, Hoop en vriendschap vertegenwoordigend, de Inukshuk is een symbool van onderlinge afhankelijkheid en onze zorg voor al de wezens van de natuur. Geïnspireerd door dit kenmerk van veiligheid, creëren we de puurste producten voor de gezondheid en het geluk van je harige vrienden.

Zorg ervoor dat u het product volledig uitspoelt, omdat het de neiging heeft vast te zitten in verschillende spleten van uw huisdier. Dog Argan Shampoo-Conditioner – 20oz Clinical Vet Formula Formula Wash voor alle huisdieren, puppy’s en katten – Gemaakt met. De ultieme shampoo voor droge honden moet actieve ingrediënten in eve…


Miracle Care, Ear Care, Ear Powder, For Dogs & Cats, Step 1, 24 g

Miracle Care, Ear Care, Ear Powder, For Dogs & Cats, Step 1, 24 g Review

€ 4,00

Houdt oren droog, vermindert oorgeur, vermindert wasachtige opbouw.

Aussie huisdier mobiel noch de trimmer kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor deze problemen. Als je ook grote of zwaar gecoate honden hebt, raden we ook pogi’s poetsdoekjes aan. Wanneer uw huisdier wordt verzorgd in de dierenkliniek van Mobley, onderzoeken onze dierenarts-professionals belangrijke gebieden zoals de ogen, oren en neus en controleren ze op tekenen van ziekte of infectie. Periodieke verzorging van huisdieren zorgt er ook voor dat bepaalde cosmetische problemen niet veranderen in echt pijnlijke problemen. Dierenhotel $ 25,00 per huisdier per nacht, uw huisdier wordt 4 keer per dag uitgelaten, heeft een oppervlakte van 40 vierkante meter. Bij alleen natuurlijke huisdieren worden alle producten en ingrediënten nauwkeurig onderzocht op gezondheid en veiligheid. Dus, voor een gemakkelijke en comfortabele ervaring, is het beter dat je deze reisvriendelijke huisdierendoekjes opbergt.

Miracle Care, Eye Care, Eye Wash Pads, For Dogs & Cats, 90 Pads

Miracle Care, Eye Care, Eye Wash Pads, For Dogs & Cats, 90 Pads Review

€ 5,00

Irrigatieformule, handige voorgeweekte pads, reinigt en kalmeert ogen zachtjes, helpt vuil te verwijderen en het oog schoon te houden.

Cue the dog wipe, die voorbevochtigde wegwerpbare, superhandige oplossing voor vuile honden, huilende ogen en geïrriteerde oren wanneer een snelle opfrisbeurt de enige manier is om te gaan. Als u het soort persoon bent dat oefent om aardvriendelijker te zijn en momenteel producten ondersteunt die bij uw idealen passen, dan zijn dit de verzorgingsdoekjes voor honden die u uw hond moet geven. Absoluut een om in je dierenverzorgingsset te hebben. Poten van kerry premium honden- en kattenoorinfectiebehandeling garanderen dat uw geliefde huisdier snel vrij zal zijn van nare geurtjes, ontstekingen, jeuk en terugkerende oorontstekingen. En als uw huisdier lijdt aan een allergische reactie, oorontsteking of ander huidprobleem, zijn onze dierenartsen er om u te helpen verlichting te vinden. Als dat het geval is met uw huisdier, dan kunt u nooit fout gaan met de sogeval douxo micellaire flesooroplossing! We bieden drie verzorgingspakketten: Bad, ver…


petnc NATURAL CARE, Tear Stain Remover, All Pet, 4 fl oz (118 ml)

petnc NATURAL CARE, Tear Stain Remover, All Pet, 4 fl oz (118 ml) Review

€ 3,00

Door dierenartsen geformuleerd, Reinigingsvloeistof voor scheurstammen, Reinigt scheur- en speekselvlekken van vacht, Gegarandeerde kwaliteit – Laboratoriumtest, Scheurreinigingsvloeistof voor huisdieren om scheur- en speekselvlekken uit vacht te helpen verwijderen, Gebruik: Voor traan- en speekselvlekken verwijdering. Om de volledige glans van de vacht te herstellen.

Als je een huisdier hebt dat overdadig werpt, is dit een geweldige service om toe te voegen aan elke full-service bruidegom of bad- en borstelservice. Goedkoper dan ze bij een trimmer af te geven (maar als je het vuile werk niet zelf doet, bieden ze wel verzorgingsdiensten aan) en een overvloed aan opties om uit te kiezen om ervoor te zorgen dat je trouwe viervoeter de beste behandeling krijgt. Periodieke verzorging van huisdieren zorgt er ook voor dat bepaalde cosmetische problemen niet veranderen in echt pijnlijke problemen. Na elke poetsbeurt zullen onze stylisten samen met u de vacht knippen om er zeker van te zijn dat u tevreden bent! Landelijk variëren de prijzen voor hondenverzorging van $ 60 tot $ 80…


Safari, Nail Trimmer for Medium to Large Dogs

Safari, Nail Trimmer for Medium to Large Dogs Review

€ 6,00

Roestvrij staal, langdurig, scherpe snijkant, veiligheidsstop voorkomt letsel, kwaliteit gegarandeerd.

U vindt dit in de meeste dierenwinkels en apotheken. De prijs van deze huisdierentondeuse is niet zo veel duurder dan een paar anderen die op deze lijst worden genoemd. Over: De dremel nagelverzorgingstool voor huisdieren is een populair nagelschuurapparaat gemaakt van het bekende merk dremel, met meerdere snelheden en een oplaadbare batterij. Als je de prestaties wilt van een eersteklas trimhulpmiddel met een stijl die eruit springt, dan zijn deze voor jou! De kleine republique small zal snel uw favoriete verzorgingstool worden met zijn duurzame constructie en onverslaanbare prijs. Safari is een zeer gerenommeerde fabrikant van verzorgingsproducten voor huisdieren, dus u zult er zeker van zijn dat u een tondeuse gebruikt die is gemaakt door een gerenommeerd bedrijf dat altijd de veiligheid en het welzijn van uw pup in gedachten heeft. Regelmatige verzorging is een belangrijk onderdeel van de zorg voor elk dier en uw hondengenoot is daarop geen uitzondering. Uw huisdier …


NaturVet, Tear Stain, Topical Remover Plus Aloe, For Dogs & Cats, 4 fl oz (118 ml)

NaturVet, Tear Stain, Topical Remover Plus Aloe, For Dogs & Cats, 4 fl oz (118 ml) Review

€ 3,00

Geformuleerd voor honden en katten om te helpen bij onooglijke traanvlekken, voor gebruik bij honden en katten ouder dan 12 weken, om onooglijke traan- en speekselvlekken te verwijderen, NatureVet Tear Stain Remover is een actueel, zacht, water- -gebaseerde reinigingsoplossing voor het verwijderen van traan- en speekselvlekken uit de vacht van uw huisdier. Helpt onooglijke spanningen voor mooie, gezonde ogen en vacht. Mag regelmatig worden gebruikt.

We kunnen de ogen, oren, vacht en tanden van uw huisdier controleren en u waarschuwen voor mogelijke gezondheidsproblemen. Hondendoekjes zijn een essentieel item voor drukke ouders van huisdieren. Moeilijke huisdieren: uw trimmer is getraind in het omgaan met agressieve, angstige, zieke en overdreven gestreste huisdieren. Het gebeurt zelden, maar in het geval dat uw huisdier niet kan worden verzorgd, is er een reissom van minimaal $ 50. Verzorging moet regelmatig en consistent worden gepland, afhankelijk van de leeftijd, gezondheid en vachtlengte van uw huisdier. Bekijk onze recensie van de beste hondenshampoo en de beste trim…


Bass Brushes, Wire/Boar Pet Groomer Oval, Small, 1 Brush

Bass Brushes, Wire/Boar Pet Groomer Oval, Small, 1 Brush Review

€ 11,00

Droog, Fijnste kwaliteit, Echt, Est.1979, 100% Bamboe, Bass Pet Groomer – ‘s Werelds beste huisdierborstel, Patent aangevraagd Multi-Sectioned, Pad biedt unieke voordelen en drievoudig kamvoordeel, zo werkt het: Het speciale doorgesneden tuftpatroon fungeert eigenlijk als 3 borstels in één terwijl u de vacht van uw huisdier borstelt. Ten eerste ontwart de buitenste laag metalen pinnen op de Bass Pet Groomer de vacht voorzichtig maar grondig, verwijdert grotere deeltjes en zorgt voor een zachte stimulerende massage. Vervolgens wordt de middelste laag van varkenshaar door natuurlijke oliën verdeeld, waardoor een gezonde, levendige glans en een beschermende laag over de vacht van uw huisdier achterblijven. Tenslotte gaat de buitenste laag van metalen pinnen opnieuw door het haar om het geconditioneerde haar glad te maken, Het eindresultaat is een schone, mooie vacht en een blij huisdier! Veel plezier met deze en onze andere mooie artikelen voor persoonlijke verzorging.

Deze tool beschadigt de vacht van uw huisdier niet en maakt het uitschudden gemakkelijker dan ooit. Niet-co…


petnc NATURAL CARE, Clean Ear Liquid, All Pet, 4 fl oz (118 ml)

petnc NATURAL CARE, Clean Ear Liquid, All Pet, 4 fl oz (118 ml) Review

€ 3,00

Door dierenarts geformuleerd, Reinigingsvloeistof voor de oren van huisdieren, Zachte formule om de oorsmeeropbouw schoon te maken en op te lossen, Gegarandeerde kwaliteit – Laboratoriumtest, Oorreinigingsvloeistof voor huisdieren om de ophoping van was te helpen verwijderen en verwijderen, Gebruikt: verwijder vuil en los wasachtige opbouw op.

Bij alleen natuurlijke huisdieren worden alle producten en ingrediënten nauwkeurig onderzocht op gezondheid en veiligheid. Professionele trimmers voor honden suggereren basisverzorging voor ogen, oren, tanden, gezicht, buik, huid, voeten en nagels, en de vacht moet regelmatig worden gedaan. Als u een huisdier heeft dat overdreven werpt, is dit een geweldige service om toe te voegen aan elke full-service bruidegom of bad- en borstelservice. De pet king-merken zymox otic oorbehandeling voor huisdieren is gebaseerd op een antimicrobieel enzymsysteem dat lactoferrine, lactoperoxidase en lysozym omvat. Als het opnieuw gebeurt, moet het volledige bedrag voor de gemiste verzorging volledig contant of met een betaalkaart worden betaald voor…


Safari, Self-Cleaning Slicker for Large Dogs, 1 Slicker

Safari, Self-Cleaning Slicker for Large Dogs, 1 Slicker Review

€ 7,00

Zachte roestvrijstalen pinnen, pinnen intrekken voor eenvoudig opruimen.

De beste manier om te verzorgen is om voorzichtig te zijn en de tijd te nemen. Dit type gereedschap is zoveel effectiever dan een traditionele poetsborstel, terwijl het ook helpt om opgebouwde pelsknopen te verwijderen. Dichte haren profiteren van gekantelde haren, terwijl slankharige huisdieren alle kanten op kunnen. Tegenwoordig, zoals we kunnen zien, zijn er veel verschillende stylingborstels en kammen voor het verzorgen van honden verkrijgbaar op de markt, het is gemakkelijk om te missen en uiteindelijk verschillende dingen te kopen. Je kunt een overvloed aan hulpmiddelen voor het verzorgen van honden op de markt vinden. Het is zelfs ontworpen door een professionele trimmer om ouders van huisdieren professionele resultaten thuis te geven. Het kiezen van een kammaat hangt ook af van het ras en de bontjas van uw huisdier. Als dit product niet langer beschikbaar is, bekijk dan onze volgende favoriete optie, de wonderverzorgingsborstel voor huisdieren. Hierdoor krijgt uw huisdier een natuurlijke glan…


Kin+Kind, Clean Ears, Dog Ear Cleanser, 4 fl oz (118 ml)

Kin+Kind, Clean Ears, Dog Ear Cleanser, 4 fl oz (118 ml) Review

€ 7,00

Volledig natuurlijk, biologisch, toverhazelaar, tea tree olie, aloë, USDA biologisch, met de hand gemengd in de VS, gecertificeerd biologisch door CCOF, al het goede, we geloven dat minder meer is, dus hebben we zorgvuldig geselecteerd 100% natuurlijke ingrediënten om te genezen en te beschermen zonder kunstmatige toevoegingen. Onze USDA Organische zegel garandeert dat we GGO’s weghouden van uw huisdieren en schadelijke vormpraktijken uit de aarde. En om de veiligste, meest ethische productie te garanderen, worden al onze producten gemaakt in onze eigen Amerikaanse faciliteit door werknemers die een leefbaar loon hebben betaald, geen van de slechte, geen chemicaliën, geen alcohol, geen dierenmishandeling, geen GGO’s, geen water.

Ze zijn niet alleen veilig en effectief voor uw huisdier, maar ze zijn ook milieuvriendelijk. De pet md dog ear cleaner-doekjes zijn gemakkelijk te gebruiken en vrijwel rommelvrij. De zymox pet king brand otic pet ear-behandeling is ontworpen om oorontsteking door bacteriële, virale of schimmelinfecties te behandelen. Vraag altijd advies aan de di…


Nootie, Ear Wipes, For Dogs & Cats, Sweet Pea & Vanilla, 70 Wipes

Nootie, Ear Wipes, For Dogs & Cats, Sweet Pea & Vanilla, 70 Wipes Review

€ 7,00

Reinigt en ontgeurt, vrij van parabenen, 70 zachte 5 “x 6” -doekjes, verwijdert voorzichtig dagelijks vuil en geur. Nootie-oordoekjes kunnen worden gebruikt voor routinematige oorreiniging in een gezond oor. Helpt oorgeur te elimineren. Het kan op elke leeftijd worden gebruikt voor honden en katten. Het is doordrenkt met de delicate geur van Sweet Pea en Vanilla.

Deze door dierenarts geformuleerde oorreiniger biedt onmiddellijke verlichting voor uw kwellende huisdier. Nagelknippen is onderdeel van elk trimbezoek. Onze moderne faciliteit is volledig uitgerust om zorg te bieden voor elke levensfase en gezondheidsproblemen. Het verzorgen van uw huisdier lijkt misschien meer een luxe dan een noodzaak, maar het verzorgen van huisdieren heeft eigenlijk veel belangrijke gezondheidsvoordelen. Met een eindeloos aantal opties en tegenstrijdige meningen, kan het maken van gezonde keuzes voor uw huisdier verwarrend en overweldigend zijn. Helaas ervaren sommige huisdieren af ​​en toe ziekten of verwondingen die de zorg en aandacht van een dierenarts vereisen. Wat je nodig hebt zijn sp…


petnc NATURAL CARE, Tear Stain Cleansing Pads, For Cats & Dogs, 90 Pads

petnc NATURAL CARE, Tear Stain Cleansing Pads, For Cats & Dogs, 90 Pads Review

€ 4,00

Door dierenarts geformuleerd, helpt om de vacht van het huisdier te herstellen, reinigt scheur- en speekselvlekken van de vacht, alle huisdieren, getest in het laboratorium – gegarandeerde kwaliteit, scheurreinigingspad voor huisdieren om te helpen bij het verwijderen van scheurvlekken van de vacht, gebruikt voor: verwijdering van traan- en speekselvlekken. Om de volledige glans van de vacht te herstellen.

Het reinigen van tanden en tandvlees is essentieel voor een goede tandheelkundige zorg. Regelmatige oorreiniging in de bruidegomruimte kan de oren van uw huisdier schoon en droog houden, waardoor pijnlijke en kostbare infecties van de uitwendige gehoorgang worden voorkomen. Vaccinaties: U bent verantwoordelijk voor alle vaccinaties van huisdieren en neemt alle risico’s en gevolgen op zich die kunnen ontstaan ​​als uw huisdier niet volledig is gevaccineerd. Schone, goed verzorgde huisdieren zien er niet alleen beter uit en ruiken beter, ze genieten ook extra bescherming tegen gezondheidsproblemen. Door uw huisdier regelmatig te laten verzorgen, kunt u medische problemen …


Kin+Kind, Nose & Paw Moisturizer, 2.3 oz (65.2 g)

Kin+Kind, Nose & Paw Moisturizer, 2.3 oz (65.2 g) Review

€ 7,00

Natuurlijk, biologisch, vochtinbrengende crème, beschermen, sheaboter, jojoba, aloë, USDA biologisch, volledig natuurlijk, met de hand gemengd in de VS, gecertificeerd biologisch door CCOF, al het goede, wij geloven dat minder meer is, daarom hebben we zorgvuldig 100% natuurlijke ingrediënten geselecteerd om te genezen en te beschermen zonder kunstmatige toevoegingen. Onze biologische zegel van USDA garandeert dat we GGO’s weghouden van uw huisdieren en schadelijke landbouwpraktijken uit de aarde. En om de veiligste, meest ethische productie te garanderen, worden al onze producten gemaakt in onze eigen Amerikaanse faciliteit door werknemers die een leefbaar loon hebben betaald, geen van de slechte, geen chemicaliën, geen alcohol, geen dierenmishandeling, geen GGO’s, geen water.

Als er zelfs na consistent gebruik geen verbetering wordt opgemerkt, is het absoluut noodzakelijk om contact op te nemen met een dierenarts om de veiligheid en bescherming van uw huisdier te garanderen. Scaredy cut scaredy cut pet grooming kit is ‘s werelds enige stille tondeuse en biedt zachte ver…


Charlie & Frank, Pet Smell Good Grooming Mist, Eucalyptus, 8 fl oz (237 ml)

Charlie & Frank, Pet Smell Good Grooming Mist, Eucalyptus, 8 fl oz (237 ml) Review

€ 4,00

Charlie en FrankPet ruiken goede verzorgingsmist, eucalyptus, voor katten en honden, tussen badspray voor een schone en glanzende vacht, veilig te gebruiken met vlooien- en tekenbehandelingen, leuke, speelse en vertrouwde producten voor de meest veeleisende leden van uw familie, Charlie en Frank EucalyptusPet Smell Good Grooming Mist zorgt ervoor dat uw huisdier er op zijn best uitziet met een glanzende vacht en dat ze tussen de baden schoon en fris ruiken. Onze hoogwaardige eucalyptusspray is kleurstof, conserveermiddel en fosfaatvrij, bevat geen parabenen of ftalaten, en is veilig te gebruiken bij vlooien- en tekenbehandelingen, Nederland Blog: The Benefits of Natural Pet Foods and Products, Winter Pet Health Tips.

Het toont elke vlek door de jaren heen waar onze hond plaste toen hij een puppy was en nog steeds ongelukken op het tapijt had. Een hond hebben om u thuis van uw werk te verwelkomen, om mee te knuffelen, om mee te oefenen, lief te hebben en te verzorgen zijn slechts enkele van de vele voordelen van het bezit van huisdieren. Dit product is een van de veiligste v…


Miracle Care, Ear Cleaning Pads, For Dogs & Cats, 90 Pads

Miracle Care, Ear Cleaning Pads, For Dogs & Cats, 90 Pads Review

€ 5,00

Makkelijk te gebruiken voorgeweekte kussentjes, vermindert oorgeur, veilig voor routinematige reiniging.

Ons geduld en onze vaardigheden op het gebied van verzorging/behandeling zijn ongeëvenaard en we weigeren geen enkele hond vanwege ras, grootte of temperament. Onze service voor het baden van huisdieren wordt geleverd met anale klieruitdrukking wanneer dat nodig is, oorreiniging en nagelafwerking. Bij Nippers Corner Pet Medical Center staan ​​onze verzorgingsdiensten onder toezicht van onze dierenartsen voor de best mogelijke zorg. Geen zorgen over uw huisdier dat uren in een bench in een kooi zit, ik baad en verzorg op uw oprit! We zijn ook lid van de nationale vereniging van professionele huisdieroppassers en huisdieroppassers internationaal. We raden aan om routinematige verzorgingsafspraken te plannen om hun huid en vacht te behouden en om het ontstaan ​​of de voortgang van huidproblemen te voorkomen. Maak een afspraak met de dierenkliniek van Nippers, waar onze dierenartsen de rasspecifieke kennis hebben om goed voor uw harige dierbaren te zorgen en u tijd te besp…


Safari, Dog Mat Remover, 1 Mat Remover

Safari, Dog Mat Remover, 1 Mat Remover Review

€ 6,00

Ideaal voor halflang tot lang haar, voor linker- of rechterhand, kwaliteit gegarandeerd.

Artana’s trimvaardigheden zijn van het hoogste niveau en haar efficiëntie is uitzonderlijk. Maar veel van de hulpmiddelen voor het verzorgen van honden hierboven zijn ontworpen om deze ervaring veel comfortabeler te maken door niet aan hun haar te trekken of aan hun huid te krabben. Hoewel het wonderen deed bij het ontwarren van matten en het verwijderen van losse en dode vacht op een van zijn ruwe en zwaar gecoate honden, deed het het erg slecht bij zijn andere huisdier. Ik ben van mening dat ontmantelingshulpmiddelen en het proces van verzorgen, ontschudden en ontmesten uw relaties met een huisdier dichterbij kunnen brengen en u deze minuten van samenzijn kunnen geven. Het busje was schoon en professioneel (en had zelfs airconditioning in de verzorgingsruimte, het was een warme dag)! We hebben de beste hondenverzorgingsproducten in elke categorie beoordeeld en hebben u onze topkeuzes gegeven voor comboborstels, currykammen, gladdere borstels, ontschilferhulpmiddelen en poetshandscho…


NaturVet, Ear Wash Plus Tea Tree Oil, Baby Powder Scent, 8 fl oz (236 ml)

NaturVet, Ear Wash Plus Tea Tree Oil, Baby Powder Scent, 8 fl oz (236 ml) Review

€ 7,00

Geweldig voor routinematige reiniging, kalmerende aloë-formule, een zachte, effectieve formule die is ontworpen om oorsmeer op te lossen en vreemd vuil te verwijderen. Kan zo vaak als nodig worden gebruikt en wordt vooral aanbevolen na het baden of zwemmen.

Groomers goop glanzende vacht huisdierenshampoo is geweldig om te gebruiken na het ontvetten met groomers goop, waardoor de vacht volledig schoon en klaar is voor trimmers glanzende vachtconditioner! Goedkoper dan ze bij een trimmer af te geven (maar als je het vuile werk zelf niet doet, bieden ze verzorgingsdiensten aan) en een overvloed aan opties om uit te kiezen om ervoor te zorgen dat je viervoetige vriend de beste behandeling krijgt. Deze professionele verzorgingsschaar voor huisdieren van chibuy heeft een afgeronde punt voor de veiligheid. Hoewel onze huisdieren zichzelf in hun eigen tijd tot op zekere hoogte kunnen verzorgen, zijn ze beperkt in wat ze kunnen doen. Schone, goed verzorgde huisdieren zien er niet alleen beter uit en ruiken beter, ze genieten ook extra bescherming tegen gezondheidsproblemen. De pet…


petnc NATURAL CARE, Pet Natural Care, Dry Ear Powder, All Pet, 1 oz (28.4 g)

petnc NATURAL CARE, Pet Natural Care, Dry Ear Powder, All Pet, 1 oz (28.4 g) Review

€ 3,00

Dierenarts geformuleerd, bevordert snelle verlichting van jeuk, helpt geurtjes en irritatie in de oren van huisdieren te elimineren, gegarandeerde kwaliteit – laboratoriumtest, regelmatig gebruik van droog oorpoeder houdt de oren van uw huisdier gezond, schoon en droog, Gebruik: Om te helpen de gehoorgang.

Ik zal zeker updaten na de eerste verzorging, maar voor basisbehoeften kun je niet fout gaan met hondenstijl! Na elke poetsbeurt zullen onze stylisten samen met u de vacht knippen om er zeker van te zijn dat u tevreden bent! Blader door ons repertoire van uitstekende getuigenissen van klanten van gelukkige, schone, gezonde huisdieren en hun tevreden eigenaren. Door veilige en zekere oogdoekjes te gebruiken, kunt u hardnekkige traanvlekken voorzichtig wegspoelen. Als u op zoek bent naar doekjes voor huisdieren die extra vocht bevatten en dik genoeg zijn om het lichaam van de hond volledig te bedekken met slechts één vel, dan is deze iets voor u! Laat alfa-verzorging een liefdevolle, stressvrije, één-op-één ervaring voor uw huisdier bieden; wij garanderen dat uw huisdier …


Safari, Self-Cleaning Cat Slicker Brush, 1 Slicker Brush

Safari, Self-Cleaning Cat Slicker Brush, 1 Slicker Brush Review

€ 6,00

Zachte, roestvrijstalen pinnen, verwijdert dood haar, pinnen intrekken voor eenvoudig opruimen, gebruik een Safari-kam om los haar of matten te verwijderen.

Het huisdierportaalbedrijf heeft het model voorzien van hun gepatenteerde zelfreinigende functie waarmee het haar binnen enkele seconden van de borstel kan worden verwijderd. Verwijder matten zonder haar pijn te doen – de borstelharen zijn fijn gebogen draden die zijn ontworpen om diep in de vacht door te dringen en kunnen de ondervacht goed verzorgen zonder de huid van uw huisdier te krabben! Bovendien is het beste van dit product dat het een therapeutisch effect heeft op uw huisdieren. Wanneer u de beste gelikte borstel voor uw huisdier koopt, moet u enkele factoren in overweging nemen om te betalen voor een product dat uw geld waard is. 5,0 Van de 5 sterren niet zo effectief als de furminator, maar comfortabeler voor het huisdier en gebruiksvriendelijker. Een andere geweldige optie is het aaien van uw huisdier, een hulpmiddel voor het verzorgen van twee kanten van uw huisdier. Het wordt geleverd met een gratis e-bo…


Charlie & Frank, Pet Smell Good Grooming Mist, Unscented, 8 fl oz (237 ml)

Charlie & Frank, Pet Smell Good Grooming Mist, Unscented, 8 fl oz (237 ml) Review

€ 4,00

Charlie en FrankPet ruiken goede verzorgingsmist, ongeparfumeerd, voor katten en honden, tussen badspray voor een schone en glanzende vacht, veilig te gebruiken met vlooien- en tekenbehandelingen, leuke, speelse en vertrouwde producten voor de meest furieuze leden van uw familie, Charlie en Frank Unscented Pet Smell Good Grooming Mist zorgt ervoor dat uw huisdier er op zijn best uitziet met een glanzende vacht en dat ze tussen de baden schoon en fris ruiken. Er wordt geen geurstof toegevoegd, onze eersteklas ongeparfumeerde spray is kleurstof, conserveermiddel en fosfaatvrij, bevat geen parabenen of ftalaten en is veilig te gebruiken bij vlooien- en tekenbehandelingen, Nederland Blog: de voordelen van natuurlijke voeders en producten voor huisdieren, Winter Gezondheidstips voor huisdieren.

We waren het meest opgewonden om oxyfresh-deodorant voor huisdieren uit te proberen om de marine tussen het baden een beetje beter te laten ruiken. Door uw huisdier met uw eigen handen te verzorgen, creëert u een loyale band tussen honden en hun eigenaren. Deze vlekken kunnen ook donkerde…


Miracle Care, Miracle Coat, Natural Spray For Dogs, No Fly Zone, 12 fl oz (355 ml)

Miracle Care, Miracle Coat, Natural Spray For Dogs, No Fly Zone, 12 fl oz (355 ml) Review

€ 6,00

Veilig en milieuvriendelijk vliegafweermiddel, niet-giftig in water oplosbaar en biologisch afbreekbaar, maakt gebruik van de unieke kracht van olie-extracten van kruidnagel, citronella en citroengras, zonder wreedheid.

Als uw huisdier u een poetsbeurt geeft, krijgt u meer vuil uit de vacht en verkleint u de kans dat u productresten voelt. Een complete set met 1 nutri-veter enzymatische tandpasta, 1 tandenborstel en 1 vingertandenborstel om een ​​goede mondhygiëne bij uw huisdieren te bevorderen. Het is niet nodig het beddengoed van huisdieren na de behandeling te verwijderen. Bekijk ze en kijk welke de beste hondenconditioner is voor jou en je huisdier. Gemaakt door een van de beste natuurlijke dierenleveranciers op de markt, deze conditioner is geweldig voor hondenouders die chemische ingrediënten willen vermijden. Help de zorgen van uw huisdieren te verlichten die worden veroorzaakt door vuurwerk, geweerschoten, explosies en andere harde geluiden. Niet geldig online of met petsmart werknemerskorting. Deze borstel is flexibel genoeg om in alle rondingen van uw huisdier …


Safari, Cat Shedding Comb for All Breeds of Cats

Safari, Cat Shedding Comb for All Breeds of Cats Review

€ 4,00

Verminder verlies, kwaliteit gegarandeerd.

Het kleine mesje is ook geschikt voor kittens en kleine huisdieren. Zorg ervoor dat u altijd zachte, langzame bewegingen maakt om de pijn of het ongemak van uw huisdier te voorkomen. Ideaal voor middelgrote en sinds lang geleden behaarde huisdieren. Dus we schrijven dat meer dan wat dan ook toe aan de verzorgingstechniek. Als eigenaren van gezelschapsdieren meer opgeleid waren over de borstels die ze zouden moeten gebruiken, dan zouden ze eerder de perfecte kiezen. Laten we tot slot eens praten over de voordelen van het hebben van een verzorgingshandschoen voor uw huis. Geschikt voor: Dikke dieren zoals Duitse herder, malamutes en zelfs chow chows. We weten dat de kleur niet verandert hoe ze werken, maar als u wilt dat uw huisdieraccessoires bij elkaar passen, van hondenbedden tot ontkrulgereedschappen, kan dit een goede zaak zijn.

Verzorging Van Huisdier...</p></div><hr/></div><div class=

Zesty Paws, Ear Cleaning Wipes, For Dogs, 100 Presoaked Wipes

Zesty Paws, Ear Cleaning Wipes, For Dogs, 100 Presoaked Wipes Review

€ 11,00

Met havermout en aloë vera kunnen ooraandoeningen soms voorkomen dat onze viervoetige gezinsleden zich op hun best voelen. Met Zest Paws Ear Cleaning Wipes is het nog nooit zo eenvoudig geweest om irritatie te stoppen. Met een mix van aloë vera, kokosolie, havermout en kamille, verwijderen deze met lavendel geurende reinigingsdoekjes voorzichtig vuil, was en vieze geurtjes om de oren van uw hond schoon en vuilvrij te houden.

Met een groot wattenstaafje kan zalf op huidschaafwonden worden aangebracht, onder de ogen worden gereinigd om vlekken te verwijderen en watten in het oor te verwijderen. Door veilige en zekere oogdoekjes te gebruiken, kunt u hardnekkige traanvlekken voorzichtig wegspoelen. Vervolgens werkte ze bij een dierenwinkel, waar ze de wachtende dierenarts hielp. Aloe vera en eucalyptus hondenoordoekjes van Pet MD worden met trots gemaakt in de VS. Afwerpen is rommelig en frustrerend, maar kan gemakkelijk worden afgehandeld met regelmatige verzorgingsbezoeken. Het is ook een van de best verkochte producten voor huisdieren op basis van verkopen en positieve rec…


Miracle Care, Eye Care, Tear Stain Pads, For Dogs & Cats, 90 Pads

Miracle Care, Eye Care, Tear Stain Pads, For Dogs & Cats, 90 Pads Review

€ 5,00

Handige, geweekte pads, reinigt en kalmeert de ogen.

Er zijn veel goede redenen waarom onze dierenarts in Marana regelmatige verzorging in onze kliniek aanbeveelt. We kunnen de ogen, oren, vacht en tanden van uw huisdier controleren en u waarschuwen voor mogelijke gezondheidsproblemen. Introductie van een gezonde benadering van verzorging: John Paul huisdierproducten zijn gemaakt door John Paul dejoria; mede-oprichter en CEO van Paul Mitchell haarverzorgings- en schoonheidsproducten. Als we deze gezondheidsproblemen ontdekken tijdens het verzorgen van uw hond, kunnen we ze meteen behandelen. Om uw huisdieren gezond te houden, bieden we jaarlijkse of halfjaarlijkse wellness-examens met essentiële vaccinaties, een uitgebreid lichamelijk onderzoek, op leeftijd afgestemd bloedonderzoek en meer. Tegen een extra vergoeding gebruiken we een speciale shampoo en proces om de stinkdiergeur van uw huisdier te verminderen. Vaak kunt u besparen op prijzen voor hondenverzorging door meerdere services in één bezoek te bundelen met dezelfde provider. Deze oorreiniger van omegapet is waar…


Vet Organics, EcoEars, Ear Cleaner For Dogs, 8 fl oz (237 ml)

Vet Organics, EcoEars, Ear Cleaner For Dogs, 8 fl oz (237 ml) Review

€ 15,00

Effectieve en veilige, natuurlijke oorverzorging, multi-symptoomformule, voor jeukende oren, slechte oorgeur en vieze oorontlading, natuurlijke oorreiniger alleen voor honden, multi-symptoomformule, gebruik bij aanhoudende jeuk, stank, en vuile afscheiding in hondenoren door mijten, parasieten, bacteriën, gisten en schimmelinfecties.

Traditionele verzorgingsdiensten hebben meerdere dieren, kooien en roterende werkers. Sommige honden kunnen onze verzorgingsdiensten mogelijk niet ontvangen, afhankelijk van hun leeftijd, gezondheid of gedrag. Paws and people too is een mama-en-pop spa en boetiek voor het verzorgen van huisdieren, gelegen aan Summit Bridge Road in Middletown, Delaware, Verenigde Staten van Amerika. Aussie pet mobile kan niet aansprakelijk worden gesteld voor deze problemen. Vaccinaties: U bent verantwoordelijk voor alle vaccinaties van huisdieren en neemt alle risico’s en gevolgen op zich die kunnen ontstaan ​​als uw huisdier niet volledig is gevaccineerd. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hebben alle rassen dagelijkse verzorging nodig, maar hoevee…